Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakında kk hatunları topik açıp takılan altınları,alınan bilezikleri,pırlantaları paylaşıp nispetle sidik yarıştırırsa(afedersiniz...)şaşırmayacağım artık.
bir ara vardı öyle bir topik.. herkes bileziğinin resmini koyuyordu. hem de şundan 5 tane şundan 10 tane diye
bir ara vardı öyle bir topik.. herkes bileziğinin resmini koyuyordu. hem de şundan 5 tane şundan 10 tane diye
link silinmiş galiba ben göremedim bu arada konu sahibi gelip sizimi inandırıcam deyip savunmaya gecmek yerine parmağında fotoğrafını cekerek güzel bir cevap verebilir ....
bu arada 6 binliramı yüzük ben gayet ucuza gitmişim kızlar yaa:26:
Bir de benim konu sahibine sormak istediğim bi soru var,eski konularından birinde madde bağımlısı birine aşıktım ama sonra başka biriyle sevgili oldum,aradan yıllar geçince tedavi olan eski aşkım gayet şık bi beyefendi olarak karşıma çıkıp evlenme teklif etti,zor durumdayım yazmışsın özet olarak.1 yıl sonra eklediğin bu tria hangisi tarafından alındı acaba? Bu yüzük uğruna sevgilini terkedip eski aşkına mı kavuştun yoksa eski aşkının aldığı yüzük 3 taş değil tek taş diye kabul etmeyip,olayları ruhu bile duymayan sevgilinle yola devam mı ettin hiçbir şey olmamış gibi:44:
bi topikte bizim de bileziklerimizin fotoğrafını paylaşmışlığımız olmuştu ama orası altın birikim topiği ve fikir alma amaçlıydı.ama şimdi arkadaşın konusuna bakınca bizim fotoğraf paylaşmamızda böyle görmemişlik olarak değerlendirilmiş olabilir.ama hiç öyle bi amaç yoktu vallahi:78:
Arkadaşlar hepinizin yorumlarını tek tek okudum..
Kimseyi inandırmak gibi yada birilerine birşeyler ispatlamak gibi bir derdim yok.
Bir yüzüğün bu kadar tepki alacağını bilseydim inanın paylaşmazdım..
Tekrar söylüyorum ben yüzüğün pırlanta olduğunu bilmiyordum demedim linki fark etmedim dedim..
Evet pahalı bir yüzük, kimileri kendin mi istedin sen mi söyledin diye birşeyler yazmışlar..
Şu alınsın bu alınsın diye konuşulmadı tabikide.. Ayrıca 1 ay sonra nişanlanıyoruz tabiki konuşulacak ben altın sevmeyip bilezik herhangi bir altın takı istemediğim için sevgilim böyle pahalı bir yüzük seçmiş olabilir..
Ayrıca fotoğraf isteyen arkadaşlar için fotoğrafta paylaşıyorum..
sizin fotoğrafını koyduğunuz yüzükle bu aynı değil ki,dikkatli olan herkes farkeder.taşlar,halka kalınlığı farklı.herkesin farkedeceği somut farklılık ise taşlar arasındaki boşluk ve taşların üzerindeki tırnak sayısı.ilk fotoğraftakinde 4 tırnak var tüm taşlarda,sizin çektiğinizde 6 tırnak var
Kesinlikle doğru tesbit.......