Sevgilimin evlenme teklif ederken aldığı yüzük:)))) sizce nasıl ?

allah mutlu etsın arkadasım ama bende arkadaslara katılıyorum....tria deyınce herkes bılır zaten...sen deseydın kı sevgılım evlenme teklıfı ettı bıde trıa almıs dıye tamam derdım ama resım falan bılemıyorumm yanı....bıde pırlanta oldugunun farkında degılım demıssınde anlam veremedım....

parmağında nasıl duruyo acaba çok merak ettim.parmağına takılı resmini koysana.

güzelmiş güle güle kullanın,
ama ben de anlayamadım yüzüğünüz bunun aysını mı yoksa sadece tria diye mi bu resmi eklediniz?
zira pırlanta olması güzel ama fake olanlar çok basit duruyor.
herkes de tek taşım var diye dolaşıyor ama pırlanta olan az.
kalıcı olması açısından önemli bence, sonsuzluğu ifade ediyor.
ayrıca tektaşın da evlenme teklifinde takılması gerektiğini düşünüyorum.
aileler arası bi organizasyonda "biz kızımıza tek taş isteriz" denmesini hoş bulmuyorum.

peki kız kendisi bizzat ben tek taş isterim derse ?? Adam da sormuşsa tabi ne istersin diye ? :))

hasetlikle ne alakası var
bence bu düpedüz "hava atma" topiği
bi de pirlanta oldugu belli olsun diye site reklamını not düşmüş

sadece sitenin reklamı not düşülse yine iyi,özellikle o 6 bin küsürlük sayfa bulunup linki eklenmiş

ben de bişey sormak istiyorum,bizimle paylaştığı sayfayı açıp kendi bakmadı mı ki pırlanta olduğunun farkında değilim diyor

parmağında nasıl duruyo acaba çok merak ettim.parmağına takılı resmini koysana.

ben sadece parmağına takılı resmini değil,sertifikanın yakından fotoğrafını da istiyorum,sertifikada da yazsın 6bin liralık triadır diye

bnde fındık büyüklüğünde bi tektaş resmi bulucam.kocam almış nasıl die bi topic açıcam D

yerseniz diyorsun yani

Bir de benim konu sahibine sormak istediğim bi soru var,eski konularından birinde madde bağımlısı birine aşıktım ama sonra başka biriyle sevgili oldum,aradan yıllar geçince tedavi olan eski aşkım gayet şık bi beyefendi olarak karşıma çıkıp evlenme teklif etti,zor durumdayım yazmışsın özet olarak.1 yıl sonra eklediğin bu tria hangisi tarafından alındı acaba? Bu yüzük uğruna sevgilini terkedip eski aşkına mı kavuştun yoksa eski aşkının aldığı yüzük 3 taş değil tek taş diye kabul etmeyip,olayları ruhu bile duymayan sevgilinle yola devam mı ettin hiçbir şey olmamış gibi:44:

Son düzenleme:
ne ala arkadasım mutluluklar dilerimmm

yalnız konu baslıgında sizce nasıl? demesen belki bu tepkileri almazdın.. madem seni tel de mutlu ediyor, evlenme teklifi aldım cok mutluyum diye hikayesini anlatsaydın olaya direk yuzukten giriş yapman birde link vermen kafa kurcalamış

herkesin kendi yorumudur saygı duymak lazım.. sana tekrar omur boyu mutluluklar, fake bir konuysa zaten kandıran bizleri degil kendini kandırır..

istersen parmagına servet tak... onemli olan pırlantanın, yakutun ,saifirin degil kalbinizin parıltısıdır... onu kaybetmemeniz dilegiyle

sevgiler...

peki kız kendisi bizzat ben tek taş isterim derse ?? Adam da sormuşsa tabi ne istersin diye ? :))

her çiftin ilişkisinin dinamiklerine bağlıdır bence bu, ama tek taş bence romantik bi evlenme teklifi ile sunulmalı.
kız da beklenti olarak tria istemiş, tek taş beğenmiyormuş. sevgilisi de onu almış. demekki biliyormuş önceden konuşmuşlardır aralarında.
ama ailelerin maddi isteklerinini arasına girmesi hoş gelmiyor bana.
benzer şekilde şu kadar altın bu kadar bilezik alın denmesi de.
benim düşüncem tabi.

bence de ailelerin talep etmesi hiç hoş değil..

arkadaş yüzüğün fiyatını falan yazmamış,yanlış anlaşılmasın..ben ilk mesajda verdiği linki tıkladım...satın alıyormuş gibi tıkladım butonu..o zaman gördüm fiyatını..6 milyar 300 küsur milyon du....

fiyatını yazmamış ama resmini koyduğu yüzüğün satış linkini de vermesi "bakın,6binlik yüzüğüm var" demeye gelmiyor mu sizce?

ben de o yüzden dedim zaten aynısı mı değil mi diye,
çünkü bu tarz büyük taşların taklitleri çok basit geliyor bana.
güle güle kullansın konu sahibi arkadaş, gayet güzel bi seçim.

Eşim bana 6,000tllık yüzük alsa çok kızarım O paraya evime neler neler alırım
Yüzük güzeldi, ama fiyatı öğrenince itici geldi, Allah mesut etsin

Eşim bana 6,000tllık yüzük alsa çok kızarım O paraya evime neler neler alırım
Yüzük güzeldi, ama fiyatı öğrenince itici geldi, Allah mesut etsin

haklısın....6 milyara ben evimi yeniden dizerim heee.neden parmağıma takacağım 1 yüzük için veriyimki okadar parayı.

fiyatını yazmamış ama resmini koyduğu yüzüğün satış linkini de vermesi "bakın,6binlik yüzüğüm var" demeye gelmiyor mu sizce?
Elbette o anlama geliyor...Yanlız ben demedim der diye söyleme ihtiyacı hissettim....

Yanlız şunu söyleyeyim..O yüzük arama motoruna tria yazınca şak diye çıkmaz...Çünkü tek pırlanta markası Zen değil ve tek tria modeli de o değil..
Sitenin üzerindeki Zen pırlanta reklamından tıklanarak seçildiğini düşünüyorum...

pırlanta oldugu dikkatini çekmedi mi?
Allah Allah, bu mesajın pek de öyle demiyo ama
hem romantik bi evlenme teklif etti diyosun
hem de sertifikası var diyosun
romantik bi evlenme teklifinde takılan yüzüğün sertifikasının işi ne allasen?
erkek arkadaşın bu kadar görgüsüz mü?

evet tek taş değil..tria görünümlü bir yüzük...gerçek mi ? sertifikası varsa gerçektir..gerçek veya değil senin için çok değerlidir muhakkak...hayırlısı :)

Tşr ederim çok değerli benim için gerçektenn..
Evet tria yüzük sertifikası var canım ama önemli olan bu değill önemli olan beni düşünüp alması..

Çok güldüm...

Harika tespit...

Ayrıca bende yorumları okumadan önce şaşırmıştım,neden konu sahibi yüzüğün linkini verdi diye..Yani ne gereği vardı vermesinin,ne alaka?!

Bir nedensellik kuramadım kafamda, hava atmaktan başka

Yüzük gerçekten sizin ya da değil; yaptığınız yalandan da olsa ego tatminliğinden ve gösterişten başka birşey değil...

Şahsen kendi adıma; sahip olduğum lüks ve değerli eşyalarımı -hele de bu takı/araba gibi maddiyatı simgeliyorsa- bu forumda yada herhangi bir sosyal paylaşım sitesinde paylaşmayı uygun görmüyorum,paylaşanında yaptığını doğru bulmuyorum.

Kaldı ki gerçek hayatta bile değerli eşyalarımı yakınlarıma bile göstermeyi ayıp sayarken, gerek bile görmem bir foruma koymayı.

Yakında kk hatunları topik açıp takılan altınları,alınan bilezikleri,pırlantaları paylaşıp nispetle sidik yarıştırırsa(afedersiniz...)şaşırmayacağım artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…