- 24 Mayıs 2011
- 264
- 0
- 96
allah mutlu etsın arkadasım ama bende arkadaslara katılıyorum....tria deyınce herkes bılır zaten...sen deseydın kı sevgılım evlenme teklıfı ettı bıde trıa almıs dıye tamam derdım ama resım falan bılemıyorumm yanı....bıde pırlanta oldugunun farkında degılım demıssınde anlam veremedım....Ben de bu şekilde düşünüyorum, burada her şeyi tek tek şunu aldım, bunu aldım, hem de tek taş diye paylaşmanın bir anlamı yok. Benim bakış açım böyle :) Ama yine de Allah tamamına erdirsin arkadaşım...
İKİ GÜN ÖNCE SEVGİLİM ÇOK ROMANTİK BİR ŞEKİLDE EVLENME TEKLİF ETTİ KIZLAR..
PARMAĞIMADA BU YÜZÜĞÜ TAKTI BEN ÇOK BEĞENDİM ÇOK ZARİFF.. PEKİ YA SİZCE NASIL..
Eki Görüntüle 233118 http://www.zenpirlanta.com/pirlanta-yuzukler/tria-yuzukler/urun/1439
hasetlikle ne alakası var
bence bu düpedüz "hava atma" topiği
bi de pirlanta oldugu belli olsun diye site reklamını not düşmüş
güzelmiş güle güle kullanın,
ama ben de anlayamadım yüzüğünüz bunun aysını mı yoksa sadece tria diye mi bu resmi eklediniz?
zira pırlanta olması güzel ama fake olanlar çok basit duruyor.
herkes de tek taşım var diye dolaşıyor ama pırlanta olan az.
kalıcı olması açısından önemli bence, sonsuzluğu ifade ediyor.
ayrıca tektaşın da evlenme teklifinde takılması gerektiğini düşünüyorum.
aileler arası bi organizasyonda "biz kızımıza tek taş isteriz" denmesini hoş bulmuyorum.
hasetlikle ne alakası var
bence bu düpedüz "hava atma" topiği
bi de pirlanta oldugu belli olsun diye site reklamını not düşmüş
Tatlım,amacın hava atmak değildir ama pırlanta olduğunun farkında değilim deme şimdiÇocuk değiliz.. Yüzüğün markasına ve seri nosuna bakıp nette arama yapmadın mı ? O bulduğun fotoğrafı da burada paylaşmadın mı ??? Dolayısıyla ne olup ne olmadığının farkındasındır...
Allah güzel günlerde takmak nasib etsin...
parmağında nasıl duruyo acaba çok merak ettim.parmağına takılı resmini koysana.
bnde fındık büyüklüğünde bi tektaş resmi bulucam.kocam almış nasıl die bi topic açıcamD
peki kız kendisi bizzat ben tek taş isterim derse ?? Adam da sormuşsa tabi ne istersin diye ? :))
her çiftin ilişkisinin dinamiklerine bağlıdır bence bu, ama tek taş bence romantik bi evlenme teklifi ile sunulmalı.
kız da beklenti olarak tria istemiş, tek taş beğenmiyormuş. sevgilisi de onu almış. demekki biliyormuş önceden konuşmuşlardır aralarında.
ama ailelerin maddi isteklerinini arasına girmesi hoş gelmiyor bana.
benzer şekilde şu kadar altın bu kadar bilezik alın denmesi de.
benim düşüncem tabi.
bence de ailelerin talep etmesi hiç hoş değil..
arkadaş yüzüğün fiyatını falan yazmamış,yanlış anlaşılmasın..ben ilk mesajda verdiği linki tıkladım...satın alıyormuş gibi tıkladım butonu..o zaman gördüm fiyatını..6 milyar 300 küsur milyon du....
Eşim bana 6,000tllık yüzük alsa çok kızarımO paraya evime neler neler alırım
Yüzük güzeldi, ama fiyatı öğrenince itici geldi, Allah mesut etsin
Elbette o anlama geliyor...Yanlız ben demedim der diye söyleme ihtiyacı hissettim....fiyatını yazmamış ama resmini koyduğu yüzüğün satış linkini de vermesi "bakın,6binlik yüzüğüm var" demeye gelmiyor mu sizce?
Bu yüzük pırlanta mı değil mi şimdi? :26:
pırlanta...6 milyar küsur.....
Bir tek taş bir yüzük bu kadar olmamalı yani.. yok reklam düşülmüş filan.. o sadece yüzüğü göstermek içindi pırlanta olduğu bile dikkatimi çekmemişti, demek ki siz benden daha dikkatliymişniz.. anlayamadığınız birşey var maddiyat değil önemli olan tek tel bir yüzükte olsa aynı heyecan ve mutluluk olurdu..
yüzükle hava atılmaz arkadaşım yapmayın ya..
evet tek taş değil..tria görünümlü bir yüzük...gerçek mi ? sertifikası varsa gerçektir..gerçek veya değil senin için çok değerlidir muhakkak...hayırlısı :)
Tşr ederim çok değerli benim için gerçektenn..
Evet tria yüzük sertifikası var canım ama önemli olan bu değill önemli olan beni düşünüp alması..
Bir de benim konu sahibine sormak istediğim bi soru var,eski konularından birinde madde bağımlısı birine aşıktım ama sonra başka biriyle sevgili oldum,aradan yıllar geçince tedavi olan eski aşkım gayet şık bi beyefendi olarak karşıma çıkıp evlenme teklif etti,zor durumdayım yazmışsın özet olarak.1 yıl sonra eklediğin bu tria hangisi tarafından alındı acaba? Bu yüzük uğruna sevgilini terkedip eski aşkına mı kavuştun yoksa eski aşkının aldığı yüzük 3 taş değil tek taş diye kabul etmeyip,olayları ruhu bile duymayan sevgilinle yola devam mı ettin hiçbir şey olmamış gibi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?