Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beğenmedik desek gerimi vericeksin :26:
İKİ GÜN ÖNCE SEVGİLİM ÇOK ROMANTİK BİR ŞEKİLDE EVLENME TEKLİF ETTİ KIZLAR..
PARMAĞIMADA BU YÜZÜĞÜ TAKTI BEN ÇOK BEĞENDİM ÇOK ZARİFF.. PEKİ YA SİZCE NASIL..
Eki Görüntüle 233118 http://www.zenpirlanta.com/pirlanta-yuzukler/tria-yuzukler/urun/1439
beğenmedik desek gerimi vericeksin :26:
arkadaşım yüzüğünü güle güle kullan
da ben de şuna takıldım
tektaşın sözde takılması diye bi adet mi var
hayır benim tektaşım var ve sözlü değilim daha
o zaman benimkine yine masraf çıktı desenize
2 tektaşımı da birer elime takarım artık
yav bu adeti kim uydurdu Allah aşkına
eskiden sözde ince alyans takılırdı benim bildiğim nişanda kalın alyans
işte adetler farklı farklı ..Bana da eşim evlenme teklifi ederken tek taş takmıştı..Ama ben önceden görüp beğenmiştim kuyumcuda..Hem göz zevkime hem de eşimin kesesine uygun olan bir şeydi...Siz kendi kendinize beğendiğiniz için almışsınız sanırım..Herkeste yani söz nişan vs gibi durumlarda tektaş adeti yok zaten..Ben Alyansımı,tek taşımı,beş taşımı sol yüzük parmağıma takıyorum..Yani bir parmağımda 3 yüzük var :) Şu an buradan okuyunca garip ve hatta komik gibi de geliyor olabilir ama görüntü hiç abartılı ve abes durmuyor....
yok canım kendi kendime almadım tabi ki tektaş
erkek arkadaşımın hediyesi
evlenirken de yanına bi alyans düşünüyorum
ama bu sözde tektaş takılır diye bi adet yoktu ki
bu tektaş modası olunca çıktı.
hımmm ben yanlış anlamışım...Ama dediğim gibi adetler değişiyor.. Mesela bizde kına gecesi diye bir şey yok.Çerkeslerde olmaz...Ama kimi görsem kına gecesi için hayaller ,hazırlıklar vs var...Tek taş olayı da yeni bir adet değil ki...Uygulayan var uygulamayan var...Sadece reklamı arttı son zamanlarda...