• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin evlenme teklif ederken aldığı yüzük:)))) sizce nasıl ?

chucky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
317
3
96
İstanbul
Iki gün önce sevgilim çok romantik bir şekilde evlenme teklif etti kızlar..

Parmağımada bu yüzüğü taktı ben çok beğendim çok zariff.. Peki ya sizce nasıl..

$imgsize.jpg

Son düzenleme:
beğenmedik desek gerimi vericeksin :26:

Heycanını mutluluğunu paylaşmış nasıl bi hasetlik bu ayıp.!Alakasız beğenmedim diyebilirsin elbette geri vericekmiymişsin komiksiniz:46:

Allah tamamına erdirsin inşalah tatlım:nazar: Ben tek taş tercih ederdim ama daha ne olsun dimi:81:

gayet zarif duruyor ben çok beğendim:nazar:
ama güzel olmasa bile o yüzüğün anlamı, manevi değeri yeter zaten:69:

beğenmedik desek gerimi vericeksin :26:

birilerinin beğenip beğenilmemesi ile geri verilebilecek bişey değil o..
önemli olan manevi değeri düşünülüp alınması..

Ayrıca tektaş tercih ederdim diyen arkadaşlar.. Tek taş sözde takılır, benimde sözde istemeye geldiklerinde takılacak..
Bu sadece simgesel bir yüzük..

Kaşen mi oldunuz şimdi ? :34: Çerkessin sanırım ondan sordum..Allah tamamına erdirsin :nazar:

arkadaşım yüzüğünü güle güle kullan
da ben de şuna takıldım
tektaşın sözde takılması diye bi adet mi var
hayır benim tektaşım var ve sözlü değilim daha
o zaman benimkine yine masraf çıktı desenize
2 tektaşımı da birer elime takarım artık :52:
yav bu adeti kim uydurdu Allah aşkına
eskiden sözde ince alyans takılırdı benim bildiğim nişanda kalın alyans

arkadaşım yüzüğünü güle güle kullan
da ben de şuna takıldım
tektaşın sözde takılması diye bi adet mi var
hayır benim tektaşım var ve sözlü değilim daha
o zaman benimkine yine masraf çıktı desenize
2 tektaşımı da birer elime takarım artık :52:
yav bu adeti kim uydurdu Allah aşkına
eskiden sözde ince alyans takılırdı benim bildiğim nişanda kalın alyans

işte adetler farklı farklı ..Bana da eşim evlenme teklifi ederken tek taş takmıştı..Ama ben önceden görüp beğenmiştim kuyumcuda.:52:.Hem göz zevkime hem de eşimin kesesine uygun olan bir şeydi...Siz kendi kendinize beğendiğiniz için almışsınız sanırım..Herkeste yani söz nişan vs gibi durumlarda tektaş adeti yok zaten..Ben Alyansımı,tek taşımı,beş taşımı sol yüzük parmağıma takıyorum..Yani bir parmağımda 3 yüzük var :) Şu an buradan okuyunca garip ve hatta komik gibi de geliyor olabilir ama görüntü hiç abartılı ve abes durmuyor....

işte adetler farklı farklı ..Bana da eşim evlenme teklifi ederken tek taş takmıştı..Ama ben önceden görüp beğenmiştim kuyumcuda.:52:.Hem göz zevkime hem de eşimin kesesine uygun olan bir şeydi...Siz kendi kendinize beğendiğiniz için almışsınız sanırım..Herkeste yani söz nişan vs gibi durumlarda tektaş adeti yok zaten..Ben Alyansımı,tek taşımı,beş taşımı sol yüzük parmağıma takıyorum..Yani bir parmağımda 3 yüzük var :) Şu an buradan okuyunca garip ve hatta komik gibi de geliyor olabilir ama görüntü hiç abartılı ve abes durmuyor....

yok canım kendi kendime almadım tabi ki tektaş
erkek arkadaşımın hediyesi
evlenirken de yanına bi alyans düşünüyorum
ama bu sözde tektaş takılır diye bi adet yoktu ki
bu tektaş modası olunca çıktı.

Son düzenleme:
yok canım kendi kendime almadım tabi ki tektaş
erkek arkadaşımın hediyesi
evlenirken de yanına bi alyans düşünüyorum
ama bu sözde tektaş takılır diye bi adet yoktu ki
bu tektaş modası olunca çıktı.

hımmm ben yanlış anlamışım...Ama dediğim gibi adetler değişiyor.. Mesela bizde kına gecesi diye bir şey yok.Çerkeslerde olmaz...Ama kimi görsem kına gecesi için hayaller ,hazırlıklar vs var...Tek taş olayı da yeni bir adet değil ki...Uygulayan var uygulamayan var...Sadece reklamı arttı son zamanlarda...

hımmm ben yanlış anlamışım...Ama dediğim gibi adetler değişiyor.. Mesela bizde kına gecesi diye bir şey yok.Çerkeslerde olmaz...Ama kimi görsem kına gecesi için hayaller ,hazırlıklar vs var...Tek taş olayı da yeni bir adet değil ki...Uygulayan var uygulamayan var...Sadece reklamı arttı son zamanlarda...

sanırsam bizim baba tarafında da eskiden kına yokmuş anne tarafında var annem de yapmış :)
her yer farklı farklı tabi
ama dediğin çok doğru son zamanlarda reklamlar iyice arttı yok sevgililer günü yok anneler günü hemen tvlerde pırlanta reklamları dönmeye başlıyo :)

minnacık çocuklara anneler gününde alması için tek taş reklamları var...saçmalığın dik alası...:))

Ama eş adayının durumu müsaitse müstakbel eşine alabilir tabi... Çok yerinde bir davranış olur..Ona sözüm yok.. :9:.

Son düzenleme:
Back