Kendi yazmış ya rahat edemiyoeum diye. Şahsen ben karşı komşu olsam çaya bile çağırırım ama devir yobazların devri.Gençsin, aşıksın. Kime ne zararın var? İnsanların gençlerin hayatlarına müdahale etmelerine ayar oluyorum.
Benden küçük erkek kardeşim var. İlk sevgilisi olduğunda ona tek dediğim gençsiniz, yanlış şeyler yapabilirsiniz, yaparsanız da korunun dedim. Bu kadar. Sana da tek diyeceğim aynısı, hamile kalma...
ay tesekkur ederim :) cok utandimSizin fikirlerinize bayılıyorum bence mükemmel bir annesiniz. Keşke herkes sizin gibi olsa
tesekkur ederimAçık yürekliliğinizi ve bunu bir anne olarak dile getirebilmenizi takdir ettim. Önemli bir nüans.
ben bir anne olarak konu sahibine gonul rahatligiyla git kal diyorum , her ailenin yada her annenin zar meselesine takik oldugunu mu dusunuyorsunuz?
benim de kizim var ve mumkunse bakire olarak evlenmesin , 18 yasindan sonra istedigini yapabilir benim icin de esim icin de hic sorun degil bu
ben yanlis yapacagimizi zannetmiyorum , ben cocuklara sevgili olmanin gayet normal ve olmasi gereken oldugunu anlatiyorum , normal gordukleri birseyi de benden saklamayacaklardir :)Bunu konuşuyorduk biz de bugün eşimle.
Ne yaparlarsa yapsınlar, yeter ki bizden gizli saklı yapmasınlar. Bu güveni vermek önemli.
Umarım yanlış adımlar atmayız.
Ne demek kimseye hesap vermek zorunda defilesinde bunlar ilerde bizim evlatlarımız da olabilir zaman öyle rahat olabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?