Evet olurum. Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez çünkü.
evet ilgilendirmez
ama aklın da yolu bir
bu kız ilerde pişmanlık duyup bozuk bir psikoloji ile hayata başladığı zaman sağlıksız bir kadın olarak devam edicek hayatına
henüz toy! çok genç!
ayakları üzerinde maddi ve manevi duracak güçte değil
ne demek içinden geleni yaşa
içinden ne kadar doğru gelir ne kadar yanlış gelir bir düşünün bakalım
Baksana oyle kendi cocuklarİna nasıllar acabaannesi babası sevgilisyle yaşadıgını duysa kızım sevgiline söyle gece üstün açılırsa örtsün dicekler herhalde :)
Peki burda yaptığın yorumla bu insanın hayatına moda hale etmiyormusun sanane o zaman oku gecEvet olurum. Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez çünkü.
Aahhh canım istedigini yap hayat senindir mantıgı yarın herkezin basına bela olucak haberleri yokNe demek kimseye hesap vermek zorunda defilesinde bunlar ilerde bizim evlatlarımız da olabilir zaman öyle rahat olabilirmisin
Hanımefendi ben sevgilinizin evinde kalın sevişin falan mı dedim? Eğer rahatsız oluyorsa içinden gelen buysa gitmesin, eğer içinden gelen kalmaksa kalsın. Sanki ben zorladım konu sahibini bir şeylere.
Bin yasaevet ilgilendirmez
ama aklın da yolu bir
bu kız ilerde pişmanlık duyup bozuk bir psikoloji ile hayata başladığı zaman sağlıksız bir kadın olarak devam edicek hayatına
henüz toy! çok genç!
ayakları üzerinde maddi ve manevi duracak güçte değil
ne demek içinden geleni yaşa
içinden ne kadar doğru gelir ne kadar yanlış gelir bir düşünün bakalım
ama zaten dogru düşünemediği için başlık açıyor
ya salla gitsin keyfine bak kimse karışamaz tarzı yorumlar ona cesaret verir yanlışa sürükleyebilir
bizim görevimiz tecrübeli insanlar olarak ona dogruyu göstermektir
30 yasında kadın olur yapsın canım istediğini kimene
ama bu çocuk daha ünv li işte kaç yasında ne kadar sağlıklı düşünebilir
Etmiyorum. Ben fikrimi paylaşıyorum. Aynı sizin paylaştığınız gibi. Buradan ne alacağı konu sahibini ilgilendirir.Peki burda yaptığın yorumla bu insanın hayatına moda hale etmiyormusun sanane o zaman oku gec
Universite okumakla iş bitmiyor canım aile var sorumluluk ve pişmanlıklar var.Ben de üniversiteli genç bir kadınım gayet sağlıklı düşünüyorum. Başkasının aklıyla değirmen dönmez. Kendi eğsin büksün kararını kendi versin. Gitmek isterse gider istemezse gitmez. Kendi kararıdır, aldığı karar da kimseyi ilgilendirmez.
Hı hı evet beni siz pek ilgilendirmiyorsunuz enin olun iyi aksamlarEtmiyorum. Ben fikrimi paylaşıyorum. Aynı sizin paylaştığınız gibi. Buradan ne alacağı konu sahibini ilgilendirir.
Nerede, ne yapacağımı da size soracak değilim. İyi forumlar.
Ben de üniversiteli genç bir kadınım gayet sağlıklı düşünüyorum. Başkasının aklıyla değirmen dönmez. Kendi eğsin büksün kararını kendi versin. Gitmek isterse gider istemezse gitmez. Kendi kararıdır, aldığı karar da kimseyi ilgilendirmez.
Etmiyorum. Ben fikrimi paylaşıyorum. Aynı sizin paylaştığınız gibi. Buradan ne alacağı konu sahibini ilgilendirir.
Nerede, ne yapacağımı da size soracak değilim. İyi forumlar.
hala ebeveynlerine muhtaçsa ilgilendirir
anne babasının onaylamayacağı
şunu anlamak zor değil inanın
bu konuyu açan toy tecrübesiz ailesinin onaylamayacagı bir işi yapan bu genç kız!
sadece sizlerden kimseye bakma keyfine bak sözlerini duymak için başlık açıyor
içini rahatlatmak istiyor çünkü kendisi de rahatsız
demekki yanlışa gidiyor
bize de dogruyu göstermek düşer
Siz kendi doğrunuzu göstermekte serbestsiniz. Ben de kendi fikrimi söylemek konusunda özgürüm. Aynı fikirde olmadığımıza göre uzatmanın anlamı yok. İyi forumlar.
Siz bile kendi doğrunuz diyip kendi fikrim diyorsunuz demekti sizde yanlış oldugunu düşünüyor ama yazmıyorsunuzSiz kendi doğrunuzu göstermekte serbestsiniz. Ben de kendi fikrimi söylemek konusunda özgürüm. Aynı fikirde olmadığımıza göre uzatmanın anlamı yok. İyi forumlar.
Cok komik resmen sana sadece  diyecek birey bulamadımGençsin, aşıksın. Kime ne zararın var? İnsanların gençlerin hayatlarına müdahale etmelerine ayar oluyorum.
Benden küçük erkek kardeşim var. İlk sevgilisi olduğunda ona tek dediğim gençsiniz, yanlış şeyler yapabilirsiniz, yaparsanız da korunun dedim. Bu kadar. Sana da tek diyeceğim aynısı, hamile kalma...
Yani rahat ve genisolmak lazımKomşu söylerse sevgilinin ailesine karar aileye ait.Sonuçta ev onların,gelmesin derlerse gelmezsin olur biter.Nasıl insanlar bilinmez çünkü,rahat insanlarsa ailen de rahatsa pek kafaya takmaya gerek yok.
Evlilik olayına girildiğinde kızın zırt pırt bizim evdeydi hiç çıkmamış derlerse sen ailene karşı zor duruma düşebilirsin,ama aile yapın kaldırıyorsa kimseyi ilgilendirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?