- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 28
ayy çok tatlı bir yöneltme teşekkür ederimDoğrudur bende biraz böyle şeyleri takan insanlardanım. Ama inanın ki mutluluğu kendinize zehir ediyosunuz. Elinizde değil biliyorum ama başka şeylere yöneltin kendinizi, evlenmeyi düşünüyomuşsunuz mesela çeyiz düzmeye falan başlasanızm
ayy çok tatlı bir yöneltme teşekkür ederim
yanılıyorsunu yan gerçekten zor durumda hssettğim için bu kadar özel şeyler anlattım burada neresinde fake sezdiniz anlamıyorum yanı bu hikayenin nesi fake olabilir her neyse ne desem bilemedim.N nkygol hafif bir fake sezdim konuda ama umarim yaniliyorumdur diyerek yorum yapayim:
- bence o kiz simdi cok mutludur ben boyle davranarak mutsuz oluyorum ve mutsuz ediyorum dusuncesi de sagliksiz; cunku kendinizi yine oteki kizla kiyasliyorsunuz.
- o eller baska bedenlerde gezdi dediginiz adamla 3 yiliniz gecti, demek ki baska bedenler mevzuu cok da onemli bir sey degilmis. Yani o konuyu takmasaniz bu adamla cok mutlu bir omur gecireceksiniz belki.
- evlilik karari almadan bir psikiyatr+terapiste gidin lutfen. Eger bu dusunceden kurtulamazsaniz hic saglikli bir evliliginiz olmaz ve ikiniz de cok yipranirsinz.
- sevismek ayip bir sey degil, sizden once baskalariyla sevisti diye sevgilinizin kirli gecmisi oldugunu dusunmeniz ve bunu dile getirmeniz cok cok ayip bir sey
çok dogru yazmışsınız haklısınız yani benım hiç biten ilişkim olmadıgı için ben gerçekten sürekli aklına geliyor sanıyordum ama her insan bunu diyor farklı hisler yaşandıgını yani teşekkür ederimHerkesin geçmişte illa ki bir sevdiği daha sonra ayrıldığı onunla bir şeyler yaşadığı insanlar vardır. Bu çok doğal bir durum, insan tek seferde evleneceği insanı seçemeyebilir, karşı tarafta uygunsuz davranışlar veya kişilik bozukluğu olabilir. E ne yapsın, böyle bir durumda da devam edemez ve ayrılır. Kimse ayrılmak için biriyle sevgili olmaz ki.
Seninde bir geçmişin olsa sevgilin bunu senin hep başına kaksa emin ol "yeter be!" dersin. Böyle yaparak kendini küçük düşürme. Sen sanıyor musun ki her biten ilişki insanın aklına geliyor, aynı hisler yaşanıyor? Her insanın bıraktığı tat farklıdır. Adama zehir edeceksen yol yakınken ayrıl, çünkü silah zoruyla seni yanında tutmuyor.
Valla bi an keyaklaşık 3 sene olucak sevgilimle birlikteyiz. Çok mutlu herşeyijn yolunda gittiği ailelerimizle tanıştığımız bir yıl içerisinde evliliğ düşündüğümüz güzel bir ilişkimiz var. İlişkmiz başlamadan önce birbirmizle herseyi paylaşırdık ben ona herşeyimi anlatırdım oda bana eski sevgilisini dahi anlatırdı. Eski sevgilisiyle birlikte olduklarını bile biliyorum aralarında geçen çoğu şeyi biliyorum.
3 yıl olucak ama benım bu takındım geçmek bilmedi artık durduramıyorum düşüncelerimi ve psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ama en çok tecrubeli ve gerçekten beni anlayan hemcinslerimden fikir öneri almak istediğim için buraya yazma kararı verdim.
Benim elimi tuttugunda fotoğraf çekildiğimizde bir yere gittiğimizde öptüğünde bile sürekli o kızla da bunları yaşadı hatta daha ilerisini ilişki yaşadılar birlikte oldular diye aklıma geliyor artık kafayı yemek üzereyim çok kötü zaman geçiyorum ona yansıtmak istemesemde çoğu zaman yansıtıyorum çok kötüyüm ne yapmalıyım bilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum olmuyor onun yaşadıgı şehiri bile duyunca deliye dönüyorum aldıgı hediyelerde bile acaba ona da yaptı mı diye düşünüyorum. Sürekli birlikte olması aklıma geliyor ve en en en çok bu yuzden üzülüyorum nasıl olurda ona bakar onu sever ya...
Ama soruyorum ona baskasıyla böyle ileri seviye ilişki yaşayıp nasıl olduda ellerimi tuttun hiç utanmadın mı benim yanıma kendini nasıl yakıştırdın diyorum ( benım ilk sevgilim ) sonra bana diyor ki çok sevdim herşeyi yaparım senin için asıl aşkı sende yaşıyorum ben kandırmışım kendimi o yaşadıklarım aşk sevgi değilmiş herşeyin güzelliğini sende anladım diyor.
Lütfen okuyun da bana azıcıkta olsa yardım edin bazen ölmek istiyorum aklıma gelmesin diye biliyorum uzun yazdım ama lütfen yardım edin ne yapıcam ben böyle...
Valla sen beş sene önce ki beni anlatmisin :) aynı durumu bende yaşadım benimde ilk sevgili di ve yan senin gibi önce ki sevgilisiyle beraber olmuştu bende derdim ben kimseyle el ele tutusmamisken . Iliskiye girmiş girmiş adamla beraberim ve beni ne kafa hakedyo ben bunu haketmyodum derdim kiskanirdim k izardim ama maalesef günümüzde hala ilişkiye girmemis hatta sevgilisi olmamış kızlar dururken erkeğin bırak sevgilisi hiç olmamisi ilişkiye girmeye ini bile zor bulursun bi de saklayan taraf var o daha kötü enayi yerine koyuyo gibi oluyo. Sevgiliniz durustmus caninizi sikmayin ben birkaç sevgilim olduktan sonra anladim sevgilime haksızlık ettiğimi ilişkiye girmia olmak insanın gecmisinde sevgilisinin olmasi onun midesiz oldugunu gostermez gostermyomustao yuzden mutlulugunuza bakinyaklaşık 3 sene olucak sevgilimle birlikteyiz. Çok mutlu herşeyijn yolunda gittiği ailelerimizle tanıştığımız bir yıl içerisinde evliliğ düşündüğümüz güzel bir ilişkimiz var. İlişkmiz başlamadan önce birbirmizle herseyi paylaşırdık ben ona herşeyimi anlatırdım oda bana eski sevgilisini dahi anlatırdı. Eski sevgilisiyle birlikte olduklarını bile biliyorum aralarında geçen çoğu şeyi biliyorum.
3 yıl olucak ama benım bu takındım geçmek bilmedi artık durduramıyorum düşüncelerimi ve psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ama en çok tecrubeli ve gerçekten beni anlayan hemcinslerimden fikir öneri almak istediğim için buraya yazma kararı verdim.
Benim elimi tuttugunda fotoğraf çekildiğimizde bir yere gittiğimizde öptüğünde bile sürekli o kızla da bunları yaşadı hatta daha ilerisini ilişki yaşadılar birlikte oldular diye aklıma geliyor artık kafayı yemek üzereyim çok kötü zaman geçiyorum ona yansıtmak istemesemde çoğu zaman yansıtıyorum çok kötüyüm ne yapmalıyım bilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum olmuyor onun yaşadıgı şehiri bile duyunca deliye dönüyorum aldıgı hediyelerde bile acaba ona da yaptı mı diye düşünüyorum. Sürekli birlikte olması aklıma geliyor ve en en en çok bu yuzden üzülüyorum nasıl olurda ona bakar onu sever ya...
Ama soruyorum ona baskasıyla böyle ileri seviye ilişki yaşayıp nasıl olduda ellerimi tuttun hiç utanmadın mı benim yanıma kendini nasıl yakıştırdın diyorum ( benım ilk sevgilim ) sonra bana diyor ki çok sevdim herşeyi yaparım senin için asıl aşkı sende yaşıyorum ben kandırmışım kendimi o yaşadıklarım aşk sevgi değilmiş herşeyin güzelliğini sende anladım diyor.
Lütfen okuyun da bana azıcıkta olsa yardım edin bazen ölmek istiyorum aklıma gelmesin diye biliyorum uzun yazdım ama lütfen yardım edin ne yapıcam ben böyle...
Dediklerinizde haklisiniz ama nasil kiz kızların iliskiye girmeyeni veya sevgilisi olmayanı varsa bu durum erkeklerde de var eger sadece erkekler diye düşünürsek bu durumun erkeklerin kendi arasinda olmasi lazim yani.Önyargılı olmamaniz gerekli ataerkil bir toplumda yasiyorz diye bu dusunceler varValla bi an ke
Valla sen beş sene önce ki beni anlatmisin :) aynı durumu bende yaşadım benimde ilk sevgili di ve yan senin gibi önce ki sevgilisiyle beraber olmuştu bende derdim ben kimseyle el ele tutusmamisken . Iliskiye girmiş girmiş adamla beraberim ve beni ne kafa hakedyo ben bunu haketmyodum derdim kiskanirdim k izardim ama maalesef günümüzde hala ilişkiye girmemis hatta sevgilisi olmamış kızlar dururken erkeğin bırak sevgilisi hiç olmamisi ilişkiye girmeye ini bile zor bulursun bi de saklayan taraf var o daha kötü enayi yerine koyuyo gibi oluyo. Sevgiliniz durustmus caninizi sikmayin ben birkaç sevgilim olduktan sonra anladim sevgilime haksızlık ettiğimi ilişkiye girmia olmak insanın gecmisinde sevgilisinin olmasi onun midesiz oldugunu gostermez gostermyomustao yuzden mutlulugunuza bakin
Evet var ama gittikce azaliyo sayıları. Insandir hata yapar çünkü kimse kimsenin karsilikli ilki olmuyo maalesef önemli olan iliskiye girmek degil saygı sevgidir .konuyu açan kişi takılıp güzel giden ilişkilerini bu durum kötü etkilememeDediklerinizde haklisiniz ama nasil kiz kızların iliskiye girmeyeni veya sevgilisi olmayanı varsa bu durum erkeklerde de var eger sadece erkekler diye düşünürsek bu durumun erkeklerin kendi arasinda olmasi lazim yani.Önyargılı olmamaniz gerekli ataerkil bir toplumda yasiyorz diye bu dusunceler var
Yok ben ondan bahsetmiyorum zaten.Aynen öyle gecmis gecmiste kalmistir.Benim demek istedigim yani sadece erkekler icin olan bisey degil bu su anki zamanda biseyler yasayan ne kadar erkek varsa o kadar da kadın var.Yani bir sey yasamayan kadınlar var,erkekler olamaz diye bir durum yok.Ataerkil bir toplumda yasadigimiz icin olmadigini soylemek onlar icin daha zor.Bunu demek istiyorum.Evet var ama gittikce azaliyo sayıları. Insandir hata yapar çünkü kimse kimsenin karsilikli ilki olmuyo maalesef önemli olan iliskiye girmek degil saygı sevgidir .konuyu açan kişi takılıp güzel giden ilişkilerini bu durum kötü etkilememe
Evet haklısınız kadınların sayisi da oldukça fazlaYok ben ondan bahsetmiyorum zaten.Aynen öyle gecmis gecmiste kalmistir.Benim demek istedigim yani sadece erkekler icin olan bisey degil bu su anki zamanda biseyler yasayan ne kadar erkek varsa o kadar da kadın var.Yani bir sey yasamayan kadınlar var,erkekler olamaz diye bir durum yok.Ataerkil bir toplumda yasadigimiz icin olmadigini soylemek onlar icin daha zor.Bunu demek istiyorum.
Hayatta ne sabırlı erkekler var dimi3 yil dayanmis vayy bee
walla varmisHayatta ne sabırlı erkekler var dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?