gerçekten aklımdan çıkartamıyorum...Mutlu olmak rahatsız mı ediyor sizi?
evet bu duruma aşırı üzülüyorum adam benim yüzümden gün yüzü görmüyor. ama haksız mıyım benım ellerime ilk dokunan, benı ilk öpen o oldu. oysa ben defalarca bedenlerde gezmiş biriyleyim. eski sevgililerinden sadece biri bu kadar uzun sürmüş bende anlattırdım hem aramız iyiydi diye anlatıyordu ilk zamanlar ama ben 3 senedir artık bunaldım sürekli kızın sosyal medyasına bakıyorum hatta bir keresinde kuznının telefonunu bulup aramıştım lütfen yardım edin en yapıpta aklımdan cıkartıcam bu düşünceleriBu adam senin ilk sevgilin olduğu için böyle bir durum yaşıyorsun.o senin ilkin ya, sevgilin bunun bedelini ödüyor.çünkü sen de daha önceden ilişki yaşasaydın, bunun ne kadar bunaltıcı olduğunu anlardın.böyle bir şeyin sana yapılmasını istemezdin.
sürekli kendini kıyaslıyorsun,sorguluyorsun , adama cehennem azabı yaşatıyorsun,özgüvenini düşürüyorsun ve bunu en önemlisi kendin yapıyorsun.unutma erkekler kendine güvenen kadınlardan hoşlanırlar.
duygularına hakim olursan bu davranışlarına da yansır.bu nedenle duygularını kontrol altına al ve böyle düşünmene sebep olan etkeni bulmaya çalış.uzmandan da yardım alabilirsin
Siz birlikte olmuyor musunuz?
onların yaşadıkları gibi hayır olmuyoruz tabiki öyle şey mi olurSiz birlikte olmuyor musunuz?
kaçmıyor cok denedim ayrılmayı ama ne o ayrılabiliyor ne de ben... sanki iki ayrı beden bir gönül gibi isimlendirebilirim aramızdaki sevdayıYa sizinle birlikteyken yaşamış olsaydı o ilişkiyi anlardım bu duyguları ama şimdi ne manasız diyorum sadece. Silkelenip kendinize gelin lütfen yoksa adamı bunaltıp kaçıracaksınız ve inanın haklı olacak kaçmakta
Niye olmasın ?onların yaşadıkları gibi hayır olmuyoruz tabiki öyle şey mi olur
evet bu duruma aşırı üzülüyorum adam benim yüzümden gün yüzü görmüyor. ama haksız mıyım benım ellerime ilk dokunan, benı ilk öpen o oldu. oysa ben defalarca bedenlerde gezmiş biriyleyim. eski sevgililerinden sadece biri bu kadar uzun sürmüş bende anlattırdım hem aramız iyiydi diye anlatıyordu ilk zamanlar ama ben 3 senedir artık bunaldım sürekli kızın sosyal medyasına bakıyorum hatta bir keresinde kuznının telefonunu bulup aramıştım lütfen yardım edin en yapıpta aklımdan cıkartıcam bu düşünceleri
benımle tanışmadan 1.5 2 ay önce kız buna mesaj atmış geri dönmüş ama bu reddetmiş bende sonradan mailinde gördüm yazışmları yanı emınım sevgilimde sorun yok ama kafam çok kötü takılıyor gerçekten çok aşırı takıyorum yanı benım ellerime ilk o dokundu ama o bedenlerde gezdi bu düşünde mahfediyor beni sürekli kızın sosyal medyasına bakıyorumsevgilin senin için değerli dimi, onu o olduğu için seviyorsun, ona değer veriyorsun. oyüzden ona eziyet etmeyi bırak, su an seninle, seni seviyor, eskiyi düşünme artık. Seni aldatsa anlarım, bana aitken nasıl ona dokundu diyebilirsin ama o dönem sen yokmuşsun sonuçta . Eğer onu kaybetmek istemiyorsan bu düşünceleri aklından çıkarmalısın. Hemde kendine boşa eziyet etmemiş olursun
zaten sevgilimde hiç sorun şüphe hissetmiyorum ama kız sürekli aklımda ne yapsak aklıma gelıyor onunla da yaptın diye offf çok kötüyüm lutfen nasıl atıcam kafamdanSizin ilk sevgiliniz adamın değil. Bakın çok doğru bulduğum bir kelime var, kaldıramayacağın soruların cevabını bekleme diye. O ki kaldıramayacaktınız neden sordunuz? Sizi şu an seviyor, o kalpte şu an siz varsınız ötesi var mı ya? Üstelik duygular geçicidir, siz sanıyor musunuz bugün hissettikleriniz baki kalacak? Belki bundan 1 sene sonra hayatınızda başkası olacak nereden biliyorsunuz ki? Belki evlenip ayrılacak başkasına aşık olacaksınız neyin garantisi var ki? Sevgiliniz bir insan sizle doğmadı, sizden önce de bi hayatı vardı gözünüzü seveyim kukla bellemeyin insanları hayatlarına girince
o fiziki anlamda değil yanı onun geçmişi aşırı kirli bense ilk defa birininelini tuttum gözlerine baktım tertemiz kalbimle geldim ona. elimi bile tuttugunda aklıma gelıyor farklı bedenlerde gezdi bu eller diyeBenim yanıma kendini nasıl yakıştırdın derken ? Şaka yapıyor olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?