seni anlıyorum o kız seni bu hale getirmek için elinden gelen yapmış
mesaj atmalar sosyal paylaşm sitesinden saçma sapan şeyler yazmalar
sende takmışsın kafana doğal olarak ama sevgilin hiçbir şekilde ona karşılık vermemiş muhattap olmamış çünkü hayatında sen varsın o kız geçmişte kaldı böyle düşün
çok zor biliyorum ama bak ilişkiniz yıpranır o kız da amacına ulaşmış olur
sen yine mesajına düzgün bi cevap vermşsin ama anlamamış karaktersiz biri belli ki
okurken benim bile sinirim bozuldu ya
canım seni anlıyorum kız kaşar bi tip olunca ve takıntılı olunca senin rahatsız olman çok normal. böyle insanlar çok ne yazık ki çocuk oyuncağı sanıyolar ilişkileri.biz ne desek doğru olmaz senin bi uzmanla görüşüp konuşman bence çünkü psikolojini olumsuz yönde etkilemiş adeta paranoya haline gelmeye başlamış.bence ihmal etme ve uzman birine danış.
eğer sevgilinizi çok sevmiyosanız sadece takılıyosanız ve gelecek planlarınız yoksa ilişkiyi noktalayabilirsin bence çözüm bulamazsan sizin sinirinizi bozan bi durum var sonuçta. tamam çocuğun yaptığı birşey yok ama en azından sert bi şekilde konuşabilir ya da mesaj atabilir hatta alenen niye beni rahat bırakmıyosun filan yazabilir mesela twitterdan facebooktan. yada ikiniz birliktede konuşabilirsiniz hatta başkalarının yanında rezil bile edebilirsiniz bence birlikte olduğunuzu bile bile böyle bir saygısızlık yapıyosa kendi de saygı gösterilmeyi haketmiyo bence. Allah sabır versin böyle insanlardan uzak tutsun herkesi
Seni o kadar iyi anlıyorum ki..
Twiter i takip etmeyi bırak derim ya da eminim o da seni takip yan da erkek arkadaşını takip ediyodur mutlu olduğunuzu belirten şeyler yaz..
Seni o kadar iyi anlıyorum ki..
Twiter i takip etmeyi bırak derim ya da eminim o da seni takip yan da erkek arkadaşını takip ediyodur mutlu olduğunuzu belirten şeyler yaz..
kadesa ablacığımmm :)kızın senden üstün olmayan bütün nahoş özelliklerini sıralamışsın..ama hala onu kıskanıyorsun,aklından çıkaramıyorsun.belki de onun da yapmak istediğ buydu ve amacına ulaşıyor..lütfen eskiyi takip etmeyi bırak,bu sadece ilişkinize zarar verir..adı üstünde eski!
pardon da, hostes olmak istemesiyle ne alakası var senin saçının teli bile olamayacak?
ben de çok istiyorum. çeşitli mülakatlardan geçiyorsun. psikolojik, fizyolojik, bilişsel.
en az 2 yabancı dil zorunluluğu var. tabiki ileri derecede.
meme estetiği topiğinde kaç kadının estetik yaptırmak, silikon taktırmak istediğini açıp görebilirsin.
bunlarla hemcinsini yargılaman bana çok saygısızca geldi.
kadesa ablacığımmm :)
Öyle diyorsun, haklısın ama işte ben bunu bir türlü hazmedemiyorum. Böyle "eski" deyip geçemiyorum.
Kız o kadar kültürsüz ve tribal bir şey ki, cidden çekilmez, ama sevgilim onu daha mı çok beğeniyor diye kendi kendimi yiyorum. Bir bundan emin olabilsem, çeker giderim rahatça. Ama şimdi şu durumda gidemiyorum da. Gitsem de geri gelirim biliyorum.
sevgiliniz bu konuda hassas olduğunuzu biliyosa eşofmanı atmayı neden düşünmedi. sonuçta sizin rahatsız olduğunuzu düşünüp kendiliğinden yapabilirdi bunu. sizden önemli mi yani. ya da siz yeni bi eşofman alın eskisini atsın
ayrıca kendini o kızdan daha az güzel gibi hissediyosan kilo problemini çöz kendine bakımını artır. sosyal açıdan kendini geliştir. o kız seninle kıyaslanamayacak kadar düşük bi konumda kalsın.
yüzü güzel değilse o kadar da unutulmayacak biri değildir zaten taş gibi vücudu olan bir sürü kız var tek o değiki.
pardon da, hostes olmak istemesiyle ne alakası var senin saçının teli bile olamayacak?
ben de çok istiyorum. çeşitli mülakatlardan geçiyorsun. psikolojik, fizyolojik, bilişsel.
en az 2 yabancı dil zorunluluğu var. tabiki ileri derecede.
meme estetiği topiğinde kaç kadının estetik yaptırmak, silikon taktırmak istediğini açıp görebilirsin.
bunlarla hemcinsini yargılaman bana çok saygısızca geldi.
Twitterımı dondursam da kızın sayfasına bakarım gibime geliyor :)) nasıl taktıysam artık...Twitterını dondur, kızdan hiçbir şekilde haber alma. Geçmişi geçmişte bırakmayı öğren canım yoksa geleceğin elden gidecek..
ablasının kuzusu :) bebişli ve kocişliyim ama yorum yaptım konuna:)
peki sevgilin böyle düşünmeni sağlayacak birşey mi yapıyor? nereden aklına takıldı bu düşünceler? niye bu kadar yoğunlaştın o konuda?
Belkide senin arada bir onun sayfalarina baktigini bildigi icin oyle yazilar yaziyordur...
Ben psikologa gittigimde paylastigim konulardan biri buydu...
Bana, eger onu sevseydi suan onunla olurdu, yada onu unutamasaydi, bunu her hareketi ile belli ederdi dedi...hakliydi..ben buyutuyorum sadece..bence birsure kizdan uzak dur...takip falan etmeyani...
Bence bu konu da önce erkek arkadasınızın size yardım etmesi gerekiyor.Sizin içiniz rahat değil.Bu takıntınız normal bir kadın kıskançlığı değil.Sevgilinizin sizi rahatlatması gerekiyor.