- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Evet bir çok kişi erkek olduğumu düşündü
Aynen malesefÜzücü baya. Toplumda kadın ve erkeğe bakış açısı böyle malesef.
Sorunuzu cevapladım bence ayrıl. Adamın hayatını karartmayın eski sevgilisi zenginmiş? siz fakir?. Adam şuncacık hayatında evi dahi! olmayan biriyle nasıl hayat yaşasın ki? Siz ona gelecek vaad etmiyorsunuz. Yani siz cidden böyle düşündüğünüz, kendinizi bir erkeğe yeterince maddi olarak sunamadığınız için ezik hissediyorsanız o ilişkinin sonu yok. Bence ayrıl.Ne alaka
Evet kızın ailesi herseyi yapabilecek güçte son model arabalarmı dersiniz herseyi var
Teşekkürler canim haklısınTamam da o zenginlik kıza paye değil çünkü kız yapmamış o serveti.
Fakirlik/ortahallilik de sana değil ailene ait.
Burda eziklenecek bir şey yok, ortadaki zenginlik de fakirlik de sizlere ait değil sonuçta.
Ama sen beriki kadın çok başarılı , zengin; ben sıradan bir vatandaşım deseydin o zaman ezik kalırdın evet. Adam attan inip eşeğe binmiş derdim. Ama sizin durumunuz öyle değil.
Ezik bir durumun yok kısacası.
Ay çok güldüm bunasevgiliniz aç susuz bi sokak köpeği değilse bu düşünceniz çok yersiz.
Haklısın ama bu korkularımı yenmeliyimsayfa 5 e kadar okudum beynim yandı 15 yaşında çocuk yazmış gibi
1. sen niye erkek adamı geçindirme derdindesin herkes kendini geçindirir
2. 3 restorant la zengin olunmaz
3. ailesi para için evlendiğini düşünürse seni savunmayacak adamla zaten işin olmasın
4. sakin sevgiline bu düşünceni belli etme seni iyice ezmesin
5. adamın kafasına kimse zorla silah dayanmıyor onla olmak istese onunla olurdu seninle değil
Yansımasından korkuyorumBu psikolojiyle giderseniz zaten ayrılın.
İster istemez bazı davranışlarınıza yansıyacak bu yetersiz hissetme modunuz.
Erkekler düşünür böyle şeyleri, size ne?
Sizinle beraber olduğuna göre maddi durumu yeterli olmayan birini tercih ediyor ki, kadın bunu ezmesin.
Ahahaha yok artıkDüşünsene bir gun seninde restorant zincirlerin oluyormuş.
Sana röportaj yapiliyormus.
Nasil basardiniz diye soruluyormus sende eski sevgilimin eski sevgilisi bana bu hırsı verdi diye cevapliyormusun.
Super olmaz mi sencede.
Şaka bir yana ayrılıp hırs yapsan yaparsın gibi duruyor.
Kadinlar calissin ozgurlessin dedik bazilari abarrtti adama gelecek kurma misyonu ustlendi :d
Güçlü duruyorum hatta öyleki sevgilim beni gördüğünde eli ayağına dolaşıyor ben gayet rahat davranıyorum ulaşılmazmışım gibi davranıyorum
Evet kızın ailesi herseyi yapabilecek güçte son model arabalarmı dersiniz herseyi var
Adeta film gibi gibi hikayeymiş sizinkiÇok sağolun içimi rahatlattınız bazen Emir'le feriha gibi hissediyorum bizi
Teşekkürler
Adeta film gibi gibi hikayeymiş sizinkiama bilirsiniz zaten bu hikayelerin sonunda hep yürekli olan,güçlü olan kazanır. Siz duruşunuzdan taviz vermeyin. Yetersiz hissetmeyin, ulaşılmaz durun ailesi de çocukları istedikten sonra her şeye olumlu bakar zaten siz yüreginizi ferah tutun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?