Sevgilimin eski sevgilisi

Sorunuzu cevapladım bence ayrıl. Adamın hayatını karartmayın eski sevgilisi zenginmiş? siz fakir?. Adam şuncacık hayatında evi dahi! olmayan biriyle nasıl hayat yaşasın ki? Siz ona gelecek vaad etmiyorsunuz. Yani siz cidden böyle düşündüğünüz, kendinizi bir erkeğe yeterince maddi olarak sunamadığınız için ezik hissediyorsanız o ilişkinin sonu yok. Bence ayrıl.

Evet kızın ailesi herseyi yapabilecek güçte son model arabalarmı dersiniz herseyi var

Tamam da o zenginlik kıza paye değil çünkü kız yapmamış o serveti.

Fakirlik/ortahallilik de sana değil ailene ait.

Burda eziklenecek bir şey yok, ortadaki zenginlik de fakirlik de sizlere ait değil sonuçta.

Ama sen beriki kadın çok başarılı , zengin; ben sıradan bir vatandaşım deseydin o zaman ezik kalırdın evet. Adam attan inip eşeğe binmiş derdim. Ama sizin durumunuz öyle değil.

Ezik bir durumun yok kısacası.

Teşekkürler canim haklısın

Sevgiline ev iş güç araba mı almayı istiyosun anlamadım ki .. Sen niye bi adama gelecek vaad ediyosun hem çalışın birlikte yapın herşeyi.Alın teri ile yapılan herşey hazıra konmaktan kat be kat iyidir hedefiniz olucak idealleriniz olucak öbür türlü armut piş ağzıma düş oh ne ala...
Zenginleri dertsizmi sanıyorsun herkesin kendine göre sorunları var ...
Sen çok özgüvensizsin böyle yaparsan kimse yanında durmaz

sayfa 5 e kadar okudum beynim yandı 15 yaşında çocuk yazmış gibi
1. sen niye erkek adamı geçindirme derdindesin herkes kendini geçindirir
2. 3 restorant la zengin olunmaz
3. ailesi para için evlendiğini düşünürse seni savunmayacak adamla zaten işin olmasın
4. sakin sevgiline bu düşünceni belli etme seni iyice ezmesin
5. adamın kafasına kimse zorla silah dayanmıyor onla olmak istese onunla olurdu seninle değil

Haklısın ama bu korkularımı yenmeliyim

Bu psikolojiyle giderseniz zaten ayrılın.
İster istemez bazı davranışlarınıza yansıyacak bu yetersiz hissetme modunuz.
Erkekler düşünür böyle şeyleri, size ne?
Sizinle beraber olduğuna göre maddi durumu yeterli olmayan birini tercih ediyor ki, kadın bunu ezmesin.

Düşünsene bir gun seninde restorant zincirlerin oluyormuş.
Sana röportaj yapiliyormus.
Nasil basardiniz diye soruluyormus sende eski sevgilimin eski sevgilisi bana bu hırsı verdi diye cevapliyormusun.
Super olmaz mi sencede.
Şaka bir yana ayrılıp hırs yapsan yaparsın gibi duruyor.

Yansımasından korkuyorum

Ahahaha yok artık

Güçlü duruyorum hatta öyleki sevgilim beni gördüğünde eli ayağına dolaşıyor ben gayet rahat davranıyorum ulaşılmazmışım gibi davranıyorum

Evet kızın ailesi herseyi yapabilecek güçte son model arabalarmı dersiniz herseyi var

Çok sağolun içimi rahatlattınız bazen Emir'le feriha gibi hissediyorum bizi
Adeta film gibi gibi hikayeymiş sizinkiama bilirsiniz zaten bu hikayelerin sonunda hep yürekli olan,güçlü olan kazanır. Siz duruşunuzdan taviz vermeyin. Yetersiz hissetmeyin, ulaşılmaz durun ailesi de çocukları istedikten sonra her şeye olumlu bakar zaten siz yüreginizi ferah tutun.

Teşekkürler

Vay be ne zamandır kadınlar mal varlığına göre değerlendiriliyor? Bence bu erkeklerin intikamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…