Haklısınsevgilin istedikten sonra kimse bir şey yapamaz. Parası için değil sevdiğin için yanındaysan gerisini düşünme. Adamın öyle bir niyeti olsa ya eskisinden ayrilmazdi ya da yine zengin birini bulurdu kendine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınsevgilin istedikten sonra kimse bir şey yapamaz. Parası için değil sevdiğin için yanındaysan gerisini düşünme. Adamın öyle bir niyeti olsa ya eskisinden ayrilmazdi ya da yine zengin birini bulurdu kendine
Sen gün gelecek aseltinle kadinliginla zekanla ve basaeilarinla kendini ispatlayacaksin.öyle ezik durma.kendini nasıl görürsen karşındaki bir zaman sonra seni öyle görmeye başlar.Şirketi var babasının sevgilim orda çalışıyo benim amacım ona bişeyler vermek değil ailesinin gözünde küçük düşmemek
Güçlü duruyorum hatta öyleki sevgilim beni gördüğünde eli ayağına dolaşıyor ben gayet rahat davranıyorum ulaşılmazmışım gibi davranıyorumSen gün gelecek aseltinle kadinliginla zekanla ve basaeilarinla kendini ispatlayacaksin.öyle ezik durma.kendini nasıl görürsen karşındaki bir zaman sonra seni öyle görmeye başlar.
Evet kızın ailesi herseyi yapabilecek güçte son model arabalarmı dersiniz herseyi varBu yaşta nasıl ev sahibi olacaktınız ki? Öbür kızın da kendi restoranları değil ailesinindir sanırım. Siz de kendi durumunuz değil ailenizin durumu yüzünden mi dert ettiniz bu kadar?
Şirketi var babasının sevgilim orda çalışıyo benim amacım ona bişeyler vermek değil ailesinin gözünde küçük düşmemek
Evet kızın ailesi herseyi yapabilecek güçte son model arabalarmı dersiniz herseyi var
Ailemi çok seviyorum ama bana maddiyatla alakalı laf söylenirse buna dayanamam yıkılırımÇok üzüldüm bu söylediklerinize. Üniversite öğrencisisiniz. Ailesi sizi ordan küçümseyemez. Ailesinin ailenizi küçümsemesinden korkuyorsunuz sanırım. Ya da ailenizin maddi durumu yüzünden onların gözünde küçük düşmekten. Yapmayın. Ailenize haksızlık ediyorsunuz.
Sevgilim fakir olsaydıda ben yine severdim onu vazgeçemezdimki benim çekindiğim ailesi..Dışarda sevgilinizden de kat be kat zengin erkekler var. Ama siz onları değil sevgilinizi seviyorsunuz. Her şey para değil.
Ailemi çok seviyorum ama bana maddiyatla alakalı laf söylenirse buna dayanamam yıkılırım
Sevgilim etmez o çok iyi biri ama henüz ailesini tanımıyorum çekiniyorumİyi de zaten söyletmemeniz gerekiyor. Azıcık gururlu olun lütfen. O maddiyatla ilgili laf size değil ailenize gelmiş olacak çünkü öğrencisiniz daha. Ailenize de asla laf ettirmemeniz lazım. Edebilecek adamın daha anasının karnından doğmamış olması lazım. Edecekse hayatınızdan çıkıp gitmesi lazım.
19 yaşında sevgilinizin ailesini takmayın bu kadar. Durun bakalım daha bu ilişki nereye gidecek. Bir gün iş ciddiye binerse bu çoktan mezun olduğunuzda olur büyük ihtimalle. O zamana kadar da bu konuda hassas olduğunuzu ve onlara söylenecek lafa tahammülünüzün olmadığını bilsin sevgiliniz. O bilirse ailesi de haddini bilir diye düşünüyorum.Sevgilim fakir olsaydıda ben yine severdim onu vazgeçemezdimki benim çekindiğim ailesi..
Sevgilim etmez o çok iyi biri ama henüz ailesini tanımıyorum çekiniyorum
Çok sağolun içimi rahatlattınız bazen Emir'le feriha gibi hissediyorum bizi19 yaşında sevgilinizin ailesini takmayın bu kadar. Durun bakalım daha bu ilişki nereye gidecek. Bir gün iş ciddiye binerse bu çoktan mezun olduğunuzda olur büyük ihtimalle. O zamana kadar da bu konuda hassas olduğunuzu ve onlara söylenecek lafa tahammülünüzün olmadığını bilsin sevgiliniz. O bilirse ailesi de haddini bilir diye düşünüyorum.
Hayır normal apartmanda yasıyorlar gündelikçi geliyorAilesi yüksek sosyete mensubu mu? villalarda yaşayıp hizmetçileri mi var?
Varmış ama kaç yasında adı ne bilmiyorum
Hayır normal apartmanda yasıyorlar gündelikçi geliyor
Haklısınız çok sağolun içim rahatladıSıkıntı yok o zaman. Siz güzelce mesleğinizi elinize alın. Kimse ailenize bir şey demez inşallah. Ama biraz rahatlatın kendinizi. Bu gidişle arkamızdan mı konuşuyorlar diye paranoya bile yaparsınız. Önce siz kendi değerinizi bilin. Her şey para değil, eğitim değil. Eminim aileniz pırıl pırıl insanlardır. Siz böyle eziklenirseniz onlara da koz vermiş olursunuz. Önce siz inanın ortada asla ama asla küçümsenecek bir şey olmadığına. BU sayede olur da ters bir laf gelirse ağızlarının payını verirsiniz. Ama bu durumda ağlayıp yıkılırsanız daha üzücü olur.
Evet bir çok kişi erkek olduğumu düşündüYalnız konu eğer bir erkek tarafından açılsa mantıklı bulacak arkadaşlar olmuş üzüldüm.