Babam şoför belkide ondan böyle hissediyorum kızın babası patron sonuçta bense öğrenciyim bundan önce hic böyle hissetmemiştimBana kalirsa yazan erkek
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
Hayır ama kız fazla zengin ya ona giderseErkek misiniz
- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
Eziliyorum karsısında o kızın acaba bizi kıyaslıyormu
Niye sevgilin ne kadar zenginde ? Neden ona bir hayat verme derdi icine girdin seni bu psikolojiye kim soktu bu yasta amacin ne anlamadim.
Bu kafa zor bir kafa sana kolay gelsin kiz yada erkek sen fark etmez
- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 36
Değil aslında ama ilerde pişman olup ona dönerseSevgilin çok mu para delisi?ee ne işin var öyle bir adamla?
- 20 Ağustos 2015
- 6.490
- 15.605
- 248
- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
Belki de kız ona fazla gelmiştir o yuzden ayrılmışlardır.davul bile dengi dengineHayır ama kız fazla zengin ya ona giderse
- 22 Kasım 2010
- 11.117
- 19.559
- 498
nasıl da bilirim o yaşta ben de saçma sapan şeyler düşünürdüm bazen. düşüncelerin gerçekten saçma yani. azcık özgüvenli ol. adam seni beğenmiş sevgilisi yapmış. ötesi var mı?
Sevgilimde zengin böyle düşündüm bendeNiye sevgilin ne kadar zenginde ? Neden ona bir hayat verme derdi icine girdin seni bu psikolojiye kim soktu bu yasta amacin ne anlamadim.
Bu kafa zor bir kafa sana kolay gelsin kiz yada erkek sen fark etmez
- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 36
Bilmem belki..Belki de kız ona fazla gelmiştir o yuzden ayrılmışlardır.davul bile dengi dengine
Hayır tabi kiSen bu düşüncenden sevgiline bahsetin mi ? merak ettim
- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
Değilse niye dert ediyorsun?pişman olur ona dönerse zaten seni sevmiyordur öyle bir adam için mi üzüleceksin?Değil aslında ama ilerde pişman olup ona dönerse
Senin özgüven sorunun var ve bu yüzden kaybedeceksin zaten şimdiden söyleyeyim
İlerde istemezse beninasıl da bilirim o yaşta ben de saçma sapan şeyler düşünürdüm bazen. düşüncelerin gerçekten saçma yani. azcık özgüvenli ol. adam seni beğenmiş sevgilisi yapmış. ötesi var mı?
Bu konuyu takmamalıyım sevgilisinden benim için ayrıldıDeğilse niye dert ediyorsun?pişman olur ona dönerse zaten seni sevmiyordur öyle bir adam için mi üzüleceksin?
Senin özgüven sorunun var ve bu yüzden kaybedeceksin zaten şimdiden söyleyeyim
- 25 Mart 2012
- 681
- 1.639
- 113
Haklısın çok sağol öyle yapacağımsen de o kızdan daha başarılı ve zeki ol o zaman..
mesela bunları takmayarak başla...