• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin eski sevgilisi

Haklısın sevgilimin durumu iyi ilerde olurda evlenirsek para için evlendi denilmesini istemiyorum ya da ailesinin o kızı övmesini istemiyorum ailesi kızı tanıyor
işte orda devreye sevgilin gircek. insanlar birşeyleri düşünebilir. yanlış anlamalar olabilir. bunları birlikte düzeltmelisiniz. burda onun aliene sevgilin anlatacak neyin nasıl olduğunu. seni onlara o anlatacak. sende kendi ailene onu anlatacaksın. sana kırıcı söz söyletmemeli. o benim eşim olacak onu üzmeyin diyebilmeli. bunları diyemezse karun kadar zengin olsa kaç yazar. yüzün gülmedikten , yüzünü güldürmedikten sonra.

Erkek misin sorusuna hayir diye cevap verdikten sonar digger yorumlari okumadim.

Eger gercekten bir bayansan ve boyle seyleri dert ediyorsan, sacmaliyorsun demektir.

Adam senin mal mulkune mi evlencek senle? Kendi hayatini kendisi kurtarsin, sanane onun hayatindan geleceginden.

Ben de nedense erkek oldugunuzdan hala supheliyim.

işte orda devreye sevgilin gircek. insanlar birşeyleri düşünebilir. yanlış anlamalar olabilir. bunları birlikte düzeltmelisiniz. burda onun aliene sevgilin anlatacak neyin nasıl olduğunu. seni onlara o anlatacak. sende kendi ailene onu anlatacaksın. sana kırıcı söz söyletmemeli. o benim eşim olacak onu üzmeyin diyebilmeli. bunları diyemezse karun kadar zengin olsa kaç yazar. yüzün gülmedikten , yüzünü güldürmedikten sonra.
Aynen öyle o fakir olsaydıda ben onu bu günkü gibi severdim o beni böyle severmi basarabilirmi savunabilirmi bundan emin olmalıyım

Erkek misin sorusuna hayir diye cevap verdikten sonar digger yorumlari okumadim.

Eger gercekten bir bayansan ve boyle seyleri dert ediyorsan, sacmaliyorsun demektir.

Adam senin mal mulkune mi evlencek senle? Kendi hayatini kendisi kurtarsin, sanane onun hayatindan geleceginden.

Ben de nedense erkek oldugunuzdan hala supheliyim.
Geleceği sorun değil sevgiliminde durumu iyi ailesi o kızı isterse evlenirsek ben ve o kız arasında kıyaslama yaparlarsa ve benim para için evlendiğimi düşünürlerse ne yaparım?

Babam şoför belkide ondan böyle hissediyorum kızın babası patron sonuçta bense öğrenciyim bundan önce hic böyle hissetmemiştim
Niye geleceğini sen veriyorsun kızsan onu anlamadım onun neyi var.

Varmış ama kaç yasında adı ne bilmiyorum
Cu cevaptan sonra içinde bir sempati oluştu sana karşı.s amimisin çünkü.c anim seni sn olduğun için seviyorsa takma bunları.onemli olan mal mülk değil.srvgilin onu bırakıp sana geldiyse bu mala mülke önem vermediğini gösterir.sen başıni dik tut.

Cu cevaptan sonra içinde bir sempati oluştu sana karşı.s amimisin çünkü.c anim seni sn olduğun için seviyorsa takma bunları.onemli olan mal mülk değil.srvgilin onu bırakıp sana geldiyse bu mala mülke önem vermediğini gösterir.sen başıni dik tut.
Canim benim sağol öyle yapmaya gayret ediyorum ama kız benden üstün evlendiğimizde kötü etkileniriz mutsuz olurum diye korkuyorum

Geleceği sorun değil sevgiliminde durumu iyi ailesi o kızı isterse evlenirsek ben ve o kız arasında kıyaslama yaparlarsa ve benim para için evlendiğimi düşünürlerse ne yaparım?

Daha 19 yaşındasın. Önce hala baslamadiysan üniversiteye başla, okuyorsan okulunu hakkıyla bitir. Sonra mesleğini eline al, paranı kazan ki evliliğe sıra gelsin. Önünde daha cooook uzun yıllar var yürümen gereken.

Ayrıca hiç kimse gelinimin babasının şuyu buyu var diye övünmez, gelinim şu işi yapıyor, bu mesleği icra ediyor diye övünür. Sen bi mesleğini eline al sonra düşün bunları.
Anandan babandan da utanma. Şoför olması ne onu eksik yapar ne bir başkasını fazla. İnsanları mesleklerine ya da paralarına göre degerlendirmedigin zaman olgunlaşmış olacaksın, evlenmeyi de o zaman düşünürsün

Şirketi var babasının sevgilim orda çalışıyo benim amacım ona bişeyler vermek değil ailesinin gözünde küçük düşmemek
sevgilin istedikten sonra kimse bir şey yapamaz. Parası için değil sevdiğin için yanındaysan gerisini düşünme. Adamın öyle bir niyeti olsa ya eskisinden ayrilmazdi ya da yine zengin birini bulurdu kendine

Back