• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin eski sevgililerini aldattığını öğrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

glmzyz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
896
468
303
Arkadaşlar 2 yıla yakın bir ilişkim var. Karantinadayız. Böyle internetten eğlencesine test çözüyorduk. Hiç bir sevgilinizi aldattınız mı seçeneğini evet çok pişman oldum diye işaretledi. Bu ne demek dedim ilk sevgilisini 6 yıllık kız arkadaşını ayrı oldukları bir süreçte başka bir kızla aldattığını söyledi. Sonra o kızla birlikteyken de o kızı bir başka kızla aldattığını söyledi. Toy zamanlardı falan dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Neye uğradığımı şaşırdım. Güvenim yerle bir şuanda. Çok kötüyüm. Başkasını aldatan beni de aldatır diye düşünerek ilişkiyi bitirmeyi düşünüyorum. Askerdim uzaktaydım terörün içindeydim psikolojim iyi değildi pişman oldum falan dedi ama bana da yapmayacağı ne malum. Güvenemiyorum

Bırak pişmanlıklarıyla onu başbaşa mis gibi yaşasın pişmanlıklarını o zaman

Dürüstlüğüne mi şaşırayım hala pişmanlığını sıcak sıcak yaşamasına mı şaşırayım bilemedim bende

Senin yanında bunu isaretleyecek kadar salak olduğuna inanmak istemiyorum. Sebebi ne bilmiyorum ama kesinlikle bilerek işaretlenmiştir. Belki de kötü çocuk olmak istedi.
Yok, eminsen öyle olduğu için onu işaretledigini bence çocuğun zeka problemi var. Bak bakalim,başka konularda algı kıtlığı yaşıyor mu....

sen senınleyken olan zamana bak. bu olay onlarlayken yaşandı. sızın ılışkınız ıle ılgısı yok.
Ben de kısmen aynı kanaatteyim. Her ilişki farklıdır. Bir aldatan bir daha aldatmaz mı? Eğer kişiliğinde sadakatsizlik varsa yapar; böyle bir kişi geçmişte yapmamış olabilir ama gelecekte fırsatını buldu mu yapar. Bilemezsiniz. Ancak her ilişkinin dinamiği de farklıdır. Sevgilinizin kişiliğini bilmiyoruz o yüzden daha fazla da yorum yapamıyorum. Gerçekten geçmişte bir hata yapmış ve pişman olmuş olabilir. O zaman kişiliği tam oturmamış olabilir. Geçmiş ilişkiler geçmişte kalmalı bence. O dönem yaşadıklarını bilmiyoruz. Siz kendi ilişkinize bakın ve onun kişiliğine bakın. Eğer samimi ise ve kişiliğine güveniyorsanız sizin ilişkiniz yeni bir sayfa öyle düşünün.

Konunun sizin ilişkinizle bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar dert edecek ne var ? Karakteri zaten capkinsa yaramaz çocuk olmak istiyorsa o ayrı bunu zaten siz anlarsınız. Ama aksi halde bir önceki ilişkisinde yapmış olduğu hata beni ilgilendirmezdi, tek yanlis davranışı ile degerlendirmezdim.

Ben de aslında bir kez aldatan tekrar aldatır diye düşünüyorum.
Ama önceki sevgilileri,ilişkisi çok ayrı seninle birlikte geçirdiği zaman çok ayrı.
Mesela 20 yaşında mükemmel,çalışkan,temiz birisi 50 yaşında tam tersi olabiliyor.
Karısını aldatır,şiddet uygular,kumar veya alkol bağımlısı olabilir.
Kişilik,zaman, psikoloji hepsi önemli bence.
10-20 yıllık evliliklerde bile tam olarak eşler birbirini tanımıyor bazen.turlu türlü huylar meydana çıkıyor.

Yıllar önce eski sevgililerini aldattı diye ayrılacakmısınız yani şimdi diye düşündüm ilk önce.. Çünkü insanlar zamanla olgunlaşıp, hatalarından ders çıkarıp, 'tövbe edip' değişebilirler. Sonra takıldığım yer >çok pişman< dediğiniz yer oldu. Pişmanlığı geçmişte karaktersiz olup kızları aldatmış olmasına mı yoksa aldatma sonuçu o sevgilisini kaybetmiş olmasına mı dayalı? Aslında cevap ne olursa olsun yetişkin bir insanın birlikte olduğu kişiye rahatça açacağı bir konu değil bu, özellikle eğlencesine online test çözerken..

Yıllar önce eski sevgililerini aldattı diye ayrılacakmısınız yani şimdi diye düşündüm ilk önce.. Çünkü insanlar zamanla olgunlaşıp, hatalarından ders çıkarıp, 'tövbe edip' değişebilirler. Sonra takıldığım yer >çok pişman< dediğiniz yer oldu. Pişmanlığı geçmişte karaktersiz olup kızları aldatmış olmasına mı yoksa aldatma sonuçu o sevgilisini kaybetmiş olmasına mı dayalı? Aslında cevap ne olursa olsun yetişkin bir insanın birlikte olduğu kişiye rahatça açacağı bir konu değil bu, özellikle eğlencesine online test çözerken..
Beni de aldatıyormuş... Eski sevgilisini arayıp mesajlar atmış evlenelim diye. Bugün telefonunu kurcaladım. Sahte bir instagram açmış. Ordan o kıza mesajlar atmış. Hem de benimle beraberken lavabo ya gidiyorum diyerek sigara içmeye çıkıyorum diyerek Allah kahretsin... Allah belasını versin

Beni de aldatıyormuş... Eski sevgilisini arayıp mesajlar atmış evlenelim diye. Bugün telefonunu kurcaladım. Sahte bir instagram açmış. Ordan o kıza mesajlar atmış. Hem de benimle beraberken lavabo ya gidiyorum diyerek sigara içmeye çıkıyorum diyerek Allah kahretsin... Allah belasını versin

Ben de aslında bir kez aldatan tekrar aldatır diye düşünüyorum.
Ama önceki sevgilileri,ilişkisi çok ayrı seninle birlikte geçirdiği zaman çok ayrı.
Mesela 20 yaşında mükemmel,çalışkan,temiz birisi 50 yaşında tam tersi olabiliyor.
Karısını aldatır,şiddet uygular,kumar veya alkol bağımlısı olabilir.
Kişilik,zaman, psikoloji hepsi önemli bence.
10-20 yıllık evliliklerde bile tam olarak eşler birbirini tanımıyor bazen.turlu türlü huylar meydana çıkıyor.

Konunun sizin ilişkinizle bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar dert edecek ne var ? Karakteri zaten capkinsa yaramaz çocuk olmak istiyorsa o ayrı bunu zaten siz anlarsınız. Ama aksi halde bir önceki ilişkisinde yapmış olduğu hata beni ilgilendirmezdi, tek yanlis davranışı ile degerlendirmezdim.

Bırak pişmanlıklarıyla onu başbaşa mis gibi yaşasın pişmanlıklarını o zaman

Dürüstlüğüne mi şaşırayım hala pişmanlığını sıcak sıcak yaşamasına mı şaşırayım bilemedim bende

İşin iyi tarafından bakın boşverin öğrenmiş oldunuz salın gitsin şöylelerini ya size yazık zaten pişkin pişkin pişman olduğunu bir şekilde belirtmesinden belliydide neyse...

Sevgiliniz boşluğa gelemiyor. Hem de böyle baya baya, 1 dk boş kalmaya gelemiyor. Bunla evlenip hamile kaldığınızı falan düşünün, dayanabilecek misiniz?

Sevgiliniz boşluğa gelemiyor. Hem de böyle baya baya, 1 dk boş kalmaya gelemiyor. Bunla evlenip hamile kaldığınızı falan düşünün, dayanabilecek misiniz?
Ne evlenmesi yahu suratının ortasına tokatı yapıştırdım küfrü bastım kovdum yaptığım salaklığa yaklaşık 2 senemi harcadığıma yaptığım fedakarlıklara inanamıyorum nasıl bu kadar kör olabildim kendimi parçalıycam

İşin iyi tarafından bakın boşverin öğrenmiş oldunuz salın gitsin şöylelerini ya size yazık zaten pişkin pişkin pişman olduğunu bir şekilde belirtmesinden belliydide neyse...
Ya daha yüzüne bakmam nasıl anlamadım yaklaşık 2 sene inanamıyorum kaç kez yazmış arkadaşlarına yazmış figeni özelden ara beni de konferansa al sadece sesini duycam falan. Şaka gibi. Kıza o kadar aşıksa niye üstüne kaç tane sevgili yapmış allahımm şükürler olsun koronaya yakalandık bikaç gün aynı evde kalmak zorunda kaldık da telefonla tuvalete girdiğini fark ettim bi de sürekli sigara içme bahanesiyle balkona çıkıyor anahtarı da balkon tarafına taktığını fark ettim balkonun kapısı bozuk dışardan açılmıyor sebebini sorduğumda bunu söyledi sürekli gir çık yaparken seni çağırmamak için dedi meğer çıkıp çıkıp kıza mesaj atıyor arıyor konuşmaya çalışıyor şarkılar yolluyormuş kız demiş sevgiline atayım mı bunları diye şaka gibi

Burda kendilerini aldatan kocalarından nisanlilarindan sevgililerinden ayrılamıyorlar siz eski sevgililerine yaptığı ihaneti bile affetmemissiniz helâl olsun😁

Demekki bu çocuk böyle.
Aldatmadan duramıyor.
İyi ki fark etmişsin bak bı testten nerelere geldi olay.
Pişman falan değil ayrıca bu hep aldatır diyeceğim.
Kızın da haberi var sevgilisi olduğundan şaka gibi 🤦

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X