Sevgilimin eski kız arkadaşı...

Umarım bir an önce birbirinizle evlenirsiniz de başkalarının başını yakmazsınız. Çünkü tencere kapaksınız

Benim lisede konuştuğum bi çocuk vardı 2005 yılında lise 2 deydim. Arkadaştık sonrasında sevgililik denememiz oldu 3-4ay kadar sevemedim ısınamadım olmadı ayrıldık. Devamlı nasılsın iyimisin diye yazardı hep bende acırdım. Ablası kanser atlattı arayıp ağlardı destek olurdum . Sonrasında lise bitti farklı ilçelerde oturuyoruz hiç görmedim yani üniversiteyi kazandım konuşmuyoruz bu arada. Benim ilişkim oldu bu manyak gibi yazmaya başladı hakaret etmelere başladı numaramı değiştirdim. O zamanlar facebook yeniydi bende ergenim ilişkisi var yapmıştım erkek arkadaşımında ismi görünüyordu ona yazdı küfürler hakaretler . ordan engelledik ev arkadaşıma yazdı aynı şekilde derken bu yıllarca sürdü gitti. hayatıma giren her erkeği bir yerden buldu korkunç hakaretlerle devam ettirdi tacizlerini. En son beni ölümle tehtid etti savcılığa gittim şikayet ettim.

Sonrasında üni bitti işe girdim nişanlandım nişanlıma salça oldu. Evlendim yine döndü durdu yazdı Şuan hamileyim hala yazıyor Ben artık ciddiye almıyorum. facebookta engelli 100e yakın hesabı var aynı şekilde instagramdada .
Yani bazen bişey yapmış olmak gerekmiyor bazısı manyak derecede takıntılı oluyor. Ben 4 aylık sevgilim tarafından 17 yıldır rahatsız ediliyorum

Ayrılık sürecinizde ikinizin de "ciddi" ilişkileri olmuş diyorsunuz.
Sonra onun "10 ay süren uzak mesafe ilişkisi oldu ve hiç görüşmediler" diyorsunuz.
Nereden biliyorsunuz bunu?
Kadınların eşleri bile hissettirmeden neler yapıyor kadınlara, siz nasıl eminsiniz? Hem sevgiliniz var, hem eski sevgiliniz kimle ne yapmış hepsinden haberdarsınız.

Sizin davranışlarınız o kızdan daha problemli gibi. Allah sonunuzu hayretsin.

Başkalarını yara bandı olarak kullanıp işiniz bitince kenara atamazsınız. Onların ahı size yeter merak etmeyin başka biseye gerek yok.

Bende buna benzer birşey yaşadım. Onu sürekli arayan kadın için yapıştı yakama bırakmıyor psikopat diyordu oysa o kadın beni aldattığı kadınmış meğerse

Bende eski sevgilimden ayrildigimda adim takintili kiza cikmisti halbuki ne.yasadigimizi ben biliyordum. Mahkemelik bile olduk. Takintili dedigi bana attigi ask sevgi.mesajlariyla aslinda suren bi iliskide aldatilan olduguma hakim karar vermisti guya takintiliydim. Bu kizinda takintili oldugunu.dusunmuyorum beddua verecek hale geldiyse bakalim neler yasadi. Siz sorunu sevgilinizde arayin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…