- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi JanineSally
Doktor öyle söyledi
Bence bikmissin yapmaktan artik. Surekli
Odev gibi at kosturur gibi olursa normal. Bunun adi vajinusmus degildur olsa olsa fobi olusuyodur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor öyle söyledi
Benden önceki hayatında günde defalarca kez fanteziler yapraktan bahsediyorum benimle günde en fazla 2 yazmıştım kendisi 5 6 kere istiyor
Hovarda yasamis , capkin bir kisilik ilk defa size asik olamaz gibi geldi bana. Sizi guzel cumlelerle , romantikligi ile buna ikna etmis olabilir. Ama gene de belli olmaz siz hakikaten karsisina cikmis en kaliteli kiz arkadas olmus olabilirsiniz. Eski birlikteliklerine kafayi takmayin. Kendinizi dusunun asik oldugunuz yeni sevgilinizle beraberken ve de mutlu iken hic eskisi akliniza gelir mi? Gelmez tabii. Onun da gelmiyordur buna inanin.Sevgilim benden önce çok hovarda kimseyi sevmeyen her kıza bakan bir insandı birçok kişiyle çok üst seviyelerde cinsel birlikteliği oldu ve çok güzel kadınlarla beraber oldu bu durum her gün aklıma geliyor bir türlü hafızamdan atamıyorum ilk kez bana aşık olduğunun farkındayım ama devamlı aklıma ya onlardan yetersiz kalırsam cinsel olarak tatmin edemezsem gibi sorunlar oluşuyor öyle bir hal aldı ki cinsel ilişki sırasında eskiden hayatına giren kızlarla olan cinsel birlikteliklerini düşünüyorum ve cinsel isteğim azalıyor öyle birisi olduğu için sanırım bu yüzden vajinismus oldum ve telefonunda silerken eski ilişkileri ve cinsel hayatıyla ilgili fotoğraflar videolar gördüm hep onlar gözümün önüne geliyor onu çok seviyorum ve nasıl aşacağım hakkında hiçbir fikrim yok dışarıdan çok fazla ilgi gören ve istek alan bir çocuk bense ortalama bir kızım çirkin bulmuyorum kendimi ama onun yanında güzel de değilim özgüvenim tamamen düşmüş durumda ne yapacağımı bilemiyorum
Grup seks geldi benim aklımaBiri bana "cok ust seviye cinsel iliski" nedir aciklayabilir mi
Uçakta galibaBiri bana "cok ust seviye cinsel iliski" nedir aciklayabilir mi
O nasıl oluyorsa artık...çok üst seviyelerde cinsel birlikteliği oldu