- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi JanineSally
Video fotoğrafını nasıl gördün sevgilinin cinsel birliktelik aninda ya silmemis mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lüks seksÜst düzeyde cinsel ilişkiye takıldım ben. Alt düzeyi de mi varmış?
Gunde 2 kez iliskiye girebiliyorsun ve vajinusmusummu diyorsun.Aylardır deniyorum tek dışarda olduğu günlerde kızlar gelip tanışmak istiyor üstelik vajinismus olduğum için artık onun istediği kadar birlikte de olamıyoruz günde 4 5 kez beraber olmak istiyor ama sadece 2 kez olabiliyor ve bazen onunlayken çevredeki güzel kızlara bakıyor giib hissediyorum bunu ona da söyledim esnaf olduğu için insanlara bakmak iş alışkanlığı olduğunu ama kimseye beğenerek bakmadığını söyledi
En az yarım saat sürüyor hepsi. Bilmiyorum çok mutsuzum ama bir yandan da beni, sevdiğini hissediyorumGünde beş kez ilişki ne ya
Erken bosalma sorunu varda onu mu örtbas etmeye calısıyor
Yani ben insanların degişecegine inanırım ama saga sola bakmaya devam ediyor kısmı inancımı kırardı
Sizi gerçekten sandıgınız kadar cok sevdiginede hic bi zaman bu kadar inanmayın derim ne olur ne olmaz
Doktora ilişki sırasında çok canım acıdığı için gittim ve muayeneye bile çok zor izin verdiğim için öyle söyledi psikiyatr yardımı al demiştiGünde iki kez ilişkiye girebilen vajinismus ve bu teşhisi koyabilen doktor olmak olmak istiyorum.
Çok mu şey istiyorum Allah'ım ?
Telefon değiştirdiğinde icloud hesabı yedeklediği için gördümVideo fotoğrafını nasıl gördün sevgilinin cinsel birliktelik aninda ya silmemis mi
Nude alışverişine karşı bir insan değilim ama artık sevgilisi olmayan kişilerin özel fotoğraflarını hala saklayan birini hiç normal görmezdim. Kafaya takacaksanız bunu takın bence.Telefon değiştirdiğinde icloud hesabı yedeklediği için gördüm
Telefonunda yoktu yeni telefon almaya gittik ona o sırada hesabını ona açarken yedeklenenler geldi 2016daki resimler bile geldi çok utandı görünce hemen sildi hepsini ama gördüm bir kere işteNude alışverişine karşı bir insan değilim ama artık sevgilisi olmayan kişilerin özel fotoğraflarını hala saklayan birini hiç normal görmezdim. Kafaya takacaksanız bunu takın bence.
Yuh adam calısıyor işten geliyor butun aktiviteniz sosyal hayatınız bu hesapla yatak odasında bitiyorEn az yarım saat sürüyor hepsi. Bilmiyorum çok mutsuzum ama bir yandan da beni, sevdiğini hissediyorum