- 20 Temmuz 2019
- 21
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi JanineSally
-
Sevgilimi mi eski kızları mı birbirimizi çok seviyoruz aynı evde yaşıyoruz. Bu arada abla.Abimisin ablamısn bilmiyorum ama bence onu kişiyi at kafamdan.
Aylardır deniyorum tek dışarda olduğu günlerde kızlar gelip tanışmak istiyor üstelik vajinismus olduğum için artık onun istediği kadar birlikte de olamıyoruz günde 4 5 kez beraber olmak istiyor ama sadece 2 kez olabiliyor ve bazen onunlayken çevredeki güzel kızlara bakıyor giib hissediyorum bunu ona da söyledim esnaf olduğu için insanlara bakmak iş alışkanlığı olduğunu ama kimseye beğenerek bakmadığını söylediBunları dert etme
Sen vajinismus değilsin ilişkiye girebiliyorsun ki eğer aklında by kadar dert varsa hiç birlikte olmaAylardır deniyorum tek dışarda olduğu günlerde kızlar gelip tanışmak istiyor üstelik vajinismus olduğum için artık onun istediği kadar birlikte de olamıyoruz günde 4 5 kez beraber olmak istiyor ama sadece 2 kez olabiliyor ve bazen onunlayken çevredeki güzel kızlara bakıyor giib hissediyorum bunu ona da söyledim esnaf olduğu için insanlara bakmak iş alışkanlığı olduğunu ama kimseye beğenerek bakmadığını söyledi
Doktora gittim o öyle söylediği için. Biliyorum ama çok seviyoruz birbirimizi çözüm arıyorumSen vajinismus değilsin ilişkiye girebiliyorsun ki eğer aklında by kadar dert varsa hiç birlikte olma
Girişte ve ilişki sırasında çok fazla ağrım oluyor sürekli kayganlaştırıcı ya da bebek yağı kullanıyorızVajinismussun ve günde iki kez birlikte oluyorsunuz
BilmiyorumDoktora gittim o öyle söylediği için. Biliyorum ama çok seviyoruz birbirimizi çözüm arıyorum
Ama beraber aynı eve çıktık ve sosyal medyada takip ettiği tanımadığı kızları çıktı benimle bir sürü fotoğraf attı değişiyor olabilir miAyrıca o iş alışkanlığı falan çok yalan.
Seninki hala hovarda.
Anladım..Kolay kolay değişmez. Bir süre durulur, ilişkiniz monotonlaşınca yine başlar.
Alışmış kudurmuştan beterdir.
Kaç yaşındasınızAma beraber aynı eve çıktık ve sosyal medyada takip ettiği tanımadığı kızları çıktı benimle bir sürü fotoğraf attı değişiyor olabilir mi
24Kaç yaşındasınız
Haklısın her şeyi zamana bırakmam lazımSen onun geçmişini düşündükçe tutuklaşır paranoyaklaşırsın. Gittikçe daha çok düşünür, düşündükçe daha çok kendine güvenini kaybedersin.
Sal herşeyi, oluruna bırak. Olacak hiç bir şeyin önüne geçemezsin, olmayacağı da olduramazsın.
Kendine güven, seni seviyorsa yanında durur zaten. Durmazsa da sevmiyordur ozaman da hiç üzülme bak önüne.
NedenOkullarin tatil olmasi kotu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?