Sevgilimin düşüncesi normal mi, özellikle anneler cevap verirse sevinirim(yanlış anlaşılmasın herkes cevaplayabilir)

Ilk anneye babaya gidilir tabii ki. Evlenince evlatlik bitmiyor. Bunu ebeveyn olmadanda herkes boyle empati kurabilmeli zaten bence. Sonra nereye istiyorsa gitsin ama ailesindede kalmali bir kac yada iki gun gibi...

Gelinim zerre umrumda olmaz.
He o sever sevmez, benim evladım beni bağlar ben oğlumun anasıyım.

Herkesi kendi medeniyet seviyeme göre de değerlendirmiyorum. Mesela benim gelinimin bakire olup olmaması benim umrumda olmadığı için kırmızı kurdela da taktırmam, kurban bayramında boynuzlarına kırmızı kurdela bağlayıp kurbanlıkta götürmem. Asla rahatsız edecek evliliğini etkileyecek tavır davranış sergilemem.

Aralarında ne gelişti ne gibi sorun oldu detay bilmiyoruz. Belki ipler tamamen koptu. Görmek dahi istemiyorlar..
Detay bilmemiz gerekiyor yorum yapabilmemiz için.

Ama benim evladım beni gelsin görsün isterim. He gelmiyor mu, ok tabi en doğal hakları ( onlar için git evler al, git toprak al, eğitim hayatında oluk gibi para harca, aman arabanın en iyisine binsin vs vs )….. Vallahi mirasımı Löseve ve Mehmetcik vakfına bağışlarım kimseye de söylemem ölünce ortada apışıp kalınca çok sevdiği baldızı ve kocasına gider…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…