- 24 Nisan 2020
- 335
- 55
- 48
- Konu Sahibi Bulutlarinsesi
Ay g*tüm
Gezmeyentavuk tam olarak derdiniz nedir canınız sıkıldıda gezmeye mi ciktiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay g*tüm
Deli misin? Bu seviyede başlatma niyetine diyen adam yarın anana babana söver sonra anasını üzdün diye sana dayak bile atar. Ondan sonra hayatta bir kez yaşanan masum aşkının nelere Kadir olduğuna şaşıp kalırsın. Allahım 34 yaşımdaki şu kafamı bana 20li yaşlarda verseydi yarabim sanki dünyada adam kadın kıtlığı var. Ben de aşık olup ayyy ben ondan başkasını sevemem deyip iki yil sonra ebeminkini görenlerdenim kardeşim o yüzden diyorum. Bu hayatta kadının derdi bitmiyor hele de kocası destek olmazsa elinden tutmaz aksine kadını ezer, yıpratır, her bokun faturasını kadına keserse hayat geçmiyor canım. Bıraksana Allah aşkına. Evleneceğin adamın aşkına meşkine bakma. Senin için ne yapıyor, tartışınca alttan alıyor mu, sana hakaret ediyor mu, aşağılama falan varsa arkana bakmadan kaç yavrum kaç.
"SENIN ANNEN KIM KI BENIM ANNEMI KÜÇÜMSÜYOR " bu laftan sonra bu adamla baginizi kesin zaten arada kültür farkı var anladığım kadarıyla ben olsam hic düşünüp üzülmem bileneMrb kizlar. Daha once bi konu açmıştım ben ondan sonra yine bi olaylar oldu tekrar yazmak istedim. Sevgilim ve ailesi 1 ay kadar once tanışmaya geldiler. Babası bekledigim den daha sıcak olmasına karşın annesi yine şaşırtmadı. Dedigim gibi kürt olduğu icin türkçeyi tam konusamiyodu buyuzden kızını da getirmişti yanında türkçeye çevirmesi icin ya konusamamasina rağmen annemle baska bi odada oturmak istedi ve ayrı odaya geçti babam ve kocasının olduğu odadan halbuki tanışmaya gelindi bu boyle nasil tanıtılacak? Herneyse orada oturdu lakin hic bisey konuşmadı sormadı suratı asik bi şekilde vakti doldurdu. Buarada bi kac defa kızıyla aralarında kürtçe biseyler konuştular ve kızı bize tercüme etmedi annem şunu demek istiyo diye yani. Bundanda annem rahatsiz olcakki onların yanında keske bizde kürtçe bilen birini cagirsak bize tercüman olurdu dedi ve güldü bende aynen dedim o anın stresiyle tabi. Ama annemde asla bi kotu niyet yoktu onun dışında hersey cok güzeldi zatrn yani kotu hic bi durum yoktu hatta babası giderken tekrar geliriz diyerek gitti. Neyse sevgilim sonra aradiki ailem olumsuz diye sebebi ayak uyduramam yine ama garip olanı annemin tercüman lafını hemn yetiştirmiş olacakki sevglm bana kızdı annen nasıl boyle bisey diyebilir sen nasil onaylarsın o lafı senin annen kim ki benim annemi küçümsüyor sen nasil bi insansın annnene bunu soyletirsin beni sakın annemle sınamayın gibi laflar etti ben sok oldum ve sinirlendim cunku asla bi art niyet yoktu bende ailenle mutluklar dedim ve ayrıldım 1 ay oldu ayrıyız sizce bu ne demek oluyor
Evet gerçekten kültür farkı bazı şeylere engel olabiliyomus ben biraz basite almışım bunu"SENIN ANNEN KIM KI BENIM ANNEMI KÜÇÜMSÜYOR " bu laftan sonra bu adamla baginizi kesin zaten arada kültür farkı var anladığım kadarıyla ben olsam hic düşünüp üzülmem bilene
Gezmeyentavuk tam olarak derdiniz nedir canınız sıkıldıda gezmeye mi ciktinizbide gotunuzle ilgili konunun muhattabi burasi degil sanki yinede siz bilirsiniz
![]()
Evet cmm bunu düşünmen iyi bosver kafana dahi takma hayatının tadını çıkar erkeklere bağlı değiliz bunu unutmaEvet gerçekten kültür farkı bazı şeylere engel olabiliyomus ben biraz basite almışım bunu
Dıdınt cok e yazsam diye cok düşünülmüş ama yine kendini rezil eden bi mesaj yanlis cevab oldu tavukcumEvet biraz bulutların sesini dinleyeyim dedim de duyduğum sadece kendini bir h*lt sanan sineğin sesiydi![]()
Evet cmm bunu düşünmen iyi bosver kafana dahi takma hayatının tadını çıkar erkeklere bağlı değiliz bunu unutma
Dıdınt cok e yazsam diye cok düşünülmüş ama yine kendini rezil eden bi mesaj yanlis cevab oldu tavukcumüstelik duymak istemiyorsan yazma mesaj konuma zorla mi getirdik
horozlardan kaçarken mi düştün yoksa bu konunun içine
![]()
Ben düşünen bir varlığım senin gibi değilim ki. Yazdığımı zaten hiç anlamamışsın hahahahorozlar seni kovaladı, beni değil, bastılar tekmeyi sana
![]()
Terbiyesiz kotu varlık seni insan bile demiyorum sana bu siteyi milletle uğraşmak icin mi kullaniyosun ozguvensiz bi aşağılık oldugun burdan belli saygısız mahluk sen okuduğunu anlayan biri olsan tekmeyi basanin ben olduğunu bilirsin neyse defol git konumdan muhattabım degilsin tavuk boku![]()
Saatlerce susmuş kadın birde dil bilmiyor heme oğluna bu lafı mı yetiştirmiş kompleksli kişilik yolları açık olsun hiç orali bile olmaMrb kizlar. Daha once bi konu açmıştım ben ondan sonra yine bi olaylar oldu tekrar yazmak istedim. Sevgilim ve ailesi 1 ay kadar once tanışmaya geldiler. Babası bekledigim den daha sıcak olmasına karşın annesi yine şaşırtmadı. Dedigim gibi kürt olduğu icin türkçeyi tam konusamiyodu buyuzden kızını da getirmişti yanında türkçeye çevirmesi icin ya konusamamasina rağmen annemle baska bi odada oturmak istedi ve ayrı odaya geçti babam ve kocasının olduğu odadan halbuki tanışmaya gelindi bu boyle nasil tanıtılacak? Herneyse orada oturdu lakin hic bisey konuşmadı sormadı suratı asik bi şekilde vakti doldurdu. Buarada bi kac defa kızıyla aralarında kürtçe biseyler konuştular ve kızı bize tercüme etmedi annem şunu demek istiyo diye yani. Bundanda annem rahatsiz olcakki onların yanında keske bizde kürtçe bilen birini cagirsak bize tercüman olurdu dedi ve güldü bende aynen dedim o anın stresiyle tabi. Ama annemde asla bi kotu niyet yoktu onun dışında hersey cok güzeldi zatrn yani kotu hic bi durum yoktu hatta babası giderken tekrar geliriz diyerek gitti. Neyse sevgilim sonra aradiki ailem olumsuz diye sebebi ayak uyduramam yine ama garip olanı annemin tercüman lafını hemn yetiştirmiş olacakki sevglm bana kızdı annen nasıl boyle bisey diyebilir sen nasil onaylarsın o lafı senin annen kim ki benim annemi küçümsüyor sen nasil bi insansın annnene bunu soyletirsin beni sakın annemle sınamayın gibi laflar etti ben sok oldum ve sinirlendim cunku asla bi art niyet yoktu bende ailenle mutluklar dedim ve ayrıldım 1 ay oldu ayrıyız sizce bu ne demek oluyor
Zararın neresinden dönersen kar demişler ya o misal olmuş sizin ki..Mrb kizlar. Daha once bi konu açmıştım ben ondan sonra yine bi olaylar oldu tekrar yazmak istedim. Sevgilim ve ailesi 1 ay kadar once tanışmaya geldiler. Babası bekledigim den daha sıcak olmasına karşın annesi yine şaşırtmadı. Dedigim gibi kürt olduğu icin türkçeyi tam konusamiyodu buyuzden kızını da getirmişti yanında türkçeye çevirmesi icin ya konusamamasina rağmen annemle baska bi odada oturmak istedi ve ayrı odaya geçti babam ve kocasının olduğu odadan halbuki tanışmaya gelindi bu boyle nasil tanıtılacak? Herneyse orada oturdu lakin hic bisey konuşmadı sormadı suratı asik bi şekilde vakti doldurdu. Buarada bi kac defa kızıyla aralarında kürtçe biseyler konuştular ve kızı bize tercüme etmedi annem şunu demek istiyo diye yani. Bundanda annem rahatsiz olcakki onların yanında keske bizde kürtçe bilen birini cagirsak bize tercüman olurdu dedi ve güldü bende aynen dedim o anın stresiyle tabi. Ama annemde asla bi kotu niyet yoktu onun dışında hersey cok güzeldi zatrn yani kotu hic bi durum yoktu hatta babası giderken tekrar geliriz diyerek gitti. Neyse sevgilim sonra aradiki ailem olumsuz diye sebebi ayak uyduramam yine ama garip olanı annemin tercüman lafını hemn yetiştirmiş olacakki sevglm bana kızdı annen nasıl boyle bisey diyebilir sen nasil onaylarsın o lafı senin annen kim ki benim annemi küçümsüyor sen nasil bi insansın annnene bunu soyletirsin beni sakın annemle sınamayın gibi laflar etti ben sok oldum ve sinirlendim cunku asla bi art niyet yoktu bende ailenle mutluklar dedim ve ayrıldım 1 ay oldu ayrıyız sizce bu ne demek oluyor
Cevap vermeyeceğim zira zerre kadar seviyeme çıkamazsın. Ailen senide nasıl yetiştirmiş belli... edep yoksunu, terbiyesiz.
Zira siz alakası bile olmayan yerlerde g.otunuzun lafını eden insanciksinizCevap vermeyeceğim zira zerre kadar seviyeme çıkamazsın. Ailen senide nasıl yetiştirmiş belli... edep yoksunu, terbiyesiz.
CabaliyorumUmarim barışmamışsın ve tamamen kurtulmussundur.
Barismak isteyen taraf kimCabaliyorum
Hayır tamamen kurtulmussundur dediniz ya onu çabalıyorum dedimBarismak isteyen taraf kim