• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem yanlış bisey mi demis

Birincisi ortada bir saygısızlık var ama bunu yapan kendi annesi. Anlamadığınız bir dilde konuşuyor ve kızı bunu tercüme etmiyor bu terbiyesizliktir neticede oraya tanışmaya gelmişler kulaktan kulağa dedikodu yapar gibi anlamadığınız dilde kendi aralarında insan içinde konuşulmaz sınanmak istemediği annesine bunu öğretsin o kör cahil sevgiliniz ki ayrılmışsınız sizi tebrik ediyorum o yüzden eski sevgiliniz diyeyim. Kimsenin onu annesi ile sınadığı yok salak salak triplere girmiş sünger beyinli :KK51: Anneniz gayet normal bir tepki vermiş ben olsaydım bende aynısını söylerdim kadın gayet haklı halâ kafanıza takmayın bence böyle bir insanı.

Birincisi ortada bir saygısızlık var ama bunu yapan kendi annesi. Anlamadığınız bir dilde konuşuyor ve kızı bunu tercüme etmiyor bu terbiyesizliktir neticede oraya tanışmaya gelmişler kulaktan kulağa dedikodu yapar gibi anlamadığınız dilde kendi aralarında insan içinde konuşulmaz sınanmak istemediği annesine bunu öğretsin o kör cahil sevgiliniz ki ayrılmışsınız sizi tebrik ediyorum o yüzden eski sevgiliniz diyeyim. Kimsenin onu annesi ile sınadığı yok salak salak triplere girmiş sünger beyinli :KK51: Anneniz gayet normal bir tepki vermiş ben olsaydım bende aynısını söylerdim kadın gayet haklı halâ kafanıza takmayın bence böyle bir insanı.

Evet bunu bi tek o anlamıyor yada biliyor annesinin hatasını bu şekilde suç kapatiyor

Baya bir cahillermiş iyi olmuş kurtulman. Bunlar şimdi ne espriden anlar ne ironiden... üf çok sıkıcı ne uğraşacaktın.

Canım cok yaniyo ama. Bide üstüne demez mi sen ilerde daha cok üzülme diye ayrıldık diye cok mu dusunuyo bu simdi beni

Ben yerinizde olsaydım ben ilerde daha mutlu olabilmek için ayrıldım senden sen beni daha çok üzeme diye değil senin bu karakterini gördükten sonra ben bitirdim zaten senlik bir şey yok yani sen devam et derdim.

Bunu kendisi hep söylerdi bazen annem yol yordam bilmez toplum icinde konuşamaz diye ha kendisi normal zamanda da annesine kotu davranirdi en ufak seyinde azarlardı simdi nolduda bizim hic bi kotu niue lt taşımayan bu lafimiza aslan kesildi artik😏

Kendi annesine saygısı olmayan biri asla ama asla karısının kıymetini bilmez. Ve sizin annenize yaptığı terbiyesizlik de beni şaşırtmadı. Böyle birinden kurtulduğunuz için şanslısınız bir an önce bu konuşmaları aşıp yolunuza bakın.

bu kadar uzak kültürde insanlar birbirini nasıl beğenip de beraber oluyor cidden anlamıyorum. tövbe büyük sözüme de, kk da sayısız konu var böyle "ben batılıyım eşim doğulu ve çok farklı her şeyi" diyen. sizin durumda adamın annesi Türkçe bile bilmiyor. siz Kürtçenin k sini bilmediğiniz bi ortamda yetişmişken nasıl o kültürde biriyle anlaşabiliyorsunuz? valla aşırı merak ediyorum ondan soruyorum

benim taraf konyalı ve dil bariyeli olmamasına rağmen egeli erkeklerle katiyen anlaşabilmişliğim yok. o bile uzak gelirken siz dil bilmeyen ailenin oğlunu buluyorsunuz. ben etrafımda arkadaş olarak bile tanımıyorum dil bilmeyecek kültürde kişi. sadece eski komşumuz vardı hatırlıyorum ama onlar da bizimle hiçbir zaman samimi olmadılar hep kendi aralarındalardı.

bu kadar uzak kültürde insanlar birbirini nasıl beğenip de beraber oluyor cidden anlamıyorum. tövbe büyük sözüme de, kk da sayısız konu var böyle "ben batılıyım eşim doğulu ve çok farklı her şeyi" diyen. sizin durumda adamın annesi Türkçe bile bilmiyor. siz Kürtçenin k sini bilmediğiniz bi ortamda yetişmişken nasıl o kültürde biriyle anlaşabiliyorsunuz? valla aşırı merak ediyorum ondan soruyorum

benim taraf konyalı ve dil bariyeli olmamasına rağmen egeli erkeklerle katiyen anlaşabilmişliğim yok. o bile uzak gelirken siz dil bilmeyen ailenin oğlunu buluyorsunuz. ben etrafımda arkadaş olarak bile tanımıyorum dil bilmeyecek kültürde kişi. sadece eski komşumuz vardı hatırlıyorum ama onlar da bizimle hiçbir zaman samimi olmadılar hep kendi aralarındalardı.

Unide tanışmıştık o beni bulmuştu uzun suredirde sevdiğini söylemisti o şekilde başlamıştık ve hersey okadar mükemmeldi ki birbirimizin ilkiydik ve bu duyguları ıkimizde ilk kez tadip birbirimize yaşıyorduk. Çok güzel çok masum bi kalbi olduğu icin bu devirde böylesini bulmak çok zor diye dusunuyodum hep evet zorlanacagimidüşünüyodum ama bu noktaya geleceğini asla. Sonucta biz anlasabiliyoduk. 'taki okul bitip ailesinin yanina gidene kadar hersey tepe taklak oldu ve bize ayak uyduramazsın kafalarına girdi 3 yıl once aklın nerdeydi demezler mi adama. Ama benim üzülmemem icin yapmis ayrılmış yersen tabi

Böyle insanlarin başı da bellidir sonu da. Size oda da bi sorun mu oldu diye sormsya tenezzül etmeden hesap soruyosa zaten ömür boyu dolduruşa açık bir es adayıdır. Allah kurtarmış çok sevindim sizin adiiza.

Deli misin? Bu seviyede başlatma niyetine diyen adam yarın anana babana söver sonra anasını üzdün diye sana dayak bile atar. Ondan sonra hayatta bir kez yaşanan masum aşkının nelere Kadir olduğuna şaşıp kalırsın. Allahım 34 yaşımdaki şu kafamı bana 20li yaşlarda verseydi yarabim sanki dünyada adam kadın kıtlığı var. Ben de aşık olup ayyy ben ondan başkasını sevemem deyip iki yil sonra ebeminkini görenlerdenim kardeşim o yüzden diyorum. Bu hayatta kadının derdi bitmiyor hele de kocası destek olmazsa elinden tutmaz aksine kadını ezer, yıpratır, her bokun faturasını kadına keserse hayat geçmiyor canım. Bıraksana Allah aşkına. Evleneceğin adamın aşkına meşkine bakma. Senin için ne yapıyor, tartışınca alttan alıyor mu, sana hakaret ediyor mu, aşağılama falan varsa arkana bakmadan kaç yavrum kaç.

Bunu kendisi hep söylerdi bazen annem yol yordam bilmez toplum icinde konuşamaz diye ha kendisi normal zamanda da annesine kotu davranirdi en ufak seyinde azarlardı simdi nolduda bizim hic bi kotu niue lt taşımayan bu lafimiza aslan kesildi artik😏
Kilit nokta bu, annesini azarlayan ona kötü davranan adam karısına da karısının annesine de aynı şeyi yapmakta hak bulur kendinde.

Mrb kizlar. Daha once bi konu açmıştım ben ondan sonra yine bi olaylar oldu tekrar yazmak istedim. Sevgilim ve ailesi 1 ay kadar once tanışmaya geldiler. Babası bekledigim den daha sıcak olmasına karşın annesi yine şaşırtmadı. Dedigim gibi kürt olduğu icin türkçeyi tam konusamiyodu buyuzden kızını da getirmişti yanında türkçeye çevirmesi icin ya konusamamasina rağmen annemle baska bi odada oturmak istedi ve ayrı odaya geçti babam ve kocasının olduğu odadan halbuki tanışmaya gelindi bu boyle nasil tanıtılacak? Herneyse orada oturdu lakin hic bisey konuşmadı sormadı suratı asik bi şekilde vakti doldurdu. Buarada bi kac defa kızıyla aralarında kürtçe biseyler konuştular ve kızı bize tercüme etmedi annem şunu demek istiyo diye yani. Bundanda annem rahatsiz olcakki onların yanında keske bizde kürtçe bilen birini cagirsak bize tercüman olurdu dedi ve güldü bende aynen dedim o anın stresiyle tabi. Ama annemde asla bi kotu niyet yoktu onun dışında hersey cok güzeldi zatrn yani kotu hic bi durum yoktu hatta babası giderken tekrar geliriz diyerek gitti. Neyse sevgilim sonra aradiki ailem olumsuz diye sebebi ayak uyduramam yine ama garip olanı annemin tercüman lafını hemn yetiştirmiş olacakki sevglm bana kızdı annen nasıl boyle bisey diyebilir sen nasil onaylarsın o lafı senin annen kim ki benim annemi küçümsüyor sen nasil bi insansın annnene bunu soyletirsin beni sakın annemle sınamayın gibi laflar etti ben sok oldum ve sinirlendim cunku asla bi art niyet yoktu bende ailenle mutluklar dedim ve ayrıldım 1 ay oldu ayrıyız sizce bu ne demek oluyor
Allah kurtarmış sizi bu tartışmada vesile olmuş. Ihtiyacı olan Birine hayrına bisey ver

Back
X