Önemli olan kendinin ne olduğu babasından abisinden sanane ki, çocuk da garip yani, içine sinmediyse boşuna devam etme istersen, öteki türlü sürekli onun övünüpte, sana birşey yapmamasını izleyeceksin.
uzun yoldan gelen birine "BİR CAFEDE ÇAY ISMARLAMAK" daha vahim bir konu, bence siz bunu düşünün
ben olsam bu kadar öküz biriyle sürekli hayal kırıklıklarına uğrayarak yaşamak istemezdim..
bu arada geçmiş DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN:)
canım teşekkür ederim. aslında önemsememeye çalışıyorum bunları. ben devamlı erkek hesap ödesin diyen bir değilim hatta çayları öderken ben de teklif ettim hesabı ödemeyi. ilk buluşmamızda bile kahvemi ödemek için hamle yaptım, acaba beni saf salak mı zannetti diye düşünüyorum ? çünkü günümüzde çoğu kız erkeğin maddi durumuna önem verir.
bir de maddi durumunu ben de tam çözemedim. okuldan kopya nedeniyle atılmış ve özel bir firmada çalışıyor, maaşını falan bilmiyorum ama çok çok iyi değil sanırım, arabası yok ve ev arkadaşlarıyla yaşıyor.
ama mesela konuşurken "ailem zengin" imajı vermeye çalışyıor, işte amcasının oteli varmış, babasının villası varmış falan.. abisi doktormuş onla hava atıyor devamlı. kardeşi de koleje gidiyormuş özel çok pahalıymış falan.. bunları anlatıyor ama bana gelince ilişkiyi bedavaya getirmeye masrafsız getirmeye çalışıyor. ben de bu duruma sinir oluyorum. sanırım beni saf, salak filan görüyor. maşallah ilişkiyi bedavaya getirmeye çalışıyor ama her fırsatta da öpmeye yer arıyor
evet canım ya sinir oluyorum bu duruma zaten, o doktor abisiyle hava atıp dururken böyle gözüme ezik gibi falan geliyor.
abisi 31 yaşında ve geçen gün "doktor abim benim, üniversitede bölüm başkanı" filan dedi. ben o kadar şaşırdım ki küçük dilimi yutacaktım az daha "atma 31 yaşında bölüm başkanı olmaz bölüm başkanı prof." olur dedim sonra kemküm etti. meğerse abisi bir birimin başındaymış sadece ya delircem kızlar bu beni saf aptal mı görüyo yaaa
Herkes bir şeyleri garip bulmuş.
Bana da bunu düşündüğünüz halde dile dökmemeniz garip geldi.
İlişkilerde "aman ağırdan alayım, hevesli görünmeyeyim" vs diye içimizde tuttuklarımız ileride ya zaman kaybı...
Ya da hayal kırıklığı olarak çıkar karşımıza...
Çok yeni, henüz pek de sağlam temellere dayanmayan bir ilişkiniz var ve doğum günü meselesi kafanıza takılmış.
Hakkınızda "daha yeni başladık, ne yüksek beklentili bir kadın, hemen de nelere takılmış" diye düşünmesi endişeniz var sanırım...
Aksi halde açıkça "Ben bu konularda hassasım, daha sıcak kutlamanı beklerdim" derdiniz, kafanızda tek bir soru işareti kalmazdı...
İlişkilerde hem ketum davranıyor, beklentilerimizi anlatmıyoruz...
Hem de beklentilerimizin karşılanmamasına hayret ediyoruz, kırılıyoruz...
Herkesin hassasiyetleri farklı, sizin neye alınıp neyin sizi mutlu edeceğini kimse bilemez...
"Doğum günü kutlaması genel bir durumdur" diye de düşünmeyin, söyleyin, bir şey kaybetmezsiniz...
Başka sorunlarınız da olabilir ve onlar ayrı değerlendirilir ama unutmayın, birliktelikleri yürümeyen insanlar ya çok konuşanlar ya da çok sessiz kalanlardır...
Kızım erkekler odun. Arkadaşın da odunlugun hakkını vermiş.
Not: onun dogum gununde de sen bir şey yapma
Posta ikonu bile fazla)))))))).kesinlikle canım hiçbirşey yok.
aralığa kadar devam ederse ilişkimiz, sadece whatsapp mesajı göndericem kuru kuru. ha tabi pasta ikonunu da unutmadan !
gönül işlerinde de böyle, çok beklentili konumunda olmamak istiyorum ve umrumda değilmiş gibi davranıyorum ama içten içe üzülüyorum. of keşke farklı biri olabilseydim.
"Umrumda değilmiş gibi davranıyorum" yazmış, sonra da "keşke farklı biri olabilseydim" demişsiniz...
Yani birbiriyle çelişen şeyler yazmışsınız, neyi kastettiğinizi anladım ama sıkıntınız tam da bu...
Olduğunuzdan farklı biri gibi davranıyorsunuz, dileğiniz kabul olmuş, zaten farklı biri olmuşsunuz.
İçten paramparça olup dışarıdan büst gibi sağlam duruyorsunuz.
Sanki zaaflarımızı paylaşsak ceza kesecekler ya da susup oturursak madalya takacaklar...
Sanki bu güzel gençliğimizin tekrarı var gibi...
Yüzümüz kırış kırış buruş buruş olmayacağız gibi erteliyoruz gerçek duygularımızı söylemeyi...
Bizi yüksek beklentili sanmasınlar diye soğuk durarak, tavır yaparak kaybediyoruz sevdiklerimizi...
Burnumuz düşse yerden almıyoruz, beklentilerimizi karşılayacak insanlara rastlayamıyoruz.
Çünkü kendimizi olduğumuz gibi tanıtmıyoruz.
Size bir kehanette bulunayım mı?
En mızmız, en çekilmez, en sevimsiz hallerinizi gören ilk kişiyle evleneceksiniz.
Ciddi söylüyorum...
Çünkü manevi anlamda en aç, en talepkar halimiz en samimi duruşumuzdur ve samimiyetten daha etkileyici bir aşk iksiri yoktur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?