Sevgilimin Doğumgünüm için birşey yapmaması normal mi sizce ??

Anladigim kadariyla sizin dogumgününüzde daha sevgili degilmissiniz, TR ye döndükten sonra iliskiniz baslamis, bu durumda yaptiginda bi terslik yok, haaa yapsaydi ufak bisey hos olurdu ama sevgili degildiniz sonucta yani bukadar takmayin... Onun dogumgününde sevgilisiniz yani ayrilmassaniz o zamana kadar o zaman bisey almak gerekir...

benim kaç yıllık sevgilim 1 saat uzağımda oturuyor. o bile yapmadı doğumgünümde bişey. normalde süprizler yapan biridir ama o gün denk gelmemiştir bişeydir. sen biraz fazla beklentiye girmişsin.
öncelikle erkeklerin odun olduğunu kabul etmekle başla

bence doğumgünü bahane sen bu çocuga ısınamamışsın...

Önemli olan kendinin ne olduğu babasından abisinden sanane ki, çocuk da garip yani, içine sinmediyse boşuna devam etme istersen, öteki türlü sürekli onun övünüpte, sana birşey yapmamasını izleyeceksin.

evet canım ya sinir oluyorum bu duruma zaten, o doktor abisiyle hava atıp dururken böyle gözüme ezik gibi falan geliyor.

abisi 31 yaşında ve geçen gün "doktor abim benim, üniversitede bölüm başkanı" filan dedi. ben o kadar şaşırdım ki küçük dilimi yutacaktım az daha "atma 31 yaşında bölüm başkanı olmaz bölüm başkanı prof." olur dedim sonra kemküm etti. meğerse abisi bir birimin başındaymış sadece ya delircem kızlar bu beni saf aptal mı görüyo yaaa

sıradan bir gün olsa çay ısmarlamak normal olabilir ama yoldan gelmiş birine "karnın aç mı diye sorulur" yok dese bile bişeyler yedirilmek istenir, parası yoksa simit ısmarlasaydı ya da seni karşılamaya terminale gelmeseydi

maalesef bu öküz ötesi bir davranış, ayrıca adamda yeni bir ilişki heyecanı da yok, bence acilen yol ver gitsin..

Herkes bir şeyleri garip bulmuş.

Bana da bunu düşündüğünüz halde dile dökmemeniz garip geldi.

İlişkilerde "aman ağırdan alayım, hevesli görünmeyeyim" vs diye içimizde tuttuklarımız ileride ya zaman kaybı...

Ya da hayal kırıklığı olarak çıkar karşımıza...

Çok yeni, henüz pek de sağlam temellere dayanmayan bir ilişkiniz var ve doğum günü meselesi kafanıza takılmış.

Hakkınızda "daha yeni başladık, ne yüksek beklentili bir kadın, hemen de nelere takılmış" diye düşünmesi endişeniz var sanırım...

Aksi halde açıkça "Ben bu konularda hassasım, daha sıcak kutlamanı beklerdim" derdiniz, kafanızda tek bir soru işareti kalmazdı...

İlişkilerde hem ketum davranıyor, beklentilerimizi anlatmıyoruz...

Hem de beklentilerimizin karşılanmamasına hayret ediyoruz, kırılıyoruz...

Herkesin hassasiyetleri farklı, sizin neye alınıp neyin sizi mutlu edeceğini kimse bilemez...

"Doğum günü kutlaması genel bir durumdur" diye de düşünmeyin, söyleyin, bir şey kaybetmezsiniz...

Başka sorunlarınız da olabilir ve onlar ayrı değerlendirilir ama unutmayın, birliktelikleri yürümeyen insanlar ya çok konuşanlar ya da çok sessiz kalanlardır...

o hoooo adamda yalan da var, sen hala düşünüyorsun, sal ipini gitsin cnm yaaa

Kızım erkekler odun. Arkadaşın da odunlugun hakkını vermiş.

Not: onun dogum gununde de sen bir şey yapma

merhaba, çok güzel ifade etmişsiniz gerçekten.

ben maalesef genel olarak arkadaşlık olsun gönül ilişkisi olsun böyle açıksözlü, pat pat söyleyen bir insan olamadım maalesef. biraz gururlu bir yapım var. biri hoşuma gitmeyen birşey yapınca açık açık soramıyorum ve sanki hiç umrumda değilmiş gibi yapıyorum. biri mesafe koyunca gidip hesap sormuyorum, ben de mesafe koyuyorum ve umrumda değilmiş gibi yapıyorum.

gönül işlerinde de böyle, çok beklentili konumunda olmamak istiyorum ve umrumda değilmiş gibi davranıyorum ama içten içe üzülüyorum. of keşke farklı biri olabilseydim.

Kızım erkekler odun. Arkadaşın da odunlugun hakkını vermiş.

Not: onun dogum gununde de sen bir şey yapma

kesinlikle canım hiçbirşey yok.

aralığa kadar devam ederse ilişkimiz, sadece whatsapp mesajı göndericem kuru kuru. ha tabi pasta ikonunu da unutmadan !

gönül işlerinde de böyle, çok beklentili konumunda olmamak istiyorum ve umrumda değilmiş gibi davranıyorum ama içten içe üzülüyorum. of keşke farklı biri olabilseydim.

"Umrumda değilmiş gibi davranıyorum" yazmış, sonra da "keşke farklı biri olabilseydim" demişsiniz...

Yani birbiriyle çelişen şeyler yazmışsınız, neyi kastettiğinizi anladım ama sıkıntınız tam da bu...

Olduğunuzdan farklı biri gibi davranıyorsunuz, dileğiniz kabul olmuş, zaten farklı biri olmuşsunuz.

İçten paramparça olup dışarıdan büst gibi sağlam duruyorsunuz.

Sanki zaaflarımızı paylaşsak ceza kesecekler ya da susup oturursak madalya takacaklar...

Sanki bu güzel gençliğimizin tekrarı var gibi...

Yüzümüz kırış kırış buruş buruş olmayacağız gibi erteliyoruz gerçek duygularımızı söylemeyi...

Bizi yüksek beklentili sanmasınlar diye soğuk durarak, tavır yaparak kaybediyoruz sevdiklerimizi...

Burnumuz düşse yerden almıyoruz, beklentilerimizi karşılayacak insanlara rastlayamıyoruz.

Çünkü kendimizi olduğumuz gibi tanıtmıyoruz.

Size bir kehanette bulunayım mı?

En mızmız, en çekilmez, en sevimsiz hallerinizi gören ilk kişiyle evleneceksiniz.

Ciddi söylüyorum...

Çünkü manevi anlamda en aç, en talepkar halimiz en samimi duruşumuzdur ve samimiyetten daha etkileyici bir aşk iksiri yoktur...

merhaba, tekrar söylemek istiyorum çok güzel analiz ederek anlatmışsınız.

ben sanki beni rahatsız eden şeyleri açıkça söyleyince, karşımdaki kişi "ooo meğer bunlar gücüne gitmişş" diyecek ve güçsüz bir konuma düşecekmişim gibi geliyor. aslında belki de tam tersidir, karşıdaki kişinin can yakan hareketlerini açıkça söylemek asıl güçlülük hali belki de. ve haklısınız, bu kişinin yanında rahat hissetmiyorum, gerginim, kasılıyorum. belki de sebep internetten tanışmamız ve haftada 1 görüşmemiz (sanırım bu görüşme sıklığı da ilişki masraflarını minimuma indirme stratejisi)

Valla kim ne derse desin seven erkek romantik sürpriz yapmasa da bir hediye alırdı. Sevgilim de bildiğin bir odundur. En yontulmamışından ben bir adamla yontmaya devam ediyorum ama her doğum günümde benim sevdiğimi bildiği için hediye alıyor. Yıldönümümüzde almadığında da kırk tane nedeni vardı garibimin. Doğum günü bu bir ufacık bileklik bir gül bile mi getirememiş. Bir keke bir mum bile mi dikememiş.Seven adam sevmese bile senin hoşuna gittiği için jest yapıyor.
Birde gözlemlerime göre erkekler mesajlaşmayı sevmez. İlk aylar hadi tavlayana kadar idare ediyorlar da sonra aramaya dönüyor mesajlaşmalar. Hele 25 üstü erkekler için. Neden illa whatsapp bana ilginç geldi dikkat etmelisin
Benim çok yakın arkadaşım da internette bir adamla tanıştı. Ama ne usturuplu yalanlar. Telefonum yok ama şundan yok falan diye yalanlar illa facebooktan konuşalım demeler. Sonuç evli çıktı.
İnternete güvenme derim ben iyice düşün tart.

Çok yeni bir ilişkide doğum günü kutlamamak bana tuhaf gelmedi
Ancak sürekli watts up, dakikan varsa arasana, abim böyle amcam şöyle falan bana hiç hoş gelmedi
Bence bu doğru adam değil

Doğum günün kutlu olsun canım mı?
Kankasının doğum gününü daha samimi kutluyordur kesin.
Bence sende aynı şekilde bir mesaj yapıştır, odun herif.

Ayrıl gitsin. Okuldan atılan birinden ne bekliyorsun sorumsuz biri işte. Ki belki de hiç okul falan yok ortada öyle bir yalan uydurdu

Internetten tanismissin fazla bir sey bekleme bence. Bende bir antipatiklik soz konusu bu duruma. Ve sadece 1 kez gorustukten sonra dogum gununmus bence cok mornal o sekilde kutlamasi. 1 kez gorustugun birisine nasil bi supriz yapabilirsin ki. Belki sen dogum gunlerini cok onemsiyorsun ama o onemsemiyor. Ki ben de hic onemsemem. En yakin arkadaslarimin normal bi mesaji yeter. Tekrar soyluyorum internnetten tanistiginiz icin beklentini cok yukseltme devam edecekseniz de birbirinizi tanimaya calisin daha fazla goruserek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…