Sevgilimin Doğumgünüm için birşey yapmaması normal mi sizce ??

sybellaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
143
42
48
Ankara
kızlar merhaba. ben eylül ayından beri biriyle çıkıyorum. internetten tanıştık, arkadaşlık sitesi değil normalde, işte bir şekilde konuşmaya başladık. ben aslında istemiyordum, ama görüşmek için çok ısrar etti. bu arada ben 27 yaşındayım, o 26 yaşında.

neyse, eylül ayında ben 2 haftalığına dil kursuna gidecektim ben. gitmemden bir gün önce "tamam görüşelim" dedim. eğer buluşma kötü geçerse beni beğenmezse nasıl olsa yurtdışında kafamı dağıtırım diye düşünüyordum.

ama düşündüğüm gibi olmadı ve devamını getirmek için istekli davrandı. ertesi gün havaalanına giderken dayısının telefonundan beni aradı, iyi yolculuklar diledi. 2 hafta boyunca devamlı whatsapp'tan yazışıp durduk, ilgi göstermesi hoşuma gitti ve özenli biri olduğunu düşündüm.

ben yurtdışındayken doğumgünüm de oldu. ben gece 00'da mesaj atar hatta arar diye beklerken birşey olmad. ertesi gün öğleden sonra 2'ye doğru "doğumgünün kutlu olsun canım" yazıp pasta ikonu gönderdi. ben bozulsam da neyse daha yeni sayılırız ya kafaya takcak birşey değil en azından kutladı diye düşündüm.

sonra 2 hafta bitiminde ben tr.'ye döndüm. havaalanına gelemedi ama otobüs terminaline geldi, bir kafede çay ısmarladı. bu arada elimi tuttu, belki izin vermemem lazımdı ama işte oldu ( biraz sohbet ettik sonra bana sarılarak ayrıldık ve böylece ilişkimiz başladı.

kızlar ben aslında bu doğumgünü olayında ufak birşey bekliyordum, yani minik bir sürpriz olabilirdi. tabi ki derdim hediye değil, ama küçükbir cupcake alıp üstüne minik bir mumla "doğumgününde uzaktaydık, kutlu olsun canım" dese ben dünyanın en mutlu insanı olurdum. çok sık jest gören bir insan değilim ve küçük şeylerden inanılmaz mutlu oluyorum ama işte ( 3 aydır çıksak da (haftada 1 görüşüyoruz) doğumgünümün böyle geçiştirilmesi karambole gelmesi içimde yara oldu.

ya işyerinde de kutladılar geçmiş doğumgünümü pasta kestiler, hatta bunun fotolarını filan da gördü ama hiçbişey demedi sadece gülümsedi. kızlar yanlış mı düşünüyorum sizce

kızlar birde şunu demeyi unuttum: onun doğumgünü aralık ayında. ve ben kesinlikle ne hediye alıcam ne de pasta vs. sürprizi yapıcam. aynı onun yaptığı gibi whatsapp'tan kuru kuru "doğumgünün kutlu olsun" mesajı atıcam. doğru yaparım sizce değil mi

Son düzenleme:
Ufakta olsa birsey yapabilirdi ama maalesef erkekler biz bayanlar kadar ince dusunemiyor bu konularda

Vallahi bana adam da , bu hikaye de bastan asagi garip geldi ne yalan soyleyeyim.

1 gunluk tanidigim , gordugum adam beni havaalanina goturse garipserdim zaten.

Ben internette tanisma isini bastan asagi garipsiyorum, o yuzden saglikli bir yorum yapamicam sanirim.

Belki yeni olduğunuz için abartmak istememiştir ama bilemedim yenisiniz diye farklı bişeyde yapabilirdi. Ay ben unutmuşum flörtleşmeyi kafamda deli sorular

iyi hoş ama daha tam sevgili bile değilmişsiniz önemli olan bundan sonrası bence...

Ufakta olsa birsey yapabilirdi ama maalesef erkekler biz bayanlar kadar ince dusunemiyor bu konularda

haklısınız ama ben arkadaşlarımın sevgililerini de görüyorum ne jestler yapıyorlar, her gün telefonda konuşuyorlar, özel günlerde çiçek gönderiyorlar. ama neden ben değer görmüyorum işte bunu anlayamıyorum

beni telefonla aramıyor bile devamlı whatsapp'tan yazışıyor. insan sesimi duymak istemez mi ? geçen gün de whatsapptan "dakikan var mı cnaım" diye sordu, varsa aramamı istedi sesimi duymak istemiş ( ya normal mi gerçekten bu anlayamıyorum

Bana çok enteresan bir durum gibi gelmedi... Yada artık böyle şeylere takılmadığımdan olabilir... Üzülme ama böyle bir konu için sende onunkini öyle kutlarsın yada başka bir zamanda ona doğum günlerine özel olmasada en azından candan bir kutlama beklediğini söylersin... Sonuçta daha yenisiniz belki ondan yapmamıştır...

Daha çok yenisiniz o seninle ilgili birçok bilmiyor ama sen onunla ilgili en önemli şeyi öğrenmiş oldun" ince fikirli değil" Çoğu erkekte var bu, kafana takma, paylaşımlarınız arttıkça değişip seni özel hissettirebilirde, aynı davranmaya devamda edebilir.

Belki yeni olduğunuz için abartmak istememiştir ama bilemedim yenisiniz diye farklı bişeyde yapabilirdi. Ay ben unutmuşum flörtleşmeyi kafamda deli sorular

yani benim bildğim flörtte karşıdakine değer verdiğini gösterirsin ben arkadaşlarımın sevgililerini de görüyorum.. cimri midir nedir anlayamadım hiç aramıyor sesimi duymak istemiyor 26 yaşında ergenler gibi devamlı whatsapp'tan yazışıyoruz

Maddiyata bakar o durum biraz. Çalışmıyor mu?

orasi oyle tabi birazda karakter meselesi insanin icinde olacak.Zaten daha cok yeni taniyorsunuz kendinizi uzmeyin zamana birakin bence

Çok ilginç gerçekten. Neden hep whatsapp arasaya Tey Allah'ım sen bu genci bir süzgeçten geçir bakalım

erkekler böyle şeyleri önemsemezler, özel günler de onlar için çok bir anlam ifade etmez çoğu için
bence takma kafana

Çok ilginç gerçekten. Neden hep whatsapp arasaya Tey Allah'ım sen bu genci bir süzgeçten geçir bakalım

sanki benle olan ilişkisini bedavaya getirme çabasında ve değer görmemek beni üzüyor tamam maddiyata önem vermem ama hani bir deyim var ya, şunu yapsan batmazsın diye... bazı şeyleri yapsa batmaz yani yapmıyor. ben kız arkadaşıysam değer verdiğini göstermesi gerekmez mi

uzun yoldan gelen birine "BİR CAFEDE ÇAY ISMARLAMAK" daha vahim bir konu, bence siz bunu düşünün

ben olsam bu kadar öküz biriyle sürekli hayal kırıklıklarına uğrayarak yaşamak istemezdim..

bu arada geçmiş DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN :)

Maddiyata bakar o durum biraz. Çalışmıyor mu?

aslında onun işleri biraz karışık, okuldan kopya nedeniyle atılmış ve özel bir firmada çalışıyor, maaşını falan bilmiyorum ama çok çok iyi değil sanırım, arabası yok ve ev arkadaşlarıyla yaşıyor.

ama mesela konuşurken "ailem zengin" imajı vermeye çalışyıor, işte amcasının oteli varmış, babasının villası varmış falan.. abisi doktormuş onla hava atıyor devamlı. kardeşi de koleje gidiyormuş özel çok pahalıymış falan.. bunları anlatıyor ama bana gelince ilişkiyi bedavaya getirmeye masrafsız getirmeye çalışıyor. ben de bu duruma sinir oluyorum.

Aklıma şey geldi sonuçta konuşma paketleri var yani bu çocuğun bedava konuşma paketi vardır neden whatsapp?? Acaba başka biriside mi var senle yelde konuşmuyor yazışıyor? Fazla görüşmüyorsunuz? Aklıma yatmadı bu ilişki

canım teşekkür ederim. aslında önemsememeye çalışıyorum bunları. ben devamlı erkek hesap ödesin diyen bir değilim hatta çayları öderken ben de teklif ettim hesabı ödemeyi. ilk buluşmamızda bile kahvemi ödemek için hamle yaptım, acaba beni saf salak mı zannetti diye düşünüyorum ? çünkü günümüzde çoğu kız erkeğin maddi durumuna önem verir.

bir de maddi durumunu ben de tam çözemedim. okuldan kopya nedeniyle atılmış ve özel bir firmada çalışıyor, maaşını falan bilmiyorum ama çok çok iyi değil sanırım, arabası yok ve ev arkadaşlarıyla yaşıyor.

ama mesela konuşurken "ailem zengin" imajı vermeye çalışyıor, işte amcasının oteli varmış, babasının villası varmış falan.. abisi doktormuş onla hava atıyor devamlı. kardeşi de koleje gidiyormuş özel çok pahalıymış falan.. bunları anlatıyor ama bana gelince ilişkiyi bedavaya getirmeye masrafsız getirmeye çalışıyor. ben de bu duruma sinir oluyorum. sanırım beni saf, salak filan görüyor. maşallah ilişkiyi bedavaya getirmeye çalışıyor ama her fırsatta da öpmeye yer arıyor

Önemli olan kendinin ne olduğu babasından abisinden sanane ki, çocuk da garip yani, içine sinmediyse boşuna devam etme istersen, öteki türlü sürekli onun övünüpte, sana birşey yapmamasını izleyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…