Ufakta olsa birsey yapabilirdi ama maalesef erkekler biz bayanlar kadar ince dusunemiyor bu konularda
Belki yeni olduğunuz için abartmak istememiştir ama bilemedim yenisiniz diye farklı bişeyde yapabilirdi. Ay ben unutmuşum flörtleşmeyi kafamda deli sorular
Maddiyata bakar o durum biraz. Çalışmıyor mu?haklısınız ama ben arkadaşlarımın sevgililerini de görüyorum ne jestler yapıyorlar, her gün telefonda konuşuyorlar, özel günlerde çiçek gönderiyorlar. ama neden ben değer görmüyorum işte bunu anlayamıyorum
beni telefonla aramıyor bile devamlı whatsapp'tan yazışıyor. insan sesimi duymak istemez mi ? geçen gün de whatsapptan "dakikan var mı cnaım" diye sordu, varsa aramamı istedi sesimi duymak istemiş( ya normal mi gerçekten bu anlayamıyorum
orasi oyle tabi birazda karakter meselesi insanin icinde olacak.Zaten daha cok yeni taniyorsunuz kendinizi uzmeyin zamana birakin bencehaklısınız ama ben arkadaşlarımın sevgililerini de görüyorum ne jestler yapıyorlar, her gün telefonda konuşuyorlar, özel günlerde çiçek gönderiyorlar. ama neden ben değer görmüyorum işte bunu anlayamıyorum
beni telefonla aramıyor bile devamlı whatsapp'tan yazışıyor. insan sesimi duymak istemez mi ? geçen gün de whatsapptan "dakikan var mı cnaım" diye sordu, varsa aramamı istedi sesimi duymak istemiş( ya normal mi gerçekten bu anlayamıyorum
Çok ilginç gerçekten. Neden hep whatsapp arasaya Tey Allah'ım sen bu genci bir süzgeçten geçir bakalımyani benim bildğim flörtte karşıdakine değer verdiğini gösterirsin ben arkadaşlarımın sevgililerini de görüyorum.. cimri midir nedir anlayamadım hiç aramıyor sesimi duymak istemiyor 26 yaşında ergenler gibi devamlı whatsapp'tan yazışıyoruz
Çok ilginç gerçekten. Neden hep whatsapp arasaya Tey Allah'ım sen bu genci bir süzgeçten geçir bakalım
Maddiyata bakar o durum biraz. Çalışmıyor mu?
Aklıma şey geldi sonuçta konuşma paketleri var yani bu çocuğun bedava konuşma paketi vardır neden whatsapp?? Acaba başka biriside mi var senle yelde konuşmuyor yazışıyor? Fazla görüşmüyorsunuz? Aklıma yatmadı bu ilişkisanki benle olan ilişkisini bedavaya getirme çabasında ve değer görmemek beni üzüyortamam maddiyata önem vermem ama hani bir deyim var ya, şunu yapsan batmazsın diye... bazı şeyleri yapsa batmaz yani yapmıyor. ben kız arkadaşıysam değer verdiğini göstermesi gerekmez mi
uzun yoldan gelen birine "BİR CAFEDE ÇAY ISMARLAMAK" daha vahim bir konu, bence siz bunu düşünün
ben olsam bu kadar öküz biriyle sürekli hayal kırıklıklarına uğrayarak yaşamak istemezdim..
bu arada geçmiş DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN:)
Önemli olan kendinin ne olduğu babasından abisinden sanane ki, çocuk da garip yani, içine sinmediyse boşuna devam etme istersen, öteki türlü sürekli onun övünüpte, sana birşey yapmamasını izleyeceksin.aslında onun işleri biraz karışık, okuldan kopya nedeniyle atılmış ve özel bir firmada çalışıyor, maaşını falan bilmiyorum ama çok çok iyi değil sanırım, arabası yok ve ev arkadaşlarıyla yaşıyor.
ama mesela konuşurken "ailem zengin" imajı vermeye çalışyıor, işte amcasının oteli varmış, babasının villası varmış falan.. abisi doktormuş onla hava atıyor devamlı. kardeşi de koleje gidiyormuş özel çok pahalıymış falan.. bunları anlatıyor ama bana gelince ilişkiyi bedavaya getirmeye masrafsız getirmeye çalışıyor. ben de bu duruma sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?