• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Doğum Gününde Ona Ne Hediye Almalıyım?

taana

Ozlem-Seyda-Aqsin
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
402
119
133
Kızlar 4 ağustos sevgilimin doğum günü ve ben düşünmek çatlamak üzereyim :( basit bit hediye olsun istemiyorum özel bir şey olmalı! Lütfen o güzel fikirlerinizi benden esirgemeyin... şimdiden teşekkürler kızlar...

valla cnm ben hediye diyince parfüm,çakmak,kol düğmesi,gravat,kıyafet tarzı bşy alıyorum..ööyle değişik olsun diye hiçç düşünmemiştim.en değişik süpriz hediye almayarak olur:)

canım ben dogum gununde evde besleyecegi turden balık akvuryum ve kus almıstım ...annesi istemedigi için geri iade etmıstık ...farklı olabilir sekerim belki begenir sevgilin

walla bn hesene aynı şeleri alıyorum erkeklere ne alınabilirki nem arkadas yazmışş genelde onlar alınyo bn bi tşört gölmlek yada pantol alıom diger hepsi vr çünküsaatmiş... felan işde

tişört üstüne resminizi baskısı olabilir
resminizin puzzle şeklinde yaptırabilirsin
yine resminizden anahtarlık yaptırabilir bununla ilgili bir sürü çeşit var

benım aklıma cok guzel bı fıkır var yıldonumumuzde yapptırcamkaydirigubbakcemile3

Sevgilinin ilgili alanlarını bilsem fikir verbilirdim ama yine de söyleyeyim..Balık tutmaya meraklıysa güzel bir olta, tuttuğu takımın yıldız oyunusunun orjınal forması, film delisiyse e-bay a girip en sevdiği filmin kamera arkası görüntüleri de olan nadir bulunan dvd si.... bu örnekler böyle gider ama genel fikirler bunlar.....

valla özel olsun diye uğraşıyoruz ama onlar normal şeyleri daha çok seviyolar. ben geçen öylesine gittim lcw den 4 tane tişört aldım tanesi 9 liradan. tişörtlerini anası nası yıkıyosa çocuk tişörtü yapıyo da. nası sevindi anlatamam. bende bu tarz şeyler alıyorum düz sıradan işini görür şeyler. saatti, mp3 playerdı gibi.

canım
özel bişey istiyosan özel yapım kol duğmesi yada özel yapım gömlek yaptır
gömlekte isim baş harfleri cebinin köşesine ve kol dugme yanına işleniyo
ve yakasının içiine istedigin özel notu işletebiliyosun
ben kocişime sevgiliyken ilk dogum gunu kutlamamda ondan yaptırmıstım :)
royal bred mi ne oyle biseydi markası yanlıs yazmıssam kusura bakma cnm :(

eşimin doğum günü yaklaşıyor,bugün internetten olta takımı siparişi verdim;hep bir olta takımı alsam da hafta sonları kızımla balık tutsak der ama bir fırsatını bulup almadı

canım buda artık herkesın bıldığı bişi ama belkı hoşuna gider
bır kutuya küçük küçük şeyler al koy(anahtarlık, kalpli bişi, zamanla ilgili saat yada kum saatı,resmin vs vs) bu hedıyelere göre kutu al(sandık fln gibi) her koyduğun eşyaya küçük notlar yaz ve bıre ıstersen mektup yerleştir içine hoş oluo bencehihoyyyt
böyle ilginç fikirleri olan varsa yazsın yafs banada lasım sırnaşık şey

az öncede bi baslıkta daha sölemiştim canım ben erkek arkadasımın ailesi arkadsları tüm sevdiklerini kameraya cekip onun hakkındaki düşüncelerini ve dogum günü kutlamalrını kayıt yapcam.. yanında da tuttugu takımın formasını alcam...

ben,aşkımın doğum gününü 2gün kutladım kaydirigubbakcemile3
1.gün gel dedim seni bi yere götürcem,tuttum elinden kartinge götürdüm,o yarış arabalarıyla boguşurken cocuk gibi,bende fotografını cektim..cok sevindiğini söyledi..ki belliydi yüzünden..
2.gün:güzel bi gömlek aldım,evine gittim pasta yaptım,eve küçük notlar yazdım,ve işten gelmesini bekledim..ama odanın bikenarına saklandım.
eve geldi,5 dakkika boyunca cömelerek oturdum :roflol:
ama beni görmedi sofrayı gördü hemen dışarı cıkıyordu bana gül alıcakmış,aniden önüne cıktım şaşırdı afalladı beni kursta biliyordu :)
hediyesini verdim pastasını yedik ve bitirdik bu yılki doğum gününü :sm_cool:

hayatta 2.kez bölesine güzel bi doğum günü yaşadığını söyledi :kedi:hayatım :asigim:

Back