Sevgilimin doğum günü

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
Herkese mutlu geceler yardımlarınıza ihtiyacım var
7 eylül sevgilimin doğum günü
farklı şehirlerdeyiz malesef ama mesafe çok uzak değil 2.5 saat
günübirlik gidip gelebilirim fakat ona nasıl bir sürpriz hazırlayacağımı bilmiyorum
ayol buda dert mi dediğinizi duyar gibiyim ama günler geçtikçe ve ben bişeyler bulamadıkça geceleri uyku tutmuyo artık
ne yapsam ne yapsam diye düşünmekten dert haline geldi anlayacağınız...
engin tecrübelerinizden ve sıradışı fikirlerinizden yararlanmak istiyorum yardım edin bana lütfenn

Son düzenleme:
Kalpliiişciim bulunur çaresi canını sıkma..Önceden ne hediyeler aldın ne sürprizler yaptın,ona göre bir şeyler yazalım..

Kalpliiişciim bulunur çaresi canını sıkma..Önceden ne hediyeler aldın ne sürprizler yaptın,ona göre bir şeyler yazalım..

tatlım ilk defa doğum gününü kutlayacağım çünkü sevgili olduğumuzdan bu yana ilk doğum günü :)
daha önce yılbaşı hediyesi olarak ayakkabı almıştım

Hediye olarak ne almayı düşünüyorsun ?
Benimde sevgilimin doğum günü 6 ağustostu bi akşam yemeğine çıkardım onu sonra gezdik resim çekindik sohbet ettik falan hediyesini vermiştim güzel olmuştu aslında :)

hiç gidemeyecekmiş gibi davranıp tanıdığınız bir arkadaşıyla irtibata geçin..
o gün arkadaşı onu bir iş bahane ederk bi cafe,bi park vs .. bir yere götürsün..
ve ummadığı bir anda karşısına çıkın :)
hediye olarakda artık gömlek,saat vs.. çok sıradanlaştı..
ben bir defasında kalbimin tabusu diye birşey yaptırmıştım..
googleye yazın.. beğendiğiniz bir örneğini indirin ve fotoğrafçıya götürün..
fotoğrafçıda boşlukları doldurup çıkartabilirsiniz..
bazı hediye sitelerinde yapıyorlar ama çok pahalı oluyor oda..

el emeği bişiler yapmalısın bence canım çok daha hoş olur.
mesela ben yıldönümümüz için kitapcık gibi bişi hazırlıyorum.
sevgilikitabı diye arat nette çıkıyor ben onu elde yapıcam kurdaleler fln süslicem.
içine kendi fotolarınızdan fln da koyarsın.
hoş olur bence..
günübirlik gidebilrim demişsin bide yemeğe ya da kahvaltıya falan götürebilirsin hoş biyerde.
ya da sakin başbaşa kalabilceğiniz bi mekan varsa gitmeden önce minik pastalar oluyor onlardan alabilirsin hatta kendin yap pasta ya da cupcake daha güzel olur.

çok iyi olmuş tatlım ama sevgilim benim doğum günümde gerçekten çok özel sürprizler yapmıştı bende altında kalmak istemiyorum daha farklı bişeyler bulmak istiyorumm:26:

güzel fikir canım çok teşekkür ederimm
kalbimin tapusu fikride ayrıca çok hoşuma gitti değerlendireceğim mutlakaa

çok hoş fikirler bunlar tatlım mutlaka değerlendireceğim ama sıradışı bişeyler yapmayıda istiyorum çok şaşıracağı çok mutlu olacağı falann

canım biliyosun ben bi kavanoz alıp içine 365 tane not koyucaktım ayrılmasaydık.. oda her gün bir tanesini alıp okuyacaktı.. kavanozun üstünede günde bir nottan fazlası zararlıdır yazacaktım.. böyle bişey yapabilirsin bence.. benim hoşuma gitmişti bu fikir çünkü..

tapu cok hosmus baktım netde 36 tl yazıyor ama baska yerde 49 degısıyor sanırım fıyatları

Arkadaşlar 15 eylül abimin doğum günü. Ona ilginç bir doğum günü kutlaması yapmak istiyorum. Ama aklıma hiçbi şey gelmiyor. Lütfen bana da yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…