Sevgilim doğum günümde hediye almadı

Soğma sebebi benim için ya adam paran yoksa bile bul buluştur bir çicek al yolla bari insanı değersiz hissettirecek herşeyi yapıyolar ya

Ilgili. Ama bu durum nedense cok koydu bana. Bu kadar ilgili birinin bu kadar ince dusunceden uzak bir gun yasatmasi beni üzdü. Elimde değil ama üzüldüm
belki de bir problemi yada sıkıntısı vardır sizinle paylaşmadığı . pozitif düşünün biraz hemen kestirip atmayın bunları cevabınıza karşılık söylüyorum. Gözlemleyin biraz

Ilgili. Ama bu durum nedense cok koydu bana. Bu kadar ilgili birinin bu kadar ince dusunceden uzak bir gun yasatmasi beni üzdü. Elimde değil ama üzüldüm
Tüm yazdıklarını okudum. 10 aydır sana sadece çikolata alan biri mi ilgili biri??? İlla birşey mi alacak tarzında ponçik kız gibi düşünme. Alacak tabi. Sevgililer günü geçmiş doğum günü geçmiş. Ilgiliymiş pehh

Bak güzel kardeşim açık olacağım. Bu adam sana ve ilişkinize değer vermiyor.. yani seni içine sindirememiş.. bi de neden dışarıda Görünmek istemiyorsunuz anlayamadım orasını ben ..!!sonuçta ikinizde bekar insanlar değil misiniz!! Kimden neden çekiniyorsunuz küçük yerse küçük yermiş kocaman insanlarsınız .. sana değer verseydi koluna takıp gezdirirdi sokakta ..!! Şahsen ben değer vermediğim birine bi çöp bile almam.. ama sevdiğim değer verdiğime hevesle hediye alırım,, konuşmak, görüşmek için can atarım.,!!! Bunları bir düşün bence

Bana göre cevap vermemesi, susması gerçek bir bahanesinin olmayışından.
Açıklaması yok demek ki, ben önem vermiyorum bile demiyor en basitinden, yoksa bu kadar susmazdı açıklamaya çalışırdı.
Dolayısıyla bu sessizliği benim için değer görmediğimin bir teyidi olurdu.
Bir ihtimal de ani bir maddi-manevi sorun yaşadı ve sizinle paylaşamadı.

Son düzenleme:
Bir şey almamasının sebebi neymiş? Acaba kutlama yapmayı sevmiyor, benden ileride bir şey beklemesin diye mi yaptı.Yoksa hiç düşünmeye bile gerek olmadan direkt değer vermiyora giriyor hareketi.

Cevremde böyle bir cift var, birebir aynı durum yaşandı. Arkadaşım ve sevgilisi kendi bekar arkadaşlarını birbirine ayarladı. Kiz bana ve arkadaşıma sürekli ne kadar çok aşık olduğunu anlatıyor. Çocuk ise arkadaşımın sevgilisine tipim degil asık değilim ama iyi kız evlenirim belki onunla demiş. Yorum sizin...

Sitemlerinizin üzerine hâlâ bir adım atmamış olması da çok ilginç. Ne yani tavır mı yapacak şimdi size.

Değersiz hissetmekte, üzülmekte haklısınız.
Beklemede kalın, geçerli bir bahane ile kendini affettirirse ne ala.
Hiçbirşey yapmazsa o zaman düşünürsünüz.
Siz böyle ufak hoşluklardan bile mutlu olabilecek biri iken, o hiç öyle adetleri olmayan biri ise beklentilerinizi karşılamayan bir adamla birliktesiniz demektir.

Normalde ilişkiniz nasıldı? Gün içinde mesajlaşmalar buluşma sıklığı vs?

Çok geçiştirmiş ve size değer vermiyor gibi geldi. Ama kendince zaten hep bu kafada biriyse de doğum gününde değişmesini beklemek hata olurdu.

adam ayrılacak sizden. o yüzden para ve emek harcamaya gerek duymamış ama nolur nolmaz hiç kutlamamazlık da yapmayayım köşede dursun demiş

ben olsam ayrılırdım. sizi gözden çıkarmış belli ki. onun duygularının tamamen bitip de siz herşey iyi sanırken onun kendini ve beynini sizden koparmasını beklemeyin siz ayrılın bitsin. egosu zedelensin biraz. demek ki vazgeçilmez değilmişim desin.

X