- 11 Nisan 2014
- 170
- 109
-
- Konu Sahibi Makyajpamugu
Aileye gerek yok bence. Kendiniz bi plan yapın ailesiyle sonra eve geçince vakit geçirirKızlar aslında dert değil de bir sorum olucak tecrübeli arkadaşlarıma . Sevgilimin doğum günü var haftaya 2-3 hafta sonra da nişanımız var. Şimdi doğum gününü benimle geçirmek istediğini söyledi ama ailesi de onunla geçirmek isteyebilir diye düşündüm bi yandan da . Sizce pasta alıp ailesiyle kestikten sonra mi dışarı çıkmalıyız yoksa onlar zaten kendi arasında hallederler mi ? Ve ya ben kendim bizim için sürpriz hazırlamam yeterli mi ?
Kendiniz için hazırlaKızlar aslında dert değil de bir sorum olucak tecrübeli arkadaşlarıma . Sevgilimin doğum günü var haftaya 2-3 hafta sonra da nişanımız var. Şimdi doğum gününü benimle geçirmek istediğini söyledi ama ailesi de onunla geçirmek isteyebilir diye düşündüm bi yandan da . Sizce pasta alıp ailesiyle kestikten sonra mi dışarı çıkmalıyız yoksa onlar zaten kendi arasında hallederler mi ? Ve ya ben kendim bizim için sürpriz hazırlamam yeterli mi ?
Aileyi işin içine katarsan bundan sonraki doğum günlerinde hep beraber olursunuz...başbaşa nasıl alistirirsan oyle giderKızlar aslında dert değil de bir sorum olucak tecrübeli arkadaşlarıma . Sevgilimin doğum günü var haftaya 2-3 hafta sonra da nişanımız var. Şimdi doğum gününü benimle geçirmek istediğini söyledi ama ailesi de onunla geçirmek isteyebilir diye düşündüm bi yandan da . Sizce pasta alıp ailesiyle kestikten sonra mi dışarı çıkmalıyız yoksa onlar zaten kendi arasında hallederler mi ? Ve ya ben kendim bizim için sürpriz hazırlamam yeterli mi ?
İleride işler ciddilesip evlendiginizde nasıl olmasını isterseniz şimdiden öyle kutlayin. Bununla ilgili burada çok konu var her yasgunu ailesiyle hiç başbaşa olamıyoruz diyeKızlar aslında dert değil de bir sorum olucak tecrübeli arkadaşlarıma . Sevgilimin doğum günü var haftaya 2-3 hafta sonra da nişanımız var. Şimdi doğum gününü benimle geçirmek istediğini söyledi ama ailesi de onunla geçirmek isteyebilir diye düşündüm bi yandan da . Sizce pasta alıp ailesiyle kestikten sonra mi dışarı çıkmalıyız yoksa onlar zaten kendi arasında hallederler mi ? Ve ya ben kendim bizim için sürpriz hazırlamam yeterli mi ?
Önce ailesiyle kutlayın sonra başbaşa dışarı çıkın.Kızlar aslında dert değil de bir sorum olucak tecrübeli arkadaşlarıma . Sevgilimin doğum günü var haftaya 2-3 hafta sonra da nişanımız var. Şimdi doğum gününü benimle geçirmek istediğini söyledi ama ailesi de onunla geçirmek isteyebilir diye düşündüm bi yandan da . Sizce pasta alıp ailesiyle kestikten sonra mi dışarı çıkmalıyız yoksa onlar zaten kendi arasında hallederler mi ? Ve ya ben kendim bizim için sürpriz hazırlamam yeterli mi ?