- Konu Sahibi AdrianaLimaa
-
ne bicim kızlar var bu dünyadabencede hiç hoş değil o kızın yaptıklarnı ! erkek arkadaşımla 2 yıla yakın bir ilişkimiz olacak bizde sizin kadar olmasada ayrı şehirlerdeyiz ve uzagız benden sonra yakın kız arkadaşlıklarını kesti normal arkadaşlığa dönüştü çünkkü açıkçası ben bu yakın kız erkek arkadaşlığına güvenmiyorum bir an gelir bi şey olur ve o arkadaşlık birden duygusal ya da fiziksel bir temasa dönüşür bence kesin tavrını koy erkek arkadaşında sen uzakta olduğun için senle yapamadığı gezmeyi eğlenmeyi o kızla arkadaş olarak yapıyor olabilir gibi ama yapmasın yani hoş değil bence bu durum sende fazla tartışmadan bence güzellikle söyle baktın olmuyor kısasa kısas yap sende yakın bir erkek arkadaş edin empati kurmasını sağla
Ben geldim iki gundur internet yoktu kizlar gezdim tozdum keyfim yerinde:)
Gelismeleri anlatiyim hemen...
Dun beni kiskandigi bi erkek vardi aileler tanisiyo o yuzden piknige gittik. o cocukla konusmayi kesmistim ben eski sevgilim yuzunden. her neyse cok guzeldi dun baya eglendim:) gezdik ciftlik fln vardi birsuru fotograflar cekindik daha yeni profil fotosu yaptim:)
Eski sevgilimi en son aramicam dedigimden beri aramadim hic. 5 gun mu ne oldu anca. Dun gece saat 3 te msj atmis msn e yazdm ama sanirim onu kullanmiyosun artik nasisin iyi misin diye. iyiyim cok iyiyim merak etme dedim. Mesaj geldi tekrar ayyy cok sevindim bitanesin senbalsin iste:)) msj atmaya cekindim bu saate kadar atamadim neyse simdi icim rahat uyuyim bari:) sen benim icin cok degerlisin muh... ?!!! bu ne simdi? bu cocuk 15 yasinda sanki ben bu salagin neresini sevdim anlamiyorum.. Hareketlerine anlam veremiyorum daha bi hafta gecmedi bunalimlisin konusma benle diyodu simdi mi vicdana geldi... Hadi bee ordan. Iyice sogudum var ya... Ne hali varsa gorsun iste simdi... Yavas yavas ben naptim diye sormaya basladi sanirim kendine...
14 subatta bnden ayrilmadan bigun once yani ailesi hazirladigim videoyu gormus ve siz evlenirsiniz bu gidisle demisti.. Onun arkasindan sacma sapan bi sebeple ayrilmasi birde baska kizla gezmesi cileden cikarmisti beni.. Artik kime nasil guvenirim bilmiyorum. Belki de guvenmemek en iyisiBittigine seviniyorum sanirim
Piercing mi :SBen geldim:) Eski sevgilim fotografi gorunce kiskanmis 2 3 gun msn e geldi aksam bekledi fln yazdim bende is zivanadan cikmasin diye yok biz arkadasiz dedim onu duyduktan sonra yine gelmeyi biraktiCocuk oyunlari oynamak istemiyorum ben gercekten seven adam kacan kovalanir mantiginda olmamali... Buyumesi lazim biraz ama ben buyutemicem maalesef onume bakiyorum kizlar... Umursamiyorum:) aklima geliyo ozluyorum bazen yine sinirleniyorum ama uzun suredir de goz yasi dokmuyorum... Gittim gobek piercingi taktirdim:) geziyorum 3 yil sonra hayatimi yasiyorum yeniden... oh bee:))) dunya varmis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?