• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin bayramda annemi aramamasi?

Mesaj at , ara diye dürtüklemeyin ; huy olur onda.. Aramasını da beklemeyin , çok erken.
Hatta sizinde ablasına yazmanız iyi değil bence.

Sizin zorunuzla annenizi arasa ne olur aramasa ne olur ?

tanıştılar, bayramlar dışında sevgilimle sürekli yanyanayız okul vs. annem bana ulaşamadığında ona mesaj atar onu arar sorar aynı şekilde bişey olduğunda ablası da bana sorar. bayramda arayıp bayramını kutlayamayacak kadar samimi olmadıklarını düşünmüyorum

Ben ararim yada mesaj atarim benmkinin annesine bayramda kandilde falan. Ama benimki anca mesaj atar aramaz. Araya resmiyet girmeden o kadar samimi olamam annenle der hep. Yani biz kizlar olarak daha merakliyiz böyle seylere de erkekler cekimser daha cok. Zorlamayin daha erken bence.

Ne kadar bayicisiniz ya daha ortada bisey yok mesaj at ,bayram kutla ,ailemi ara neden sevgililik donemini aileleri fazla araya sokmadan dogru durust yapamiyorsunuz ? zaten nisanlininca evlenince olacak bunlar nedir bu acele abarti ben evlilik teklifi alip kabul edip esim parmagima yuzugu gecirdikten sonra aileler dahil oldu ve anca ozaman tanisma filan oldu ve evlendik herseyi okadar buyutup aileleri sokuyorsunuz bundan ne anliyorsunuz ?

Ne kadar bayicisiniz ya daha ortada bisey yok mesaj at bayram kutla ailemi ara neden sevgililik donemini aileleri fazla araya sokmadan dogru durust yadamiyorsunuz zatennisanlininca evlenince olacak bunlar nedir bu acele abarti ben evlilik teklifi alip kabul edip esim parmagima yuzugu gecirdikten sonra aileler dahil oldu ve anca ozaman tanisma filan oldu ve evlendik herseyi okadar buyutup aileleri sokuyorsunuz bundan ne anliyorsunuz
bilmiyorum sürekli tanıştır tanıştır diye ısrar edince sonra da niye tanıştırmak istemiyosun diye sorular sormaya başlayınca tanıştırdım. sorumluluğunu alamayacaksa istemeseydi

tanıştılar, bayramlar dışında sevgilimle sürekli yanyanayız okul vs. annem bana ulaşamadığında ona mesaj atar onu arar sorar aynı şekilde bişey olduğunda ablası da bana sorar. bayramda arayıp bayramını kutlayamayacak kadar samimi olmadıklarını düşünmüyorum

boşversene madem o kadar yakındınız madem o kadar tanışmak için çabaladı arayacaktı.ben o kadar yakın olduklarını düşünmemiştim.o dereceyse evet ayıp etmiş.

Ben ararim yada mesaj atarim benmkinin annesine bayramda kandilde falan. Ama benimki anca mesaj atar aramaz. Araya resmiyet girmeden o kadar samimi olamam annenle der hep. Yani biz kizlar olarak daha merakliyiz böyle seylere de erkekler cekimser daha cok. Zorlamayin daha erken bence.
o daha istekliydi işte hemen annenle tanışayım niye istemiyosun tanışmamızı işte yazın annemler gelsin annenle senle tanışsınlar vsvs böyle olunca insanın beklentisi artıyo

bilmiyorum sürekli tanıştır tanıştır diye ısrar edince sonra da niye tanıştırmak istemiyosun diye sorular sormaya başlayınca tanıştırdım. sorumluluğunu alamayacaksa istemeseydi

Tanismanin bu kadar sorumluluk getirecegini dusunmemis olabilir benimde onceden flortlerim oldu ailem bazen kimle geziyorsun napiyorsun diye sorunca veya tanisiklik isteyince tanistirdigimda oldu ailemle tanisti diye illa soz nisan olcak diye bisey yok veya illa aramasi gerekmiyor basit bi tanisma sadece neyin sorumlulugu bu ? hatta bazilari onceden aileyide gormek isteyebilir ve sirf bu yuzden ufak bir tanisma isteyebilir bu doğal
Cok abartiyorsunuz ben aileyle tanismayi cok buyuk bir adim olarak gormuyorum normal arkadaslarim bile ailemle tanisirdi sirf fazla vakit geciriyorum diye

Tanismanin bu kadar sorumluluk getirecegini dusunmemis olabilir benimde onceden flortlerim oldu ailem bazen kimle geziyorsun napiyorsun diye sorunca veya tanisiklik isteyince tanistirdigimda oldu ailemle tanisti diye illa soz nisan olcak diye bisey yok veya illa aramasi gerekmiyor basit bi tanisma sadece neyin sorumlulugu bu ? hatta bazilari onceden aileyide gormek isteyebilir ve sirf bu yuzden ufak bir tanisma isteyebilir bu doğal
Cok abartiyorsunuz
valla pek hevesli normalde bizimki annenle tanışayım ablam gelsin onla tanış yazın annemler gelsin annenle falan tanışsınlar.

o daha istekliydi işte hemen annenle tanışayım niye istemiyosun tanışmamızı işte yazın annemler gelsin annenle senle tanışsınlar vsvs böyle olunca insanın beklentisi artıyo
Tanışmak ayrı şey ama. Bi kere tanisinca samimiyet kurulmaz ki hemen. Ayrica sevgilisinin annesi yani cekinmesi normal değil mi? Zorlama ters teper sadece mesaj atsa yeterli şimdilik. Araya resmiyet girsin önce o zaman kutlamali mutlaka sevgiliyken cokta yakinlik kurmamak gerek ailelerle neler okuyoruz burada.

Back
X