• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle tanisanin kismeti aciliyor

Neden guldunuz ki? Derdini anlatanla dalfa mi geciyorsunuz anlamadim. Cok tuhaf

Yok dalga degil ama hadi 1 kisi olsun, 2 kisi olsun her onunuze cikandada boyle oluyorsa biraz donup kendinize bakin diyecektim ama benim demem bir ise yaramiyor benim kuzenede soyluyorum soyluyorum tınnn... Kendisinin gayet olgun ve mikemmel oldugunu dusunuyor tum suc erkeklerdeymis, pislik kader işte naparsın.

Bakın size yanlış yoldasınız demedim. Maalesef kandırıldıgınızı düşünüyorum bu nedenle de tanıdıgınız kişilere güveninizin boş çıkmasının normal oldugunu söylüyorum.
Çünkü zaten güvenilmeyecek sadakatsiz insanlarmış. Hatta onlardan kurtuldugunuz için sevinin.

3. nün sizle ilişkisini kimsenin bilmemesini istemesi, aynı mahallede oldugunuz ve hatta sözde evlilik düşündügü biriyle yanyana gözükmek istememesinin nedeni sizce ne olabilir?
Eğer hayatında herhangi bir yoksa dahi sizinle oldugu bilinmesin ki kısmeti(!) kapanmasın istiyordur...

2.nin yaptıgı evet bencillik. Ancak digerlerine nazaran sizi kırmamaya en çok özen gösteren kişi o olmuş.
Birlikteliginize o sizin kadar baglanmamış ve size bir yanlış yapmaktansa ayrılmayı secmiş, bunun için de suçlayamayız.

Şahsen karsımdaki kişinin kendi duyguları hakkında bana dürüst olmasını isterim ancak bahanelere sıgınıyorsa da bunu farkederim zaten. O yüzden ne dediginden ziyade nasıl davrandıgı önemlidir.
Yine de yüzünüze karşı belki gururunuzu kırmamak için o kadar açık olmamıştır diyerek diğerlerinden net bir şekilde ayırdım. Fakat bu, geçmişinize takılı kalmanız için bir sebep degil kesinlikle.
Bakın size yanlış yoldasınız demedim. Maalesef kandırıldıgınızı düşünüyorum bu nedenle de tanıdıgınız kişilere güveninizin boş çıkmasının normal oldugunu söylüyorum.
Çünkü zaten güvenilmeyecek sadakatsiz insanlarmış. Hatta onlardan kurtuldugunuz için sevinin.

3. nün sizle ilişkisini kimsenin bilmemesini istemesi, aynı mahallede oldugunuz ve hatta sözde evlilik düşündügü biriyle yanyana gözükmek istememesinin nedeni sizce ne olabilir?
Eğer hayatında herhangi bir yoksa dahi sizinle oldugu bilinmesin ki kısmeti(!) kapanmasın istiyordur...

2.nin yaptıgı evet bencillik. Ancak digerlerine nazaran sizi kırmamaya en çok özen gösteren kişi o olmuş.
Birlikteliginize o sizin kadar baglanmamış ve size bir yanlış yapmaktansa ayrılmayı secmiş, bunun için de suçlayamayız.

Şahsen karsımdaki kişinin kendi duyguları hakkında bana dürüst olmasını isterim ancak bahanelere sıgınıyorsa da bunu farkederim zaten. O yüzden ne dediginden ziyade nasıl davrandıgı önemlidir.
Yine de yüzünüze karşı belki gururunuzu kırmamak için o kadar açık olmamıştır diyerek diğerlerinden net bir şekilde ayırdım. Fakat bu, geçmişinize takılı kalmanız için bir sebep degil kesinlikle.
Tesekkur ederim. Epey uzun uzun yazmissiniz. Sagolun. Baska bir bakis acisiyla bakmak iyi oluyor bazen. Ozellikle uzulunce disardan objektif bir yorum. Tesekkurler tekrardan.

erkek olsam çok ciddi tanışalım derdim ;) .Acaba benlen de bir iki buluşsan benimde kısmetim açılır mı ? :KK53::KK53::KK53:

Senden sonra kısmetlerinin açılmasının seninle ne alakası olabilir . senden sonra kendilerine senden daha uyumlu evlilik fikrini senden daha iyi aşılamış biriyle tanışmışlar demek ki . Tüm eskilerin bekar olsaydı şimdi bunu düşünecektin ? O zaman tüm eskilerinde benim bıraktığım kız evde kalıyor desin :D :D :D Bence yalnızlıktan bunaldığın için beynin sana uyum sağlıyor . Hakkında kısmına baktım bunlar yüksek lisans mezunu bir kimyagerin lafları olmasın lütfen :)

Malesef ki kadin milleti olarak birbirimizi anlayip destek cikmak ya da onu guzel bir sekilde uyarip yanlis yapmasini engellemek yerine derdini anlattiginda kusurlarini aramak,dedikodusunu yapmak, arkasindan gulmek, dalga gecmek, ayiplamak, kinamakla ugrastigimizi bir kere daha gordum. Istatistik tutsak %85 boyle cikar. Neyse konu burda kapanmistir benim icin. Yazdıklarıni sil butonu olsa silecegim.bi daha da girmeyecegim zaten. Yine de sagolun

Malesef ki kadin milleti olarak birbirimizi anlayip destek cikmak ya da onu guzel bir sekilde uyarip yanlis yapmasini engellemek yerine derdini anlattiginda kusurlarini aramak,dedikodusunu yapmak, arkasindan gulmek, dalga gecmek, ayiplamak, kinamakla ugrastigimizi bir kere daha gordum. Istatistik tutsak %85 boyle cikar. Neyse konu burda kapanmistir benim icin. Yazdıklarıni sil butonu olsa silecegim.bi daha da girmeyecegim zaten. Yine de sagolun
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konu kapatılmak isteniyormuş.

Yazılanlara çok gereksiz tepkiler veriyorsunuz. Acaba diyorum ilişkilerinizde de mi böylesiniz herseyi yanlış anlamaya meyilli, alıngan, şaka kaldırmayan... kendinize dönüp bir bakın derim. Sakince önyargısız..

Aha aynı ben valla. Bi an konuyu ben actım sandım:rolleyes:
Nolacak bizim bu halimiz yaaaa. Acaba birbirimize bi el degsek duzelirmi kız:rolleyes:

Back
X