- Konu Sahibi itsmylife_
-
Aramadim çünkü annesiyle hic bi iletişimimiz olmadi bugüne kadar ben ankarada oturuyorum sevgilim de burda okuyor ailesi baska sehirde. Ablasiyla 1-2 mesajlasmamiz oldu diye mesaj atıyorum ben kandillerde bayramlarda. Ona söylediğimde mesaj atarim ama aramam soz yok nişan yok sonucta samimi gibi surekli arayip soracak miyim diyor. Tanıştır diye yirtinmasa cekinecek biri olsa anliycam.sen onun annesini aradın mı peki?sevgiliyken gerekli olduğunu düşünmüyorum ama hem tanışmak isteyip hem neden aramamıs sordun mu?
Aramadim çünkü annesiyle hic bi iletişimimiz olmadi bugüne kadar ben ankarada oturuyorum sevgilim de burda okuyor ailesi baska sehirde. Ablasiyla 1-2 mesajlasmamiz oldu diye mesaj atıyorum ben kandillerde bayramlarda. Ona söylediğimde mesaj atarim ama aramam soz yok nişan yok sonucta samimi gibi surekli arayip soracak miyim diyor. Tanıştır diye yirtinmasa cekinecek biri olsa anliycam.
Gerekmez ama aile konularına çok önem veren biri normalde. tanışması da gerekmezdi o halde öyle değil mi? ablasına mesaj attığımda çok hoşuna gidiyor ama beyfendininErkek arkadaşınız haklı, anneniz sizin için ne kadar önemli olursa olsun ortada resmi bir şey yokken araması gerekmez, şimdiden bu kadar bunaltmayın karşınızdakini
Aile dediğin hepi topu bi annem var zaten onla da tanışabilmek için yırtındı. sürekli arasın etsin demiyorum zaten bayramlar yeter, bi yılda kaç bayram var sankiAy ne cok bayılıyorsunuz sevgilileriniz kocalarınız ailenize tapsın . Adam HAKLI bi kez tanışmış bayramda kandil de arayacak hali yok . Erkekler hemen öyle yüz göz olmazlar aileyle. Nişanlı falan olsanız neyse . Biz kadınlar hemen atlıyoruz yok bayram da arayayım anneler Günü'nde gideyim . Rahat bırak Adam'ı ya şimdiden bunaltma ne gerek var .
mesaj atar da o da at diye dürtükliycen işte habire. kendi düşünüp yapmaz ya da ben ablasına atarsam sırf laf etmiyim diye ataren azından mesaj atsa falan daha sıcak samimi bir hal alırdı. güzel olurdu.
Aile Konularına ne kadar Önem verse de henüz resmiyet kazanmadan arayıp sormak belki ona da gereksiz geliyordur, siz mesaj atınca hoşuna gidiyor olabilir ama bu sizin tercihiniz o da onun tercihi. istemiyorsanız siz de mesaj atmazsınız olur biter, bunun için kendinizi üzmeyin, saygılarımlaGerekmez ama aile konularına çok önem veren biri normalde. tanışması da gerekmezdi o halde öyle değil mi? ablasına mesaj attığımda çok hoşuna gidiyor ama beyfendinin
ben de öyle düşünüyorum tanıştılar ettiler saatlerce oturup konuştular o gün çok da iyi geçti kendi ailesi kalabalık alt tarafı bi bayramda arayıp nasılsınız iyi misiniz bayramınız mübarek olsun demek zor olmamalıne var yani arasa kutlasa toplasan 30 saniye surmez hepi topu. soz nisan ne alaka yani. o halde istemeye geldiklerinde tanissaydi annenle. bozulmakta cok haklisin.
mesaj atar da o da at diye dürtükliycen işte habire. kendi düşünüp yapmaz ya da ben ablasına atarsam sırf laf etmiyim diye atar
ben de yapmam zaten kendi böyle istiyosaAile Konularına ne kadar Önem verse de henüz resmiyet kazanmadan arayıp sormak belki ona da gereksiz geliyordur, siz mesaj atınca hoşuna gidiyor olabilir ama bu sizin tercihiniz o da onun tercihi. istemiyorsanız siz de mesaj atmazsınız olur biter, bunun için kendinizi üzmeyin, saygılarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?