merhaba... Buraya yeni kayıt oldum bu aralar kendimi çaresiz hissediyorum fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 6 ay önce yeni bir ilişkiye başladım sevgilimle sosyal medya da tanıştık. Ancak ben takıntılı bir insanım ve erkek arkadaşımın geçmişi beni çok üzüyor. Kendisi üniversite öğrencisi ve ailesinden uzakta yaşıyor. Kendine ayrı bir ev tutmuş yurtta da kalmıyor. Ev arkadaşı ve sevgilisiyle de çok yakın kız devamlı erkek arkadaşım evinde kalıyor terliği bile o evde . Fotoğraflar da hep erkek arkadaşımın yanında duruyor. Bizim fotoğraflarımız altına saçma sapan yorumlar yaptı bunun üzerine erkek arkadaşım daha onunla konuşmuyor. Ayrı bir şehirde yaşadığı için ailesinin yanına gitti şu an ve benimle eskisi kadar ilgilenmiyor. Ailesinin yanında sorumlulukları olduğunu söylüyor fakat kendi parasını bile kendi kazanmıyor... Geçenlerde benim Doğum günümdü ve beni gün içerisinde hiç aramadı. Sadece bir mesajla Doğum günümü geçiştirdi. Aynı gün benimle kavga etti ve ikimizde sinirlendik bana yürü git dedi telefonda. Sizce kafaya çok mu takıyorum lütfen bana görüşte bulunun
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Sevgilimin artık beni eskisi kadar sevmediğini düşünüyorum ya da bana değer vermediğini