- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.091
-
- Konu Sahibi sassyassyy
Ya sasy 7 yasinda bir cocuktan bahsediyo gibisiniz. Niye bu muhabbetlere giriyosunuz ki ? Yani gereksiz izin verme veya vermeme muhabbeti dönmüs sanki.
Ne demişler arkadaşları senin için ? Ve neden sana karşı bu tavır ?
Bir sürü “kuman” var anlaşılan .. sevgilin bu konudan şikayetçi değilse onlara ne oluyor ?sevgilime uygun değilmişim, onu sevmiyormuşum, sevgilimin bana değer verdiği kadar ona değer vermiyormuşum. onu kısıtlıyormuşum halbuki bugüne kadar asla ona ne yapması gerektiğini söylemedim. ben kendi kafana göre takıl dediğimde bile adam bin defa soruyor birlikte karar verelim diyor fikrimi söylüyorum kafasına ne yatarsa onu yapıyor yani ben onu yönlendirmiyorum.
Bir sürü “kuman” var anlaşılan .. sevgilin bu konudan şikayetçi değilse onlara oluyor ?
Sevgilinden eminsen duyma onları ve bildiğinizi okumaya devam edin
O zaman ne mutlu size .. ama derim ki bu arada hırsla birşeyler yapmayın , sevgilinizi üzersiniz .. başkasının bir kulağından girer diğerinden çıkarbir kez onların söylediklerinden etkilendi ve sonrasında ciddi pişman oldu. aslında onun bana söylediği tek cümleydi ama ben biraz büyüttüm. karşılıklı konuştuk ve kararımız "bizden birine bir şey olsa yanımızda yine birbirimizden başka kimse olmayacak, başkalarının ikimizden biri hakkında ne düşündüğü bizim düşüncelerimizi etkilememeli" şeklinde. yani onlar isterlerse her yerde anons geçsinler sevgilim yine de etkilenmez.
Bu arkadaşları türkiyeden değil miydi? Aynı şehirde misiniz?
Bence cumartesi partiye arkadaşlarını da davet et ve sevgilini ne kadar sevdiğini ve ona “layık” olduğunu göster. Sonuçta arkadaşları ve doğum günü olan kişi sevgilin, sevdiklerini yanında görmek isteyecektir ayıran sen olma.
Böyle yaparsan çok kıymete biner bana kalırsa:)
Yukarıdaki yoruma her yerde anons geçsinler sevgilim etkilenmez yazmışsınız da bu geçen günlerde yaşananlar onların sevgilinizi etkilemesi yüzünden olmadı mı? Seviyorsanız madem sizi çok görmeden yargılamışlar sadece sevgilinizden duyduklarıyla hareket etmişler sizi tanımalarına izin verin beraber vakit geçirin. İnsan ne kadar karşındakine uyuz da olsa arada sevdiği var diye göz yumabilmeli. Önceki konunuzda banane ya bitsin gitsin tavrında konuşsanız da seviyorsunuz ve sizde bitirmek istemiyorsunuz o yüzden bu kadar yükselmeye gerek yok hep beraber kaynaşın.evet onlar türkiyedeler, biz de türkiyedeyiz 2 gün önce geldik 3 haftalık tatilimiz var.
bilmiyorum ya, yani kime neyi kanıtlıyorum diye düşünüyorum. hani onlar ne derlerse desinler ben kendimi biliyorum sonuçta. bir de ben cool olamam ki karşımda biri gözünü devirse "ne biçim hareket lan o" diye ters de yapabilirim. işin ucunda sevgilimin doğum gününü berbat etmek de olunca bir çekinmedim değil.
Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissetirirsen ilk vazgeçeği kişi olursunbinsin yahu ne olacak adam zaten kıymetli benim gözümde :))
Yukarıdaki yoruma her yerde anons geçsinler sevgilim etkilenmez yazmışsınız da bu geçen günlerde yaşananlar onların sevgilinizi etkilemesi yüzünden olmadı mı? Seviyorsanız madem sizi çok görmeden yargılamışlar sadece sevgilinizden duyduklarıyla hareket etmişler sizi tanımalarına izin verin beraber vakit geçirin. İnsan ne kadar karşındakine uyuz da olsa arada sevdiği var diye göz yumabilmeli. Önceki konunuzda banane ya bitsin gitsin tavrında konuşsanız da seviyorsunuz ve sizde bitirmek istemiyorsunuz o yüzden bu kadar yükselmeye gerek yok hep beraber kaynaşın.
Bu arada empati yapabiliyorum benim de erkek arkadaşım birkaç ay sonra askere gidecek ve arkadaşları öncesinden gidip orada eğleniriz diye yanımda plan yapmaya kalktılar daha biz oturup konuşmadık size ne oluyor belki ben onunla gidip kalacağım diye lafa atlamam gerekti.
Bu adamı sevdiğinize emin misiniz?? Ya sizin yönetiminiz altında ya arkadaşlarının.sevgilime uygun değilmişim, onu sevmiyormuşum, sevgilimin bana değer verdiği kadar ona değer vermiyormuşum. onu kısıtlıyormuşum halbuki bugüne kadar asla ona ne yapması gerektiğini söylemedim. ben kendi kafana göre takıl dediğimde bile adam bin defa soruyor birlikte karar verelim diyor fikrimi söylüyorum kafasına ne yatarsa onu yapıyor yani ben onu yönlendirmiyorum.
Arkadaşlarının sorunu seninle olabilir fakat onunla değiller. Ama senden hoşlanmadıkları halde sevgilinin kafasını saçma sapan düşüncelerle doldurup seninle arasını bozamazlar bu yanlış. Belki de aranızda bir elektrik olmamıştır,yıldızınız arkadaşlarıyla barışmamış olabilir.
Yine de çocuk gibi onu kaçıracağım demekte saçma ama demek ki sevgilinize değer veriyorlar ve seviyorlar,arkandan kötü de olsa konuşmalarını onun iyiliği için olduğunu düşünüyorum (yanlışta olsa),üzülmesini istemiyor olabilirler.
Ben olsam izin verirdim sanırım. Hadi 1 gün doğum günü ama 2 gün üst üste onunla vakit geçirmek garip. En azından yarım günde olsa sizin partinizden önce arkadaşlarıyla kutlasa olmaz mı? Yani buna izin veremez misiniz? Bence arkadaşını arayıp saat planlaması yapıp "merhaba x için akşam parti düzenleyeceğim,siz öğlen kutlasanız daha iyi olur,akşamda birlikte partiye gelirsiniz" diyerek güzel bir organizasyon yapabilirsiniz,hem belki yıldızınız barışmış olur.
Se
Bu adamı sevdiğinize emin misiniz?? Ya sizin yönetiminiz altında ya arkadaşlarının.