- 7 Ocak 2016
- 10.292
- 49.602
- Konu Sahibi sassyassyy
sevgilim benden izin almadı. arkadaşı beni arayıp "cumartesi biz kutlayacağız" dedi ben de "cumartesi pazar benimle olacak" dedim olay bundan ibaret. bu konuşmadan sevgilimin haberi yok çünkü bu planlar sürpriz. onlar beni çağırmıyorlar mesela planları sadece sevgilimi "kaçırmak" öyle olunca ben de onlara fırsat vermeden kendi zevk alacağım şeyleri yapmak istiyorum sevgilimle yani onların yanında kös kös oturmak bilmiyorum gereksiz ve gergin.
Pazar günü tamam onlarla takıl demediğim sürece sevgilim yüzde bin gitmez demişsiniz ya ona istinaden yazdım. O zaman izin almak demeyelim de neden siz git demeden gitmiyor? Aradaki dengeyi sevgiliniz kurmak zorunda. Ne arkadaşından ne sevgilisinden vazgeçerek arayı kurabilir. Tabi ki siz sevgilinizle başbaşa olmak isteyebilirsiniz ama anladığım kadarıyla kısıtlı bir süresi var arkadaşlarıyla görüşebileceği belli zamanlarda Türkiye’ye geliyoruz gibi bir şey okudum sanırım. Madem bir arada olmak istemiyorsanız siz gitmeyin ama sevgilinize de mani olmayın. Eğer arkadaşlarının lafıyla size tavır yapacaksa da yüzünü gördüm diye sevinin size destek çıkamayan veya sizi tanımayan bir insanı hayatınızdan çıkartmış olursunuz. Siz güzelce kendinize bir gün ayarlayın dolu dolu bir arada olsun ama bir günü de bırakın gitsin arkadaşlarının yanına