Sevgilimin arkadaşı gece yarısına kadar evimizde...

Valla benim tüm etrafım avukat, alttan alta götürüyorlar zaten milletin ruhu duymuyor, ondan cin gibiler dedim. :) sizin bir şey duymamış olmanız, hiçbir şey yapmadığı anlamına mi geliyor?
Benim gordugum ve sizin gorduklerimiz anlaminda yaziyoruz zaten. Neyse fazla polemikli ve iddiali bir yazismaya donusmesin. Duyma ve soylenti hadiselerle cok isim olmaz.

Sevgili Jewels bence yanılıyorsun. Çağırdıysan ve bariz kasıtlı bir şey yoksa kovamazsın daha doğrusu kovmamalısın. Ha şüphelendiysen bir daha asla çağırmaz ve hatta muhatap bile olmazsın. Yani kızlar cin gibiyken, erkekleri de saflıktan ölmüyordur herhalde. :) bir zahmet uzak dursun erkek arkadaş kişisi.

Neyse... Geçmiş gitmiş. Gerisi konu sahibi ve sevgilisine kalmış. Dilerim mutlu olurlar. Size de güzel yorumlarınız/sohbetiniz işin teşekkür ederim.

İyi geceler.

Tabiki uzlasim her ne olursa olsun onemli bir unsurdur. Mesafe de ne bileyim kime ? Neye? Arkadasa mi? sevgiliye mi? Ikiside birbirinden kiymetli

Ama konuyu açan konu sahibi, ben onun üzerinden empati kurunca çok da yanlış bulmadım kıskanmasını. Ama tabii daha tatlı-sert bi şekilde "uykunuz gelmedi mi, saat 3 olmuş yoruldunuz" falan deseydi ortaya atmış olurdu lafı. Yine de diğer kızın cevabı çok fevri, o da konu sahibinin üzerine empati kursaydi "ya cidden gec olmuş yatacaksaniz ben kalkayım" falan deseydi o zaman bu kadar rahatsız olmazdı. Kızın yerinde olsam bozulsam da o şekilde cevap vermezdim kesinlikle. Yani benim yorumum kızın onları kıskanmasının cok da yanlış olmadığı yönünde.

Ben zaten komple kadın-erkek hepsinden bahsediyorum. Hatta hep bizim bölümden sevgili istemem derim.
Misafirliğin bir sınırı vardır, misafirlik adabına uygun olmuyorsa artık kapı gösterilir. Bakın diğer çocuk nasıl kalkıp gitmiş vaktinde. Bu kız uygun davranmıyorsa misafirliğe, artık benim de onu misafir yerine koymama gerek kalmamıştır. Ben yapardım açıkçası, o kızın da öyle konuşmasına müsade etmezdim gerçi ben. Ben teşekkür ederim, iyi geceler.

Ben hepsini anlıyorum, konu sahibi kıskançlığında sonuna kadar haklı olabilir, kız gerçekten art niyetli olabilir ama şunu anlatmaya çalışıyorum; üslup, kurulan cümle yanlış. Cümlenin ortaya atılması yanlış. Sizin de dediğiniz gibi daha yumuşak olsaydı aldığı cevap da yumuşak olabilirdi.

Ben şu düşüncedeyim güçlü-güçsüz hep bir taraf diğer tarafa baskın gelme, ezme durumu var. Doğanın işleyişi böyle. Bu konuda kız arkadaş daha dişli çıkmış ve ev sahibi bastırmış. Ha daha pasif olsaydı bu defa konu sahibi onu evden kovmuş, ezmiş olacaktı. Kız mazlum/haklı olacaktı. Tüm iş dengede/adalette bitiyor. Yani erkek arkadaşta. O dengeleri sağlayamamış. Arkadaşı zamanında evine gönderememiş, kaygılı-kıskanç olan sevgiliyi yatıştıramamış ve olay bu hale gelmiş.

Konu sahibinin terazinin ayarlarıyla oynaması gerek, karşı taraftaki ile değil. :)

Evet katılıyorum, çağırildiysa kesinlikle kıza git artık geç oldu denemez, yani burada kıza gitme vaktinin geldiğinin sinyalini verecek kisi de erkek arkadaşı, arada ufak ufak esneyebilir benim artık kafam almıyor yarın mı devam etsek diyebilir vs:) kız eğer rahatsız edici şekilde davranmayıp tek yaptığı ders çalışmaksa isterse 5'e kadar oturabilir,onun bir günahı yok neticede. yine de konu sahibinin onlari kıskanıp, yalnız birakmak istemeyisini de anlayabiliyorum. Bence iki tarafta da niyetler kötü değil ama üslup yanlış

Çıkamadım bir türlü. Şimdi olaya senin dediğin gibi yaklaşınca da şunu düşünüyorum. Her şey senin söylediğin gibiyse, erkek arkadaş bu işin neresinde? Kızı eve çağırdı, kız gitmiyor sırnaşıyor ama erkek arkadaş da göndermiyor. Kızın haksızlığına meydan verdiği gibi, beni de çirkin bir duruma düşürüyor. Yani senin gibi yaklaşınca ben olsam ikisini de kovardım o halde. O erkeği de terk ederdim.

Konu sahibine gaz vermek gibi olmasın da, ya öyle ya böyle. :)

Cevabı okumadan ayni şeyi yazmışız, evet üslup yanlış kesinlikle. Bu bence karakter ile alakalı, çok rahat bi insan takilmaz böyle şeylere ama gururlu biri asla ezdirmez kendini, çok naif biri alınabilir. Ama kız arkadaş daha zeki davranıp o şekilde sert çıkismak yerine aynı konu sahibinin yapmasi gerektiği gibi Tatlı-sert bi cevapla kendini Müdafaa edebilirdi. Yani konu yine üsluba geliyor:)

Konu sahibi bu kadar beyin jimnastiginin sonucunda ne yapacak acaba:)

Biz konu sahibinden daha fazla dertlenip konuyla meşgul olduk. :)

Umarım haklarında en iyisi olur. Teşekkür ederim yorumlarınız/sohbetiniz için. İyi geceler diliyorum.

Ben ne anlatmak istedigini anladim. Mudahil olmak istemiyorum konuya. Sadece kendini yalniz hissetmeni istemedim..

O sizin bileceğiniz iş, ben kızdan sonra adamın çok iyi bir ifadesini alırdım, konuşmanın gidişatına göre baktım kızı savunuyor, benden daha fazla ona değer veriyor,onu da terk ederdim. Benden daha değerli ise zaten ona gitsin.

Yani buyuk ihtimal cesaret edemezdi.Ama eder miydi cunku azinlik farkli bir grup bu evlenmeden yasayanlar.Evlendiklerinde de ayni mi devam ederler acaba?Cidden merak ettim

Evlilik sorumluluk olayina girdiklerinde ogrencilik bittiginde hersey normal dongusune girer benceOgrencilikte olur boyle seyler.Cunku ogrencilikle evlilik cok zit seyler gibi gorulup bagdastirilmaz, evlenince o tribe girilir.Burdaki erkek, kendisi ogrenci ve sinav telasinda .Simdi gozu ne seviliyi gorur ne de evlilik halleri gorunur ustunde.
Ve su tartisilan konu.Sevgililik enazindan bir erkek gozunden evliligin bir tik altidir ulke geneli erkekleri dusundugumde.Hayaller ve hayatlar baska olabiliyor.Oyle gorunuyor.

Sevgilin hukuk okuyor ve son sinif hatirladigim kadariyla. Sen abartiyorsun kesinlikle ben sana daha önce de yazdim ilk sordugunda ben de evde sevgilimle yasadim ama sana tavsiye etmiyorum diye. Ayrixa Hukuk okumus bir insan olarak sana soruyorum vize doneminde ne bekliyordun? Sinava bir gün önce calisip gecmesini filan mi? Daha final donemini gör diyorum o zaman. Cook sabahlicak daha 2.30 erken bir saat. Ben ya kutuphanede calisirdim sabahlara kadar ya da 5 de yatar 7 de kalkardim sinav günleri. ayrica insan tek basina motive olamaz cocugun okulunu baltama derim.

Ta
Tam da boyle dusunuyorum.

Bence genellemeyin aksine coook fazla ders calismak gerektigi icin bir baskasiyla calismak kendi kaytarmana da engel olur sizin mantiginizla kutuphanede kimse calisamazdi. Ayrica ben de hukuk bitirmis biri olarak her zaman arkadaşlarımla ders çalıştım hep ayni anda mola verdik ayni anda basladik. Ve cevremde ki bircok kiside benim gibi yapti mesele konusmak degil ders ortagi ya da dert ortagi bulmak.

Erkek calismak istemis kiz kiskanmis.Bu arada gelenler bir kiz bir erkekti diger erkek onceden mi kalkmis?
Kiz basbasa oldugu halde mi dersi sabote edilince cafeye gidelim demis.Basbasaysa birakmaz istemez sevgilisi.O diger kizin ve sevgilisinin niyetine ve aralarindaki guvenilirliklerine bagli.

Yani buyuk ihtimal cesaret edemezdi.Ama eder miydi cunku azinlik farkli bir grup bu evlenmeden yasayanlar.Evlendiklerinde de ayni mi devam ederler acaba?Cidden merak ettim

Ben evlenmeden ayni evde yasadim ama durumum konu sahibiyle farkliydi. Biz ayni evi birlikte kurduk. En bastan ikimizin eviydi masraflarini ortak karsiladik. Hicbir zaman birbirimizden habersiz misafir cagirmadik. Fakat evlilikle sevgililik kesinlikle ayni olmuyor ayni evde yasansa dahi. İmza erkekleri degistiriyor ve olgunlastiriyor. Mesela esim icin ben olmadigim zaman eski evimiz hep ogrenci eviydi bekar arkadaşlarıni cagirir icki icer erkek erkege playstation oynarlardi bu evimde onu yapamaz. Yani genel olarak erkek imza atmadikca bekar gibi yasamaktan vazgecmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…