Sevgilimin arkadaşı gece yarısına kadar evimizde...

Senden oncemi arkadaslarmis ? Bazen gercekten arkadaslik da sevgililik kadar onemli bir hissiyat diye dusunuyorum cok iyi anlasan arkadaslarin arasina sevgililer girince haliyle ofke olabiliyor. Iki tarafli anlamiyorlar durumu B Bayannhhickimse

Çok haklısınız

Maddi durumum iyi. Devlet bursu almıyorum çıkmamıştı bana ama okudugum bölüm dolayısıyla aldıgım burslar var, ailemden istemiyorum bile pek

Okuyunca gülümsediğim bir mesaj oldu:) çok teşekkürler

Hanımlar polemik olmasın, birde şu "Kezban" özel ismini rahat bıraksanız.
Kezban aynı Ayşe Fatma gibi özel isimdir, bazı erkeklerin kızlarımızı yermek için ortaya attıkları şeylere sizlerde uyuyorsunuz ya ne diyeyim sizlere, yarın bir gün sizlerin de adlarınızı ağızlarına dolarlarsa içerlemeyin sakın.

Sevgilisiyle aynı evde kalan erkek dikkat etmeli bence bu tarz durumlara. Madem sadece arkadaş olarak görüyorlar diğer erkek de bunların arkadaşı ama o erken gidiyor? kız yerini bilmiyor sevgilin arayı tutturamıyor. Ayrıca bu tasvir edilen konuda sınav kısmını çözemedim. Nasanın hazırlık sınavı falan mı bu? Gece 2ye kadar kızla çalışması mı gerek? Tek çalışınca basmıyor mı?

Üslubu bozmayayım, ben de konu sahibini biraz Mihriban buldum açıkçası. Ay vurmayın şaka yapıyorum

Ya bu sevgilinin arkadaşı inanılmaz sinir bozucu bir kız gibi geldi bana. İlk başta uyusak mı diye çıkışman saçma gelmişti ama şimdi anlıyorum ki sinirden öyle demişsin. Çok sinir bozucu cidden.

Kadınlar böyle şeyleri hissediyor. Eğer bir gün ayrılırsanız gör bak o kızla sevgili olacaklar bir kaç ay içinde. Kadın kimden şüphelense ayrıldıkları gibi şüphelendiği kişi adamın dudağında bitiyor. Burada okuduğum konularda da görüyorum etrafımda da görüyorum bunu. Kız rahatsız edecek şekilde davranmasa sen deli misin rahatsız olacaksın. Başka bir kız olsa düzgünce ders çalışsalar belki baş başa bırakıp uyumaya bile giderdin. Seni de rahatsız ettiyse var bunda bir şey. Dikkatli ol

Mihriban ne anlamda kullanılıyor... Önce kezban sonra mihriban...

eğer bu yorumuma da karışan eden olmazsa buna da katılıyorum
kadınlar ters bir şeyler olduğunda hissediyor
öyle sürekli herkes benim kocamın yada sevgilimin peşinde diyenlerden değilseler
birinden huylandığımızda altından bir şey çıkıyor

Ki bakın ben cidden hiç takılan bi insan değilim böyle şeylere. İstediği kadar ders çalışsın gezsin dolaşsın yakın arkadaşıyla. Bazı kızlar onu nile sorun ederler belki ama ben arkadaş olduktan sonra umursamıyorum. Ama bu sefer "noluyo ya" dedim bi...

Bu arada konu sahibi sen sevgilinle ayrılsan kenarda izlesen spoiler vermeye bile gerek yok. Senaryo belli. Kız pusuda bekliyor ama sizden bir ekşın gelişip de ayrılma olmazsa “bu da mı gol değil” der geçer. Saçma sapan bi kız işte. Sevgilinin de davranışları garip geldi

Erkek arkadaşım arada kalmak istemedi ama ilk andan itibaren benim yanımda olmasını tercih ederdim tabisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…