- 25 Haziran 2015
- 791
- 570
- 103
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
ben de böyle algıladımKonu sahibi sen sevgilinin evine gittin yanına yerleştin ama o hala evi sadece kendisine ait görüyor sen de yanında bonus gibisin o yüzden her kararı kendisi alıyor sana sorma gereği duymuyor. Ev zaten benim evim kafasında, ben böyle anladım.
4. Yılları işteSenden oncemi arkadaslarmis ? Bazen gercekten arkadaslik da sevgililik kadar onemli bir hissiyat diye dusunuyorum cok iyi anlasan arkadaslarin arasina sevgililer girince haliyle ofke olabiliyor. Iki tarafli anlamiyorlar durumu B Bayannhhickimse
Çok haklısınızBenim okuduğum şehirde de sabaha dek açık olan kafeler olurdu. Öğrenci şehirlerinde oluyor, bunlar pek de takılacak şeyler değil. Zaten kızın niyeti çıkıp ders çalışmak da değil. Altta kalmak istememiş, saldırıya karşı zekice savunma yapmış o kadar. :) keşke olmasaymış ama siz de anlamışsınız zaten nasıl davranmanız gerektiğini. Çok büyütmeyin bence artık.
Konu çok basitmiş, kızı ve bu mevzuyu hiç umursamıyor gibi davranın. Kıskanmayın da. Bu karşı tarafı önemli kılar. Gündeminizi değiştirin bir an önce. İkinize de iyi gelir.
Maddi durumum iyi. Devlet bursu almıyorum çıkmamıştı bana ama okudugum bölüm dolayısıyla aldıgım burslar var, ailemden istemiyorum bile pekYani.
Çık evden bir kaç gün
Günlük eşyalarını al
Artık diğer kızlara yalvar yakar
Akşam yemeğini yapayım masrafıyla beraber
Vs vs
Maddi durumun nasıl? Gelirin be kadar aylık? Harç alıyor musun kyk
Okuyunca gülümsediğim bir mesaj oldu:) çok teşekkürlerSevgili konu sahibi diğer sayfalarda da yazdım, güncellemenizi de okudum. Siz öfkenizde, rahatsızlığınızda haklı olabilirsiniz ama bundan sonra daha sakin davranın ve sorunu sevgilinizle halledin. Şayet niyeti bozuk olan tipleri de sevindirmeyin. Keşke kız sizi aradığında da “senin özür dilemeni gerektirecek ve hatta bizim konuşmamızı dahi gerektirecek bir şey yok ortada, bizim sevgilimle aramızda bir yanlış anlama, sorun oldu onu da hallettik, teşekkür ederim.” Deyip kapatsaydınız.
Bilemiyorum ya bana böyle hoş gelmiyor. O kızla karşı karşıya gelmeniz bile saçma. Neyin özrü yani ? Sen çocuğun sevgilisisin, o arkadaşı. Onun mevzuda yer alması bile yanlış. İlişki ikinizin, tartışabilirsiniz de, sonra aranızda halledersiniz de. Sevgilin seni anlarsa mesafe de koyar, arkadaşlığını da bitirebilir ama tüm bunlar olurken üçüncü kişiye açıklama, saldırma, hesap verme yani kızı konuya çekecek olumlu ya da olumsuz herhangi bir yansıma olmamalı bence. Kıza sadece sizin vereceğiniz karara uymak sevgilinizin duruşundan, tavrından mesajı alıp çekilmek kalır.
Başkalarının yanında savaşmayın, tüm olumsuz eleştirilere de kulak asmayın, inadına sevişin. :)
Tekrar mutluluklar diliyorum.
ben de böyle algıladım
Allalaben de böyle algıladım
size ne benim yorumumdanAllala
Tüm çanaklar aynı uyduya dönmüş demek
Sevgilisiyle aynı evde kalan erkek dikkat etmeli bence bu tarz durumlara. Madem sadece arkadaş olarak görüyorlar diğer erkek de bunların arkadaşı ama o erken gidiyor? kız yerini bilmiyor sevgilin arayı tutturamıyor. Ayrıca bu tasvir edilen konuda sınav kısmını çözemedim. Nasanın hazırlık sınavı falan mı bu? Gece 2ye kadar kızla çalışması mı gerek? Tek çalışınca basmıyor mı?*GÜNCELLEME*
Merhaba bayanlar. Sevgilimle aynı evde yaşadığımızdan daha öncesinde bahsetmiştim. Ama aynı ev olayının bu kadar can sıkıcı olacağı aklıma gelmedi hiç. Bu hafta erkek arkadaşımın vize haftasıydı ve ders çalışması gerekti sürekli. Son sınıf oldugu için çok daha yoğun dersleri ve sınavları. Herneyse sıkıntı şu ki vize haftası dolayısıyla sevgilimin çok yakın oldugu bi kız bi de erkek sürekli bizim eve geldi. Sınava birlikte çalıştılar. Ben bir şey demedim, rahatsız da olmadım ilk başlarda. Ama sonra bi gece saat 12 ye gelirken erkek olan gitti ve kız olan kaldı sadece. Onlar masanın orda çalışıyolar ben de aynı odada koltukta kitap okuyorum. Saat 2 oldu hala gitmedi. O kadar rahatsız oldum ki. Ve sürekli sevgilimin dibinde. En son sinirlenip" sevgilim geç oldu yatsak mı artık?!!" gibi bi imada bulundum ama kız pişkin pişkin "valla daha çalışacak çok yer var, uyku saatin geldiyse biz bi kafede falan çalışalım" dedi. Ben de sinirlenip yatağa gittim. Erkek arkadaşım hemen arkamdan geldi ve "ayıp olmadı mı öyle söylemen!!!" tarzı bi şey söyledi. O kadar bozuldum ki, beni yok saydı resmen. Yarım saat sonra kız gitti yanıma geldi sarıldı, özür diledi. Ama o kadar sinirim bozuldu ki. Sevgilinle aynı evde yaşıyosun, eve en yakın oldugun kız arkadasını getiriyorsun ve gece 3lere kadar ders çalışıyosun. Kız sevgiline bi şey söyleyince de ağzını açıp tek kelime etmiyosun. Ben mi abartıyorum sizce?3 gündür konuşmuyorum, sürekli yaklaşmaya çalışıyor bi şeyler anlatmaya falan çalışıyor ama umrumda değil... Gerçekten çok fazla kırıldım.
Merhaba tekrardan. 2 gündür sebebini anlayamadıgım bi şekilde engellendiğim için yorumlarınızı yeni okuma fırsatım oldu. Öncellikle bu konumda bile herkes din tartışmasına girmiş inanamadım. Ben kimseye sevgilimle aynı evde kalmamın dinen hükmü ne diye sormadım. Saygı duymayı öğrenmemiz gerekiyor bence artık.
Herneyse konuya dönecek olursam,
Dün akşam çok şaşırtıcı bi şekilde sevgilim de yanımdayken o kız aradı ve aramızın bozuk olduğunu bildiğini, sebep olmak istemediğini falan söyledi. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ama en yakın arkadaşımla arama böyle bi mesafe koymana sinirlendim falan dedi. Ben de senin en yakın arkadaşın olabilir, olsun da. Ama benim sevgilim, ve senin sevgilime bu kadar fazla yakın olmandan rahatsızlık duyuyorum dedim. Çünkü cidden fiziksel anlamda inanılmaz yakınlaştı, üstelik ben de yanlarındayken. Yüzsüzlük bunun adı. Her neyse, o da ben nerde durmam gerektiğini biliyorum dedi ve kapattık telefonu. Aramasını sevgilim söylemiş ve kız resmen zoraki konuştu. Erkek arkadaşımla da tartışmışlar çünkü ve muhtemelen onu kaybetmemek için aradı beni de.
Kızla konuştuktan sonra direkt oturma odasına gidip sevgilimle konuştum. Baya uzun konuştuk hatta. Kızla mesafeli olacağını söyledi ama inandım mı... Hayır. Çünkü o ne kadar uzak durursa dursun artık emin oldugum tek şey o kızın erkek arkadaşıma ilgi duyduğu. Resmen yakın arkadaş ayaklarına girmiş ve yaptıgı her şeyi buna dayandırıyor.
Ayrıca o gün o kadar fazla sinirlenmemin bi sebebi de kızın yaşımdan dolayı(onlardan 2 yaş küçüğüm) beni küçümsemeye çalışması. "Uyku saatin geldiyse yat" diyerek...
Bu kadardı. Güncellemeyi "konu sahibi bizi aydınlat" şeklinde yazılan yorumlara karşı yaptım.
Teşekkür ederim olumlu olumsuz hertürlü yorum için.
Mihriban ne anlamda kullanılıyor... Önce kezban sonra mihriban...Üslubu bozmayayım, ben de konu sahibini biraz Mihriban buldum açıkçası. Ay vurmayın şaka yapıyorum
Ya bu sevgilinin arkadaşı inanılmaz sinir bozucu bir kız gibi geldi bana. İlk başta uyusak mı diye çıkışman saçma gelmişti ama şimdi anlıyorum ki sinirden öyle demişsin. Çok sinir bozucu cidden.
Kadınlar böyle şeyleri hissediyor. Eğer bir gün ayrılırsanız gör bak o kızla sevgili olacaklar bir kaç ay içinde. Kadın kimden şüphelense ayrıldıkları gibi şüphelendiği kişi adamın dudağında bitiyor. Burada okuduğum konularda da görüyorum etrafımda da görüyorum bunu. Kız rahatsız edecek şekilde davranmasa sen deli misin rahatsız olacaksın. Başka bir kız olsa düzgünce ders çalışsalar belki baş başa bırakıp uyumaya bile giderdin. Seni de rahatsız ettiyse var bunda bir şey. Dikkatli ol
Mihriban ne anlamda kullanılıyor... Önce kezban sonra mihriban...
Mihriban güzel bi isim çünkü ondan şaşırdım ben de:)Uydurdum kız ne bileyim bir anlamı yok. Normal güzel bir kadın ismi işte. Kezban lafı çok saçma geliyor da onunla dalga geçmek için dedim.
eğer bu yorumuma da karışan eden olmazsa buna da katılıyorumÜslubu bozmayayım, ben de konu sahibini biraz Mihriban buldum açıkçası. Ay vurmayın şaka yapıyorum
Ya bu sevgilinin arkadaşı inanılmaz sinir bozucu bir kız gibi geldi bana. İlk başta uyusak mı diye çıkışman saçma gelmişti ama şimdi anlıyorum ki sinirden öyle demişsin. Çok sinir bozucu cidden.
Kadınlar böyle şeyleri hissediyor. Eğer bir gün ayrılırsanız gör bak o kızla sevgili olacaklar bir kaç ay içinde. Kadın kimden şüphelense ayrıldıkları gibi şüphelendiği kişi adamın dudağında bitiyor. Burada okuduğum konularda da görüyorum etrafımda da görüyorum bunu. Kız rahatsız edecek şekilde davranmasa sen deli misin rahatsız olacaksın. Başka bir kız olsa düzgünce ders çalışsalar belki baş başa bırakıp uyumaya bile giderdin. Seni de rahatsız ettiyse var bunda bir şey. Dikkatli ol
Ki bakın ben cidden hiç takılan bi insan değilim böyle şeylere. İstediği kadar ders çalışsın gezsin dolaşsın yakın arkadaşıyla. Bazı kızlar onu nile sorun ederler belki ama ben arkadaş olduktan sonra umursamıyorum. Ama bu sefer "noluyo ya" dedim bi...eğer bu yorumuma da karışan eden olmazsa buna da katılıyorum
kadınlar ters bir şeyler olduğunda hissediyor
öyle sürekli herkes benim kocamın yada sevgilimin peşinde diyenlerden değilseler
birinden huylandığımızda altından bir şey çıkıyor
Erkek arkadaşım arada kalmak istemedi ama ilk andan itibaren benim yanımda olmasını tercih ederdim tabisiBu arada konu sahibi sen sevgilinle ayrılsan kenarda izlesen spoiler vermeye bile gerek yok. Senaryo belli. Kız pusuda bekliyor ama sizden bir ekşın gelişip de ayrılma olmazsa “bu da mı gol değil” der geçer. Saçma sapan bi kız işte. Sevgilinin de davranışları garip geldi
Arada kalınacak bir durjm yok ki. Sevgilisi varken ne arası. Bu yüzden garip zaten. Sinir oldum sevgiline de o kıza daErkek arkadaşım arada kalmak istemedi ama ilk andan itibaren benim yanımda olmasını tercih ederdim tabisi
bayıldım ..dogru tespıtSanane ki karısı mısın da karışıyorsun? Yatsak mı artık falan demişsin komiksin.
Sonuçta sen o evde resmi bir insan değilsin kız arkadaşı da gelir istediği kadar da kalır. Kalmış da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?