- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Ya çok teşekkürler. Banlanmıştım şimdi okuyabildimBiz konu sahibinden daha fazla dertlenip konuyla meşgul olduk. :)
Umarım haklarında en iyisi olur. Teşekkür ederim yorumlarınız/sohbetiniz için. İyi geceler diliyorum.
Çocuğun okulunu baltalamak mı... Bakın benim okudugum bölüm ondan daha ağır ve emin olun ders konularında birbirimize hep saygılı olduk. Bu konu çok farklıSevgilin hukuk okuyor ve son sinif hatirladigim kadariyla. Sen abartiyorsun kesinlikle ben sana daha önce de yazdim ilk sordugunda ben de evde sevgilimle yasadim ama sana tavsiye etmiyorum diye. Ayrixa Hukuk okumus bir insan olarak sana soruyorum vize doneminde ne bekliyordun? Sinava bir gün önce calisip gecmesini filan mi? Daha final donemini gör diyorum o zaman. Cook sabahlicak daha 2.30 erken bir saat. Ben ya kutuphanede calisirdim sabahlara kadar ya da 5 de yatar 7 de kalkardim sinav günleri. ayrica insan tek basina motive olamaz cocugun okulunu baltama derim.
:)))) bu yoruma baya güldüm. Bence o burnunu evden çıkarmayan sizsiniz çünkü etrafta olanlardan haberiniz yok. Üniversitede birçok arkadaşım sevgilisiyle yaşıyor. Normal bir durum yani.Tatlım sen hayal kurdun onu mu anlatıyorsun. Yani aslında ailesiyle yaşayan burnunu evden çıkaramayan biri olduğuna inandım senin bu konudan sonra. Kk kadınları ortalaması oldukça gelenrkseldir. Sen de sanırım öylesin takiptesin. Ama bir yandan farklı hayatlara mi özeniyorum nedir anlamadım. Çok garip bir konu olmuş.
Hadi uyuyalım mı demem doğru olmadı ama komik de değildi. Çünkü erkek arkadaşım öncesinde bana "sen de aynı odada kitap falan oku, işimiz bitince birlikte yatarız" demişti. Ki zaten her zaman birlikte yatıyoruz. Komik değildi o yüzden ama doğru da değildi kabul ediyorumevet kız sanki orada yokmuş gibi uyuyalım mı demek komik olmuş ve saçma. rahatsız olabilir, ama rahatsız olduğunu bu şekilde belirtmemeli. kızın gitmesini sabırla bekleyip gittikten sonra bir daha bu kadar geçe kalmamasını sevgilisinden isteyip uyarabilir. ki ünv hayatında böyle kısıtlamalar olmaması gerektiğini düşünüyorum kızın gözünün önünde ders çalışıyolar işte. öbür kızın dediği gibi cafeye mi gidip çalışsınlar o zaman daha çok çatlıycak sinirinden?
benim eşimin çok yakın bir arkadaşı var, bi aralar muhabbeti abarttılar yazın adam gelip sabah 4 lere kadar oturuyordu sinir oluyordum. kadın değil erkek. yine de adamın yanında eşime gidip hadi uyuyalım mı demedim. eşim adama gereken mesafeyi koymadıktan sonra ben ne diyebilirim kovacak mıyım adamı.
Baya dip dibe okuyup okuyup üzerine konuştular. Kız sürekli temas halindeydi ya düşündükçe kafayı yiyorum. Aynı odada çocugun sevgilisi var biraz utan çekin dimiJewel boyle hukuk calisilmaz diyorsa bunlar ne ayak ozaman.Bunlar da boyle calisiyorsa demek.Konu sahibi daha iyi aydinlatir.Bunlara hic cevap vermiyor.Sanki cinayet cozuyoruz suan.Nasil calistilar ogun konu sahibi?Birbirine anlattilar mi?
Normal olup olmadığına siz mi karar veriyorsunuz? Herkesin kendi fikri kendi kararı.Ben ABD de yasiyorum, burada beraber yasayan arkadaslari gordukce sasirmis, bizde boyle beraber yasamak diye bir olay yoktur, esimle nisanliyken bile kirk takla atarak bulusurduk vs diye anlatiyorum. Tr ne ara boyle bir yer oldu ya. Hayir cok da degil 6 yildir yurtdisindayim, 6 yilda cok mu sey degisti? Lutfen bari halk olarak normal karsilamayalim nikahsiz beraber yasamayi, normal degil cunku.
Öğrenci evi evet ama SEVGİLİM VE BENİM , İKİMİZİN evi. Başka bi kız gelip sabahlara kadar sevgilimin dizinin dibinde olamaz. Ben kızın niyetini biliyorum sadeceIyide orasi ogrenci evi
Gec oldu yatsak mi ne demek gerekirse 1 gece degil 3 gece sabahlanir vize haftasında.
Ogrenci evinde ders calismayada film izlemeyede oyun oynamayada arkadas gelip sabahlamalardan daha normal birsey olamaz herhalde
Ben konuyu okuduğumda şöyle anladımHadi uyuyalım mı demem doğru olmadı ama komik de değildi. Çünkü erkek arkadaşım öncesinde bana "sen de aynı odada kitap falan oku, işimiz bitince birlikte yatarız" demişti. Ki zaten her zaman birlikte yatıyoruz. Komik değildi o yüzden ama doğru da değildi kabul ediyorum
Evimizin oldugu bölge öğrenci bölgesi, vize haftalarında bi çok kafe sabaha kadar açık oluyorBen konuyu okuduğumda şöyle anladım
Haydi yatalım
Kıza misafir yatağı açılacak
Siz içerde.
Gece 2de açık cafe var mı benzin istasyonu dışında?
Açıkça sen yat, her türlü çalışacağız demiş. İstemiş.
Çok kötü atmosfer ya, keşke olmasaydı, yatalım demen evet kötü
Ben yatıyorum, ses çıkarmayın deseydin keşke.
Ama işte o an, bir şey yapmalıyım, bir şey demeliyim, ne demeliyim, off diye anlık öfke patlamasını kontrol etmeliyim diye saniyelik çebelleşmelerde oluyor :))
Evimize arkadaş gelmesinde sorun yok
Sadece gidecekleri saatleri birbirimize bildirelim
Konuşması yeterli olur :))
Konuyu güncelledim tekrardan okuyun istersenizBirincisi kime ne kimin sevgilisiyle aynı evde yaşadığından. Yani kim ne diyebilir ki? İsteyen yaşar ya da yaşamaz. Benimde birçok arkadaşım var sevgilisiyle yaşayan. Hiç de üniversite yok gençlik falan hevesi olduğunu düşünmüyorum.
İkincisi zaten konu da bu değil ki.?
Konu sahibi bence sen hatalı davranmissin. Yani ne olacak ki beraber çalışsalar gayet normal bir durum. Kıskançlık gostermemeliydin. Ben olsam gider uyurdum çünkü anormal bir durum yok. eğer yine de rahatsız olduysan bunu kız gittikten sonra sevgiline söylemeliydin. Söylediğin şey çocukça ve tam kıskanç bir kız modunda olmuş. Ayrica kizin verdiği cevap da çok ukalaca olmuş. Sevgilin ayarlar umarım aradaki dengeyi
Ayrıca sonuçta karısı değil ki ne diyebilir diyenleri de anlamıyorum. Herşey kâğıtta oluyor degil mi sizin icin? İlla imza şart yani arada bir sevgi bağı bir güven bir sorumluluk olamaz
Ben de öğrenci popülasyonunun yoğun olduğu yerde yaşıyorum,Evimizin oldugu bölge öğrenci bölgesi, vize haftalarında bi çok kafe sabaha kadar açık oluyor
Güncelden sonra okudum*GÜNCELLEME*
Merhaba bayanlar. Sevgilimle aynı evde yaşadığımızdan daha öncesinde bahsetmiştim. Ama aynı ev olayının bu kadar can sıkıcı olacağı aklıma gelmedi hiç. Bu hafta erkek arkadaşımın vize haftasıydı ve ders çalışması gerekti sürekli. Son sınıf oldugu için çok daha yoğun dersleri ve sınavları. Herneyse sıkıntı şu ki vize haftası dolayısıyla sevgilimin çok yakın oldugu bi kız bi de erkek sürekli bizim eve geldi. Sınava birlikte çalıştılar. Ben bir şey demedim, rahatsız da olmadım ilk başlarda. Ama sonra bi gece saat 12 ye gelirken erkek olan gitti ve kız olan kaldı sadece. Onlar masanın orda çalışıyolar ben de aynı odada koltukta kitap okuyorum. Saat 2 oldu hala gitmedi. O kadar rahatsız oldum ki. Ve sürekli sevgilimin dibinde. En son sinirlenip" sevgilim geç oldu yatsak mı artık?!!" gibi bi imada bulundum ama kız pişkin pişkin "valla daha çalışacak çok yer var, uyku saatin geldiyse biz bi kafede falan çalışalım" dedi. Ben de sinirlenip yatağa gittim. Erkek arkadaşım hemen arkamdan geldi ve "ayıp olmadı mı öyle söylemen!!!" tarzı bi şey söyledi. O kadar bozuldum ki, beni yok saydı resmen. Yarım saat sonra kız gitti yanıma geldi sarıldı, özür diledi. Ama o kadar sinirim bozuldu ki. Sevgilinle aynı evde yaşıyosun, eve en yakın oldugun kız arkadasını getiriyorsun ve gece 3lere kadar ders çalışıyosun. Kız sevgiline bi şey söyleyince de ağzını açıp tek kelime etmiyosun. Ben mi abartıyorum sizce?3 gündür konuşmuyorum, sürekli yaklaşmaya çalışıyor bi şeyler anlatmaya falan çalışıyor ama umrumda değil... Gerçekten çok fazla kırıldım.
Merhaba tekrardan. 2 gündür sebebini anlayamadıgım bi şekilde engellendiğim için yorumlarınızı yeni okuma fırsatım oldu. Öncellikle bu konumda bile herkes din tartışmasına girmiş inanamadım. Ben kimseye sevgilimle aynı evde kalmamın dinen hükmü ne diye sormadım. Saygı duymayı öğrenmemiz gerekiyor bence artık.
Herneyse konuya dönecek olursam,
Dün akşam çok şaşırtıcı bi şekilde sevgilim de yanımdayken o kız aradı ve aramızın bozuk olduğunu bildiğini, sebep olmak istemediğini falan söyledi. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ama en yakın arkadaşımla arama böyle bi mesafe koymana sinirlendim falan dedi. Ben de senin en yakın arkadaşın olabilir, olsun da. Ama benim sevgilim, ve senin sevgilime bu kadar fazla yakın olmandan rahatsızlık duyuyorum dedim. Çünkü cidden fiziksel anlamda inanılmaz yakınlaştı, üstelik ben de yanlarındayken. Yüzsüzlük bunun adı. Her neyse, o da ben nerde durmam gerektiğini biliyorum dedi ve kapattık telefonu. Aramasını sevgilim söylemiş ve kız resmen zoraki konuştu. Erkek arkadaşımla da tartışmışlar çünkü ve muhtemelen onu kaybetmemek için aradı beni de.
Kızla konuştuktan sonra direkt oturma odasına gidip sevgilimle konuştum. Baya uzun konuştuk hatta. Kızla mesafeli olacağını söyledi ama inandım mı... Hayır. Çünkü o ne kadar uzak durursa dursun artık emin oldugum tek şey o kızın erkek arkadaşıma ilgi duyduğu. Resmen yakın arkadaş ayaklarına girmiş ve yaptıgı her şeyi buna dayandırıyor.
Ayrıca o gün o kadar fazla sinirlenmemin bi sebebi de kızın yaşımdan dolayı(onlardan 2 yaş küçüğüm) beni küçümsemeye çalışması. "Uyku saatin geldiyse yat" diyerek...
Bu kadardı. Güncellemeyi "konu sahibi bizi aydınlat" şeklinde yazılan yorumlara karşı yaptım.
Teşekkür ederim olumlu olumsuz hertürlü yorum için.
Ben aslinda sevgilisine kızdım . Arattirmasi saçma olmuş kızla mesafe koymaliydi ve bunu sevgilisi yüzünden yaptığını hissettirmemeliydiGüncelden sonra okudum
Bebeğim, sen aşırı kezbansın
Burda böyle konuşulduğu için, üslübu bozmuyorum
Sevgilinin arattırdığını biliyordun madem, anladın
Kuyruğu dik tutmak vardı
Sen hoşlanmıyorum vs vs demişsin.
Yere düşmüşsün, kız seni çiğnemiş resmen
İlk yorumumdaki düşüncem tamamen değişti.
Bravo, üslubu hiç bozmamışsınız. Sevgilimin arattırdıgını bilmiyordum o söyledi sonra yanına gidince. "Bebeğim sen aşırı kezbansın" ifadesini de aynen geri iade ediyorum. Komik olmayınGüncelden sonra okudum
Bebeğim, sen aşırı kezbansın
Burda böyle konuşulduğu için, üslübu bozmuyorum
Sevgilinin arattırdığını biliyordun madem, anladın
Kuyruğu dik tutmak vardı
Sen hoşlanmıyorum vs vs demişsin.
Yere düşmüşsün, kız seni çiğnemiş resmen
İlk yorumumdaki düşüncem tamamen değişti.
Yani.Ben aslinda sevgilisine kızdım . Arattirmasi saçma olmuş kızla mesafe koymaliydi ve bunu sevgilisi yüzünden yaptığını hissettirmemeliydi
Okuduğum en yapıcı yorumlardan biriydi. Haklısınız, hatalı davrandığımı çok sonra fark ettim ama o an kontrol edemedim. Sevgilime kariı birkaç samimi hareketini de görünce şartel attı.
Evimizin oldugu bölge öğrenci bölgesi, vize haftalarında bi çok kafe sabaha kadar açık oluyor
Ben aslinda sevgilisine kızdım . Arattirmasi saçma olmuş kızla mesafe koymaliydi ve bunu sevgilisi yüzünden yaptığını hissettirmemeliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?