Sevgilimin arkadaşı gece yarısına kadar evimizde...

Çocuğun okulunu baltalamak mı... Bakın benim okudugum bölüm ondan daha ağır ve emin olun ders konularında birbirimize hep saygılı olduk. Bu konu çok farklı

:)))) bu yoruma baya güldüm. Bence o burnunu evden çıkarmayan sizsiniz çünkü etrafta olanlardan haberiniz yok. Üniversitede birçok arkadaşım sevgilisiyle yaşıyor. Normal bir durum yani.
Ha bir de... Tıp okuyorum hanımefendi, öyle oturup senaryo uyduracak tek bi dakikam bile yok. Olanı yazıyorum ve olay dışardan nasıl görülüyor bir anlamda bunu öğrenmiş oluyorum.

Hadi uyuyalım mı demem doğru olmadı ama komik de değildi. Çünkü erkek arkadaşım öncesinde bana "sen de aynı odada kitap falan oku, işimiz bitince birlikte yatarız" demişti. Ki zaten her zaman birlikte yatıyoruz. Komik değildi o yüzden ama doğru da değildi kabul ediyorum

Jewel boyle hukuk calisilmaz diyorsa bunlar ne ayak ozaman.Bunlar da boyle calisiyorsa demek.Konu sahibi daha iyi aydinlatir.Bunlara hic cevap vermiyor.Sanki cinayet cozuyoruz suan.Nasil calistilar ogun konu sahibi?Birbirine anlattilar mi?
Baya dip dibe okuyup okuyup üzerine konuştular. Kız sürekli temas halindeydi ya düşündükçe kafayı yiyorum. Aynı odada çocugun sevgilisi var biraz utan çekin dimi

Iyide orasi ogrenci evi
Gec oldu yatsak mi ne demek gerekirse 1 gece degil 3 gece sabahlanir vize haftasında.
Ogrenci evinde ders calismayada film izlemeyede oyun oynamayada arkadas gelip sabahlamalardan daha normal birsey olamaz herhalde

Normal olup olmadığına siz mi karar veriyorsunuz? Herkesin kendi fikri kendi kararı.

Iyide orasi ogrenci evi
Gec oldu yatsak mi ne demek gerekirse 1 gece degil 3 gece sabahlanir vize haftasında.
Ogrenci evinde ders calismayada film izlemeyede oyun oynamayada arkadas gelip sabahlamalardan daha normal birsey olamaz herhalde
Öğrenci evi evet ama SEVGİLİM VE BENİM , İKİMİZİN evi. Başka bi kız gelip sabahlara kadar sevgilimin dizinin dibinde olamaz. Ben kızın niyetini biliyorum sadece

Birincisi kime ne kimin sevgilisiyle aynı evde yaşadığından. Yani kim ne diyebilir ki? İsteyen yaşar ya da yaşamaz. Benimde birçok arkadaşım var sevgilisiyle yaşayan. Hiç de üniversite yok gençlik falan hevesi olduğunu düşünmüyorum.
İkincisi zaten konu da bu değil ki.?
Konu sahibi bence sen hatalı davranmissin. Yani ne olacak ki beraber çalışsalar gayet normal bir durum. Kıskançlık gostermemeliydin. Ben olsam gider uyurdum çünkü anormal bir durum yok. eğer yine de rahatsız olduysan bunu kız gittikten sonra sevgiline söylemeliydin. Söylediğin şey çocukça ve tam kıskanç bir kız modunda olmuş. Ayrica kizin verdiği cevap da çok ukalaca olmuş. Sevgilin ayarlar umarım aradaki dengeyi
Ayrıca sonuçta karısı değil ki ne diyebilir diyenleri de anlamıyorum. Herşey kâğıtta oluyor degil mi sizin icin? İlla imza şart yani arada bir sevgi bağı bir güven bir sorumluluk olamaz

Ben konuyu okuduğumda şöyle anladım
Haydi yatalım
Kıza misafir yatağı açılacak
Siz içerde.

Gece 2de açık cafe var mı benzin istasyonu dışında?

Açıkça sen yat, her türlü çalışacağız demiş. İstemiş.
Çok kötü atmosfer ya, keşke olmasaydı, yatalım demen evet kötü
Ben yatıyorum, ses çıkarmayın deseydin keşke.

Ama işte o an, bir şey yapmalıyım, bir şey demeliyim, ne demeliyim, off diye anlık öfke patlamasını kontrol etmeliyim diye saniyelik çebelleşmelerde oluyor :))

Evimize arkadaş gelmesinde sorun yok
Sadece gidecekleri saatleri birbirimize bildirelim
Konuşması yeterli olur :))

Evimizin oldugu bölge öğrenci bölgesi, vize haftalarında bi çok kafe sabaha kadar açık oluyor

Konuyu güncelledim tekrardan okuyun isterseniz

Evimizin oldugu bölge öğrenci bölgesi, vize haftalarında bi çok kafe sabaha kadar açık oluyor
Ben de öğrenci popülasyonunun yoğun olduğu yerde yaşıyorum,
Burada aksine cafeler 11 gibi boş kalıyor, hatta Yemeksepeti ni askıya alıyor.
Küçük bir şehirse belki, kiralık evlerin yoğunlukta olmadığı yerse, açık olabilir

Güncelden sonra okudum
Bebeğim, sen aşırı kezbansın
Burda böyle konuşulduğu için, üslübu bozmuyorum
Sevgilinin arattırdığını biliyordun madem, anladın
Kuyruğu dik tutmak vardı
Sen hoşlanmıyorum vs vs demişsin.
Yere düşmüşsün, kız seni çiğnemiş resmen
İlk yorumumdaki düşüncem tamamen değişti.

Ben aslinda sevgilisine kızdım . Arattirmasi saçma olmuş kızla mesafe koymaliydi ve bunu sevgilisi yüzünden yaptığını hissettirmemeliydi

Bravo, üslubu hiç bozmamışsınız. Sevgilimin arattırdıgını bilmiyordum o söyledi sonra yanına gidince. "Bebeğim sen aşırı kezbansın" ifadesini de aynen geri iade ediyorum. Komik olmayın

Ben aslinda sevgilisine kızdım . Arattirmasi saçma olmuş kızla mesafe koymaliydi ve bunu sevgilisi yüzünden yaptığını hissettirmemeliydi
Yani.
Çık evden bir kaç gün
Günlük eşyalarını al
Artık diğer kızlara yalvar yakar
Akşam yemeğini yapayım masrafıyla beraber
Vs vs

Maddi durumun nasıl? Gelirin be kadar aylık? Harç alıyor musun kyk

Okuduğum en yapıcı yorumlardan biriydi. Haklısınız, hatalı davrandığımı çok sonra fark ettim ama o an kontrol edemedim. Sevgilime kariı birkaç samimi hareketini de görünce şartel attı.

Sevgili konu sahibi diğer sayfalarda da yazdım, güncellemenizi de okudum. Siz öfkenizde, rahatsızlığınızda haklı olabilirsiniz ama bundan sonra daha sakin davranın ve sorunu sevgilinizle halledin. Şayet niyeti bozuk olan tipleri de sevindirmeyin. Keşke kız sizi aradığında da “senin özür dilemeni gerektirecek ve hatta bizim konuşmamızı dahi gerektirecek bir şey yok ortada, bizim sevgilimle aramızda bir yanlış anlama, sorun oldu onu da hallettik, teşekkür ederim.” Deyip kapatsaydınız.

Bilemiyorum ya bana böyle hoş gelmiyor. O kızla karşı karşıya gelmeniz bile saçma. Neyin özrü yani ? Sen çocuğun sevgilisisin, o arkadaşı. Onun mevzuda yer alması bile yanlış. İlişki ikinizin, tartışabilirsiniz de, sonra aranızda halledersiniz de. Sevgilin seni anlarsa mesafe de koyar, arkadaşlığını da bitirebilir ama tüm bunlar olurken üçüncü kişiye açıklama, saldırma, hesap verme yani kızı konuya çekecek olumlu ya da olumsuz herhangi bir yansıma olmamalı bence. Kıza sadece sizin vereceğiniz karara uymak sevgilinizin duruşundan, tavrından mesajı alıp çekilmek kalır.

Başkalarının yanında savaşmayın, tüm olumsuz eleştirilere de kulak asmayın, inadına sevişin. :)

Tekrar mutluluklar diliyorum.

Benim okuduğum şehirde de sabaha dek açık olan kafeler olurdu. Öğrenci şehirlerinde oluyor, bunlar pek de takılacak şeyler değil. Zaten kızın niyeti çıkıp ders çalışmak da değil. Altta kalmak istememiş, saldırıya karşı zekice savunma yapmış o kadar. :) keşke olmasaymış ama siz de anlamışsınız zaten nasıl davranmanız gerektiğini. Çok büyütmeyin bence artık.

Konu çok basitmiş, kızı ve bu mevzuyu hiç umursamıyor gibi davranın. Kıskanmayın da. Bu karşı tarafı önemli kılar. Gündeminizi değiştirin bir an önce. İkinize de iyi gelir.

Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum. Bir de artık konuyu bir an önce yok sayıp unutmaları gerektiğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…