Sevgilimin Annesini Sevmiyorum.

Dikkatimi ceken baska bir sey ise sevgilinizin ailesine karsi tavirlari. Sizi savunuyor da, fazla savunuyor. Denge saglamaktan ote bu. Taraf tutuyor. Sizin yaninizda onlara olan tavri. Onlari arayip azarlamasi ve bunu gelip size soylemesi... Pek hayirli evlatmis.
Sonra "Mesafe koyariz evlenince" filan, hadi siz koyun da, kendisi niye koyuyormus ki? Ona da fazla guvenmeyin derim. Kendini yetistiren, canindan can olan insanlara bu kadar cabuk arkasini donen biri, esine hayli hayli doner.

Sevgiliniz annesinin ne olduğunu biliyorsa, sizi ona karşı ve kardeşine karşı savunuyorsa gerisi teferruat.

Benim ablamın k.v'side böyle enteresan bir tip ama eniştem ablamı hep savundu ve ablam için ailesinden yüz çevirdi. Tabi kendi de sorun yaşıyordu. Şimdi ayda yılda bir bayramlarda görüşürler.

Bence canınızı sıkmaya gerek yok, sevgilin omurgalı birine benziyor, k.v'deni sevmemen mutlu olmayacağın anlamına gelmiyor..

Gitmeseymissiniz iyiymis ama gitmissiniz, butun bunlar olmasaymis iyiymis ama olmus artik yapacak bir sey yok.insanlara yapma etme demek kolay ama sartlar neyi gerektirdi bilemiyoruz tabi.asker adama da yazik yani uzulmustur.annenize ben bile üzüldüm.ne diyelim bu saatten sonra can ciğer kuzu sarmasi olmaz ama dua et sevgilin evlendikten sonra degismesin ki genelde degisiyorlar.yoksa o kayinvalide ve gorumceyle ömür geçmez.he bir daha da sonucu ne olursa olsun annenizi o insanlara ezdirmeyin...

bana gorede annesıyle gıtmesı sorun degıl ama karsı
hayır bırde bunlarda samımı mı?
yanı o tarafa da ne dediğini bilmiyoruz mesela

Onların terbiyesizlikleri kesin de ben su boyadığım yeri anlamadım? Neyi beklediniz ne icin ağladınız? Cüzdanınız sevgilinizin annesinde miydi?

annesi ve kardeşi haklı tabiki
sevgilin de bir garip daha şimdiden mesafe koyarız ilerde diyor

annesiyle gitmesi değil , cocugun ailesiyle beraber gitmeleri
üstelik dediğim gibi paraları yokken
kadın belli ki küçümsemiş sizi
kardeşimin de vardı böyle bi hanım arkadaşı..
askere gideceği hafta kızla annesi sabah gelip akşam yatacağımız saate kadar bizdeydiler.
kadını görmeliydin ama sanki kendi oğlu..
oğlum şöyle oğlum böyle diye diye bir sahiplenmeler.
biz çok ciddiye aldık mı ?
evet iyi bir kadın olabilir ama bana gereksiz ve samimiyetsiz geldi hep.
sonra ayrıldılar.

Onların terbiyesizlikleri kesin de ben su boyadığım yeri anlamadım? Neyi beklediniz ne icin ağladınız? Cüzdanınız sevgilinizin annesinde miydi?

Konunun başında belirttiğim gibi biz bir gece orada kaldık. Yani o şehirde 2 gün boyunca durduk. Elbette paramız vardı o iki gün boyunca yeme , içme ,otel masraflarımız için harcama yaptık. Dönüş yapacağımız günün akşamına doğru yaşandı bu olay. Ve cebimizde 100 lira para kaldı. Bizde kv ile aynı araçla gitmek istemedik , firmada biletleri iptal etmeyince , son paramızla farklı bir araca bilet aldık. Törenden dolayı bütün firmalar doluydu. Bulabildiğimiz tek yer olan firmada gece 2 deydi.

ıyı aılelerde olabılır ama bunalr erkek aılelerı tarafından hıc ama hıc hos karsılanmıyor
acıkcası benımde oglum var sımdı oglum benılıseden ıtıbaren sevgılılerıyle tanıstırsa bana hepsı vız gelır tırıs gıder olur yanı dıye dusunuyorum
en azından annemde koylu bır kadın oda abımın zılyon tane sevgılısı ıcın hep boyle duusndu ta kı evlenene kadar

belki okumuşssundur bizim annemiz yok.
bi babam var oda hep ohooo daha çok yere döner o sevgililik işi fazla ciddiye alıyorlar dedi.
öylede oldu.

Daha araya resmiyet girmeden cok yüz göz olunmuş. Kardesi de ne edepsizmis oyle. Ana kiz birbirlerini doldurup senin uzerine gelmisler. Vallabence sen söze nisana kadar gorusme ailesiyle bidaha bence.

Annen köylü olabilir ama kaynanandan daha kültürlü tatlım. Sevgilini kendine iyice aşık et ve kaynanana hiç iyi davranma. Benimkide böyle kötüydü bende evden kovdum şimdi eşimle mutlu mutlu yaşıyorum. Bu devirde mutlu olmak istiyorsan kaynanayla kötü olacaksın.

konu sahibi yorumlara dikkat edersen hepsi aynı mantıkta birleşiyor, yani senin annele birlikte gitmen çok yanlış olmuş, 4 sene de çıksan arada resmiyet olmadan nişan gibi durumlar olmadan bu kadar samimiyet iyi değil, erkek aileleri sevgillileri umursamazlar, yanlış anlama benimde abim ve erkek kardeşim var ben de sevgililerine karşı hep öyle düşündüm.
aynı şey benim için de geçerliydi ben iş ciddiye binince eşimin ailesiyle tanıştım.
birde erkek arkadaşının bu güne kadar hep seni tutması da iyi değil, sana avantaj gibi geliyor bu durum ama erkek arkadaşının dengeyi sağlayamaması nedeniyle ailesi sana karşı dolmuş, çok normal bu.
bu durum hep böyle gider sanma sakın, evlilk olurda canım cicimler bitince erkek arkadaşın değişicek yani hep seni tutmucak,

Evlenince kesinlikle kv yakin oturma. Mumkunse farkli sehirlerde olun. Akrabaya yakin oturulmaz. Ne kadar az akraba o kadar cok huzur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…