Sevgilimin annesini aramalı mıyım

Meftun blog

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
22
36
18
Selam herkese :) fikrinizi almak istediğim bir konu var. Sevgilimle çok güzel giden bir ilişkimiz var yakın zamanda aileler tanışacak. Sevgilimin annesi benimle tanışmayı çok istiyor her fırsatta dile getiriyormuş duyuyorum bazı kişilerden. Sevgilim de şehir dışında olduğundan tanışmak için bir araya gelemedik bi türlü annesiyle. Şimdi annesinin hastanede olduğunu duydum. Sizce tanışmadığımız halde geçmiş olsun demek için aramalı mıyım? Çok mu hevesli görünürüm bilemedim.

Yoo gayet insani bir yaklaşım olur, komşumuz bile hastandan geçmiş olsun diyoruz.

Daha tanışmamışsınız bile gerek yok. İçli dışlı olmaya çok fazla hevesli olmayın

Resmi ol demeyeceğim ama daha tanışmadan aramak bana saçma geldi. Zaten çok ağır bi hastalık olsa Allah korusun sevgilinizle gider ziyaret edersiniz.

Bu sorunuzun cevabı sizin kültürel özelliklerinizde saklı. Aile yapısı, tutuculuk vs.. O yüzden bizim vereceğimiz cevaplar yanlış yönlendirme olabilir. Kimisi hastanede yattım bir geçmiş olsun demedi der, kimisi de bu ne acelecilik der.
Ama bence en garantisi erkek arkadaşına, annesine geçmiş olsun dileklerini iletmesini söylemen olur :) duyarsız kalınmamalı diye düşünüyorum.
Bir de aileler tanışmadan önce siz tanışın tanıyın iyice derim, aileler tanışınca işler çok hızlı bir şekilde ciddiye biniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…