bende sevgilinizin yakında evlenmeyi düşündüğünü zannetmiyorum
evlenecek kişi kendine bekar evi açar mı diye kafama takıldı
hani evlenmeyi düşünse nasıl olsa 1-2 yıl sonra evlenecem der diye düşündüm
hem 3 yıl olmuş böyle küçük konuşmalardan bile anlam yüklemeye çalışıyorsanız
hala tereddütleriniz var demektir
inşallah yanlış hissetmişimdir kötü yorumlarla üzmeye çalışanlardan değilim
İnsanın oğlunun ayrı eve çıkması çok farklı bir olay.
O evin mahremiyeti oluyor.Hele de kızarkadaşı varsa...Kaynana gibi görünmek istememiştir.
Aslına bakarsan ben senin gidip gitmediğini oğluna soramadığından eminim.
Oğlum x gelecekse şöyle yapın,gelmeyecekse ben yapayım diyemiyordur.
Dese bile sevgilin aman anneee,gerek yok veya hallederiz gibi cevaplar veriyordur.
O da ne olur ne olmaz diye temkinli davranıp topu sana atıyordur:)
Herkesin durumu farklıdır :)
sizin yaşam tarzınız farklı, sevgilimin farklı.
Kendisi pilottur.
Bir pilotun eve cıkmasından dogal birşey yok cunku uyku duzenleri çok degişik ve bulundugu eve uyum saglayamayabilir,
kaldı ki eve cıkarken bu tip taşınma alışverişlere beni de dahil etmesi, esyalar konusunda fikrimi alması ve hemfikir olmamızda bence boşa değil.
o sekılde yani, bende belirteyim dedim :)
ilişkimle ilgili herhangi bir sıkıntım tereduutum yok ailesiyle ilgili birşey kafama takıldı sordum sadece :)
siz ne anlamda teredüütü kastetmiştiniz?
haklısınız ben yanlış anlamışım sevgiler
yok ben onların evine hiç gitmedim öyle birşey söylemedim ki yani sevgilimin yeni cıkacagı eve gittim tasınma yardımı için oda.
Afedersin yanlis anlamisim. O zaman deneme maksatli da soylemis olabilir. Gerci sevgilin rahatlatmis seni. Annesini o daha iyi tanir sonucta.
ben ardnıyet goremedım.
benım kvde esımın bekar evıne geldıgınde yemek yapar, gıderkende yerlerını bana soylerdı, buzlukta bu var pişirirken soyle yaparsın, dolapta şu var sadece ısıtılacak, tencerede şu var pişirmedim yiyeceğiniz kadarını alın pişirin derdi
halbukı benımde evım vardı acıkca kaldıgımızı dıllendırmesekte, saf degıllerya anlıyorlar, gormezden gelıyorlar ıste, biraz samımıyet gostergesı olarak algladım ben
AYY AYNI YEMIN EDİYORUM
kadın da bana ''havluların yeri 2. cekmece'' filan demişti.
utanıyor insan ama yaa :) ben biraz utancımdan da gulumsedım ne dıyecegımı bılemedım sıkıştırdı
Benimsediği için mi öyle diyor acaba? senin kv ile suan aran nasıl?
bizimkinde ben benı benımsedıgını ve oglunun evını bana emanet ettıgını anlıyordum, oğlundan cok bana emanet edıyordu herseyı.... aynen neyın yerı nerde soyluyordu. zaten oyle gormese lafını bıle etmez yada kendını on planda tutardı.
ama kv adayın evin sızın oldugunu hıssettırıyor. bence ıyı bır sey bu.
şuanda aynı devam edıyor hersey kendı evımız artık yıne aynı benı benımsıyor evde, bastan nasılsa oyle gıdıyor.
o, senı o evın hanımı olarak ve mustakbel gelını olarak goruyor artık, degerı bıl bence
gozum arkada degıl dıyor
vaaaay sımdı havalandım bi hahahaha
ya canım simdi bende sevilmeyecek kız mıyım? hahahhaha havalar :) valla eger öyleyse cok mutlu olurum cunku bende onları cok sevıyorum
Sizi denemiş bence. Belki de tepkinizi merak etmiştir. Ama olması gereken şekilde tepki vermişsiniz zaten gülümseyerek. Ne yüzsüz ne soğuk. Tam kararında
ne guzel sıze karsılıklı olması herseyın.. ama sızın tepkıde yerınde tabıkı, benım kv bana sunu soyle yaparsınız pişirirsiniz dediğinde ben de: tabı pişiririm demiyordum, gulumsuyordum ve utanıyordum halıyle, ve eşim araya gırıp: hallederız anne saol dıyordu, ben cevap vermıyordum acık acık
sizinkide yerıne tepki, insan acık acıkta tabı tabı dıyemıyor kı
ya hahahha aynen, aslında kibarlık edip iyi niyetten insan 'tabi yaparım sonucta benimde erkek arkadaşım' vs demek istiyor ama yanlıs anlasılacagını bıldıgı icin diyemıyor :F
''Ben eve gelmem pek'' demekte cok absürd kacardı değil mi? biraz soguk uyuz bir imaj cızerdi?
aman yok canım hıc dıllendırme sen gelırım gelmem vs. gelırım desen bır turlu, gelmem desen apayrı turlu....
mesela o sana şunu mu yaparsın dedi, sen de aaa siz nasıl yapıyorsunuz dıye konuyu degıstırıp,ondan tecrubelerınden yararlanmak ıstedıgını belırtıp, hem ruhunu oksayıp hem de konuyu kendınden onun tarafına cekmıs olabılırsın....
bende kötü niyet göremedim ..
saygı ve mesafeyi koruyun yeter .. :123:
tesekkur ederim :)
evet o cok onemli, mesafe gitti mi kötü olur tabi mesafe dediysek soguk nevali gibi de degil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?