• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi

ykstayfa2024

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
31
-20
1
24
merhaba bir durum anlatacağım
(23 yaşındayım) kullanıcı adına takılmayın Kişisel bilgi vermek istememiştim ama soran oldu)
sevgilimin annesi 43 yaşında ve yakın iki tane kız arkadaşı var
bu kızlar 22 yaşında açık saçık kızlar
biri komşunun kızı diğeri komşunun kızının üniversite arkadaşı
üçü buluşup her yeri geziyorlar kafelerden kafelere gidiyorlar
bu arada annesi kapalı
ve annesi geceleri bile bu komşunun kızının evine gidiyor gece 1 vs
sevgilimin annesi kendi annesi ile yemek yemeye gitti o kızı da çağırmış annesi
annesi gençlerle gezerken daha mutlu oluyormuş bana öyle söyledi
ve annesi bu kızlarla her hafta haftada 2-3 kere gezmeye gidiyor
annenin yaptığı normal değil dedim normal diyor
ve sevgilim+annesi belimde 2cm açıklık olsa rahatsız oluyorlardı ama o kızların üstü altı neredeyse çıplak
sevgilimle ayrılık yaşamıştık yaklaşık 15 saat sürdü annesi hemen o kızı sevgilime takip ettirmiş
ve sürekli sevgilimi annesi kendi hesabında paylaşıyordu tek başına
oğlumu alan yaşadı diye bile kadın story atmıştı
şuan ise tamamen ayrıldık
daha çok şey var ama bu kadarını yazabildim

Son düzenleme:
merhaba bir durum anlatacağım
sevgilimin annesi 43 yaşında ve yakın iki tane kız arkadaşı var
bu kızlar 22 yaşında açık saçık kızlar
biri komşunun kızı diğeri komşunun kızının üniversite arkadaşı
üçü buluşup her yeri geziyorlar kafelerden kafelere gidiyorlar
bu arada annesi kapalı
ve annesi geceleri bile bu komşunun kızının evine gidiyor gece 1 vs
sevgilimin annesi kendi annesi ile yemek yemeye gitti o kızı da çağırmış annesi
annesi gençlerle gezerken daha mutlu oluyormuş bana öyle söyledi
ve annesi bu kızlarla her hafta haftada 2-3 kere gezmeye gidiyor
annenin yaptığı normal değil dedim normal diyor
ve sevgilim+annesi belimde 2cm açıklık olsa rahatsız oluyorlardı ama o kızların üstü altı neredeyse çıplak
sevgilimle ayrılık yaşamıştık yaklaşık 15 saat sürdü annesi hemen o kızı sevgilime takip ettirmiş
ve sürekli sevgilimi annesi kendi hesabında paylaşıyordu tek başına
oğlumu alan yaşadı diye bile kadın story atmıştı
şuan ise tamamen ayrıldık
daha çok şey var ama bu kadarını yazabildim

Çocukla tamamen ayrılmışsınız. Bu saatten sonra; çocuğun annesinden size ne, bize ne. Kendi hayatınıza bakın.

43 yaşındaki kadının iki tane 22 yaşında aşırı samimi arkadaşı normal mi? ve oğlunun fotolarını her zaman tek paylaşması?
Ben 20 li yaşlarımdayken 40 lı yaşlarda onlara ismiyle hitap ettiğim arkadaşlarım vardı, hala da varlar, kimse hayatı sizin kalıplarınızla yaşamak zorunda değil. Olgunlaşın biraz.

43 yaşındaki kadının iki tane 22 yaşında aşırı samimi arkadaşı normal mi? ve oğlunun fotolarını her zaman tek paylaşması?
Normal. Benim komşumda beni arar annemi pek aramazlar :) Kafa dengiyle alakalı bi durum. Annemde bazen benim resmimi paylaşır prensesim diye. Yani bu normalse oda normal. Ama annesinin çevresine, arkadaşlık ilişkisine takılmanız normal değil işte. Ha sizin giyiminize karışmasını saçma buldum. O nokta da tabi ki laf ettirmeyin ama gerisi onların hayatı.

Kadının bunu yapması sana o kızların giyimini konuşma hakkı vermez.

Vallahi Allah affetsin ama verir bence. Ben açıkçası konuyu anlayamadım bile, KV adayı kapalı ama kızları 2 karışlık kıyafetllerle geziyorlar. Sonra bu kızın belindeki 2 cm görününüce cek cök çekiyorlar madem o zaman sen el kızına karışamazsın dön kendi kızına bak demezler mi? Derler. Men dakka dukka demişler, kendi kızın olmayan birinin giyimine laf edersen kendi kızına dön bak derler bu iş böyle :KK51:

Vallahi Allah affetsin ama verir bence. Ben açıkçası konuyu anlayamadım bile, KV adayı kapalı ama kızları 2 karışlık kıyafetllerle geziyorlar. Sonra bu kızın belindeki 2 cm görününüce cek cök çekiyorlar madem o zaman sen el kızına karışamazsın dön kendi kızına bak demezler mi? Derler. Men dakka dukka demişler, kendi kızın olmayan birinin giyimine laf edersen kendi kızına dön bak derler bu iş böyle :KK51:
Kendi kızları değil ki kayınvalidesinin arkadaşlık ettiği kızlarmış.

Back