Sevgilimin annesi

Ayyy konunun tamamini şey edemedim daraldim ama yorum yapmadan da gecemedim. Bazi konularda da gozume takiliyordu "evin tek oglu" diye...
Bu tek cocukluğu bu kadar buyutmeyin, toplumda yaygin degildi diye bir çok kişi boyle bakiyor olaya teklikle alakasi yok. Ben tek cocuğum kesinlikle başimda helikopter filan olmadi kimse.
Eşim çook kardeş ama annesi özel olarak abisine musallat mesela. Neden? Cunku abisi annecigine karsi gelemiyor, lafini dinliyor diye onun ustune dusuyor karisiyor. Yani karşinizdaki adam anneciyse tek miş beş kardeşmiş on kardeşmiş önemi yok. Normal de görmeyin ki anlamişsiniz zaten hatanizi.

Bence bu ilişkiden kurtarin kendinizi daha sevgiliyken agzinizi acamayip elin kadinin laflarini çekiyorsunuz siz evlenseniz daha kotu.

tek oğlu eşi yok kendisi tek büyütmüş normal fazla düşkün olması diye kendimi kandırdım

Bende işe girince takmayı bıraktım. Eskiden daha çok takardım. Şimdi yok gibi sanki

Dogru tespit. Benim eşim iki kardeş.Örnek vereyim. Kaynım kız arkadaşında kaldı geçen.Kv, kaynımı rahatsız etmiyeyim diye, gece bilmem kaçta aramayayım demiş. Ama eşimi aradı. Ondan çekindiği kadar eşimden çekinmiyor. Eşime hep diyorum. Kaynımla evlenen kız rahat eder. Adam be misafir seviyor, ne ziyaret seviyor. Eşim ama aa gitmemiz lazım ayıp olur kafasında. Çevresindekilerde eşimin aklına giriyor. Bayramda tatile mi gidilir. Ana babanızın elini öpün ayıp diye laf yapıyorlar

Direk arkana bakmadan kaç... canini sokakta mi buldun?

Böyle bi kadının oğlunu alıp da hayatını cehenneme çevirme. Emin ol evlenince daha fenası olcak. Bu kez nasıl boşanacağının hesabını yapacaksın. 3 yıllık ilişki çok da değil. Yol ver gitsin. Vicdan yapma. Kendini düşünmek zorundasın. Onlar dengini bulur sen ileriyi düşün.

Kadın evlenmeden daha senin psikolojini bozmuş ya bir de evlenince,çocuğun olunca ne olacak..Açıkçası huylu huyundan vazgeçmez ve kimsenin psikolojisini duzeltemezsin kadının da tek ogluymus belki onu kaybetmekten korktuğu için böyle davranıyor ama bana biraz aşırı geldi. ayrılmaktan başka çareniz varsa uygulayın yoksa kendinizi de düşünün derim.

Böyle kaynana düşman başına, evlenirseniz de durum ayni sekilde hatta katlanarak devam eder mutlu olmaniza izin vermez bu kadın. Oğlu annesine mesafe koyabilecek biri olsa bi sekilde idare ederdiniz ama su sartlar altinda evlenmeyin. Baska bir sehre yerleşme durumunuz yok mu, annesinin olmadigi biyere gidecekseniz dusunebilirsiniz ama onda da kalmaya gelmek ister. Valla düşününce bile ruhum daraldı Allah size sabir versin

Sen birebir benim kayinvalidemden bahsetmişsin. 1 senelik evliyim şimdiden nefret ettirdi kendinden. Eşimle 10 sene çıktıktan sonra evlendik, bu süreçte hiç belli etmedi kendisini çok uyumlu davrandı, çok anlayışlı görünüyordu ama evlenince işler değişti. Sen şimdiden farkettiğine dua et. Eşime aşığım ama evlenmeden önce kayinvalidemin böyle bir insan olduğunu bilseydim evlenmezdim diyorum. Sen de iş ciddilesmeden iyice düşün çünkü bu tip kayinvalideler yüzünden kendi kişiliğinden vazgeçmek zorunda kalıyorsun...

Aboo arkana bakmadan kaç. Oturduğun evden taşın, hatta şehri terk et, hatta ve hatta ülke değiştir. Kaçmak bu hayatta kendin için yapacağın en doğru şey olur.

Buse kuşum, sen aklını mı yitirdin? 1 kere geliyoruz dünyaya hemen kaç kaç kaç, 1 gün bile çekme bu kadını. sevgilin için de üzgünüm, yapacak birşey yok

Yıllar sonra hesabıma.girdim.Belirtmek isterim ki bu konuyu açtıktan aylar sonra ayrıldım ve ayrılalı 1.5 yıl filan oldu. Allahıma bin şükürler olsun. Ayrılık kararımı almak zor oldu ama ayrıldıktan sonra öyle rahatladım ki. Şu an yalnızım ve çoookkk mutluyum. En başından insan hissedip biliyor ama işte gittiği yere kadar şu an hazır değilim diye diye ayrılığo erteledim. Ah salak kafam yıllarıma yazık ettim ama benim içinde bir deneyim oldu. Bellirli bit yaşa gelmiş ama donunu bile hala anasına aldıran adamlara tövbe. Allahım kendime ne çektirmişim ne bulmuşum o adamda bilmiyorum şimdi ana oğul aklıma gelince tiksiniyorum. Kusasım geliyor. Birde bu adam ben ayrıldıktan sonra beni tehdit etti. Yani 4 yılımı verdiğim güvendiğim insan birde ayrılmamam için beni tehdit etti. Savcılığa uğramamla birlikte beni rahat bıraktı. Kızlar siz siz olun anasına bebek gibi bağlı kız gibi trip atan erkeklerden uzak durun.

Aboo arkana bakmadan kaç. Oturduğun evden taşın, hatta şehri terk et, hatta ve hatta ülke değiştir. Kaçmak bu hayatta kendin için yapacağın en doğru şey olur.
Aynen öyle yaptım ayrıldım yaşadığım şehri değiştirdim ailemin yanına döndüm ve onu her yerden.engelledim. şükürler olsun ilişkimden kurtuldum

Çok mantıklı birisine benziyorsunuz, durumu degerlendirmeniz çok doğru. Ne kadar severseniz sevin sevgi bir yere kadar sevgili iken böyle olan karı koca olduğunuzda iyice tepenize biner, şu anda sevgilinizi sevseniz de bu konuda tartisa tartisa emin olun sevgi de azalır, sevgi de bir yere kadar.

O nedenle görünen köy kılavuz istemez. Bazen bazı insanları sevsek de sevgili veya arkadaş, belli bir süresi vardır. Bize bazı şeyler öğretirler ancak bu demek değildir ki ömür boyu bizimle devam etmeliler.

Aşk acısı dediğiniz şey şu anda size cektirilen açıdan daha fazla değil emin olun, siz bunu atlatabilecek güçte gözüküyorsunuz. Bence nasıl bir eş, hayat, aile tarzı istediğinizi güzelce bir tasarlayıp yolumuza bakın. Her şey gonlunuzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…