Sevgilimin annesi

Eşya görmese odaya gitti geldi ayrıntısı verir miydi sanmıyorum ya.
Gelecek görüyorum evet çok tuhaf aslında çünkü daha yeni bir beraberlik ama onun da daha önceden evlilik düşünmedim kimseyle ama bu uyumu görünce kaçırmak istemiyorum deyişini anlayabiliyorum. Büyülü bir şeyin içinde gibiyim.
Ama o büyü elbet azalacak. O zaman da annesinin değil benim baskın olduğumu anlaması gerekir.

Kendini odaya kapattıysa hakkınızda türlü şeyler düşünmüştür kesin.
Nazik teklif için teşekkür ederim henüz erken demek bir seçenek olabilir.

Annesinden cekınıyor bellı ki ?

Sevgilisini söylememesi mi?
Yok o ketumluğundan yoksa annesinden çekinecek biri değil. Ben de aileme söylemedim mesela çünkü öyle şeyleri pek sevmiyorum.
Bu zamana kadar gelecek konuşmamış annesı gelınce gel tanış diyor .Srn ıstedıgınde olmalı bu tanışma.

Bu zamana kadar gelecek konuşmamış annesı gelınce gel tanış diyor .Srn ıstedıgınde olmalı bu tanışma.
Başlarda ben lafı ağzına tıktığım için bir daha açmamıştı konuyu. Yine depreşti içi. Ay böyle yazınca çok komik geliyor evlilik meraklısı genç kız gibi sevgilim

Bence gidip bi kahve içebilirsin bunda ne kötülük var ? Zaten sehirdisindalar gorusmessiniz uzunca bi süre yüzyüze. Olsa olsa bayram seyran telefon görüşmesi olur. Bakalım sen onu sevecek misin ? Sende tanışmış görmüş ol seninde görüşün önemli . Bence gitmelisin. Bende aynısını yapmıştım .2 3 yıl mesafemi hep korudum yani bu tamamen senin elinde.

Kendini odaya kapatıp ne yaptı acaba orda cok merak ettim bu arada 1 hafta 7 gün onuda belirteyim. İçinden gelmiyorsa tanışmak kesin bir dille reddet.

Çocuk falan diye bahsedince 20 lerinde sandım meğer 41 miş seninki.. ana kuzusu mu acep anasının lafıyla gaza gelmiş gibi.. sonra noldu anlatırsın eski bir arkadaşımı görmüş gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…