Sevgilimin annesi beni istemiyor

Ara verelim demek ayrılalım demek zaten. Adam zaten ayrılmış sizden. Siz ise kabul etmeme gibi bir hakkınız olduğunu sanıp üstelemişsiniz. Sizinle soğuk konuşması normal, ayrılığı kabul etmediğiniz için zamanla kopmanızı bekliyor. Ortada bir ilişki yok, o yüzden annesinin sizi istememesi sorun değil.

Sizi bu kadar onlara mecbur kılan ne?
Cahillikte ve yobazlıkta sınır tanımayan bir kv adayı,
Ve onun sözüyle ve bir tavrıyla sizden uzaklaşabilen eş adayı.
Ve siz hala kalkmış ayrıl haricinde bişey söyleyin diyosunuz.
E gidin annesine, elinizde çiçekle beni kabul et diye yalvarın o zaman. Ya da kapanıcam ben de diye, kişiliğinizden ödün verin🤷🏼‍♀️

Annesinden bu kadar etkilenen adam yarın evlenince sana hayatı zehir eder.
Zaten bitmiş üsteleme hayatına devm et.

Kafamı toparlamam lazım dediyse yavaştan yolunu çizmiş

Dış görünüşe göre yargılamamayı öğrenemedi bu toplum maalesef

Ayrılmak isterse hiç peşinden gitmeyin gerçekten seven kimsenin sözüne bakmaz

Arkadaşım 4 yılını verdi yine olmadı. Kv adayı bayılınca erkek arkadaşı ölümüne sebep olmak istememiş. Ve kızdan ayrıldı..

Başka bir olasilik yok; siz ayrılmak istemeseniz de o çocuk sizi terkedicek. Ki evlenicegi kişi hakkında söz sahibi olmayan onu gizleyen ödlek birinin de gitmesi nefis olur

Problem anne değil problem sevgiliniz Sonunuz hayırlısı neyse o olsun inşallah çok zor annesi şimdiden bu şekildeyse ama nedense ikna olamadm annesnin bu tepkisine sanki sevginiz abartıyor gibi geldi

Hanımlar merhaba gerçekten “çözüm odaklı” bir fikre ihtiyacım var. Sevgilimin annesi beni bir kez görmemesine rağmen istemiyor. Kız kardeşi ilk sevgili olduğumuzda instagram profilimi annesine göstermiş ben ise açık ama ailesi kapalı bir kızım. Onların ise tüm ailesi kapalı ve muhafazakar erkek arkadaşım ise namazında niyazında ama açık görüşlü biri. Annesi beni görünce çocuğu arayıp ağzına geleni saymış sevgilim bir ilişkimiz olduğunu söyleyince de bayılmış. Biz de o günden beri ilişkimizi saklıyoruz yaklaşık 1 senedir. Bu konuyu birkaç sene sonra eğer ilişkimiz evliliğe giderse anneyi ikna etmeyi düşünüyorduk ama annesi ayrı olduğumuzu düşündüğü halde evde beni sürekli kötülüyormuş çocuk da bana birkaç gün önce senden ayrılmak istemiyorum bu bir ayrılık değil ama ara verelim kafamı toplamam lazım dedi ve bende ara veremeyiz yoksa bir daha toparlayamayız az konuşalım topla kafanı dedim şu an ben yazınca da çok soğuk davranıyor. Lütfen ayrıl gitsin hariç diğer yorum ve fikirlerinizi bekliyorum
Şimdi istemeyen evliliğinizi hiç istemez. İkna ederken geçen sürede sizi ve ailenizi rencide edici şeyler yapabilir. Şimdiden araya mesafe koyduysa bu işte tek başınasın demektir.

Şöyle diyelim aslında annesinin yaptığı en başta oğluna büyük saygısızlık.

Hadi tanışsa birşey demeyeceğim de daha telefondan gördüğü kişi için ayılıp bayılma rollerine (evet rol) girmesi çok ayıp, oğlun sevmiş sonuçta. Ülkede bir sürü hem açık ve hem de kapalı insan var, niye şoklar yaşanıyor? 🤦‍♀️

Çözüm istemiştiniz, burada kararı verecek olan siz değil sevgiliniz. Ya iradesini kullanıp annesine daha tanışmadan reddettiği için sitem edecekti ya da lafını dinleyecekti.

Seçimini yapmış. 😔
Ayrılık değil falan hikaye, sizi oyalarken annesine yüzünüzü görmeyeceğinize dair yeminler bile ediyordur. 😡

O zaman şimdi karar sizde.
Ya oyalamasına inanıp aylarca diken üstünde sabrettikten sonra nişanlandığını falan duyup yıkılacaksınız, ya da şimdiden haydi yoluna diyeceksiniz. Sevgiliniz adam değil aşkına sahip çıkamamış, anne kuzularıyla devam etmeyin derim çok daha iyilerine layıksınız.

Annesi şimdi başka kızlar arayıp duruyordur.
Gittikçe saygısızlığı artıyor size karşı, siz ilişkiyi kurtarmaya çalışıyorum derken bir de yüzsüz yüzsüz üste çıkıp sizi yapışmakla itham edecek, hiç uğraşmayın bununla.

Hanımlar merhaba gerçekten “çözüm odaklı” bir fikre ihtiyacım var. Sevgilimin annesi beni bir kez görmemesine rağmen istemiyor. Kız kardeşi ilk sevgili olduğumuzda instagram profilimi annesine göstermiş ben ise açık ama ailesi kapalı bir kızım. Onların ise tüm ailesi kapalı ve muhafazakar erkek arkadaşım ise namazında niyazında ama açık görüşlü biri. Annesi beni görünce çocuğu arayıp ağzına geleni saymış sevgilim bir ilişkimiz olduğunu söyleyince de bayılmış. Biz de o günden beri ilişkimizi saklıyoruz yaklaşık 1 senedir. Bu konuyu birkaç sene sonra eğer ilişkimiz evliliğe giderse anneyi ikna etmeyi düşünüyorduk ama annesi ayrı olduğumuzu düşündüğü halde evde beni sürekli kötülüyormuş çocuk da bana birkaç gün önce senden ayrılmak istemiyorum bu bir ayrılık değil ama ara verelim kafamı toplamam lazım dedi ve bende ara veremeyiz yoksa bir daha toparlayamayız az konuşalım topla kafanı dedim şu an ben yazınca da çok soğuk davranıyor. Lütfen ayrıl gitsin hariç diğer yorum ve fikirlerinizi bekliyorum
Aynı durumu benim arkadasım da yasıyor
O kadar aynı ki hikaye suan arkadasım olan kısı oldugunu dusundum
Evlensende mutlu olamazsın mumkun degil bak ben kaynanamla sorun yasamadıgım halde bazen eşim annesini tutar sen direk istenmeyen kişi olarak yüzün hiç gulmez ayrıca kızım akıllı ol evlilik Bı anda verilen bir karar ömür boyu cekecegın bir hayat ne gerek var seni it yerine koyan kısılerın hayatına girmeye.
Eşini iyi seç ya kraliçe olursun yada ömür boyu köle.
Aşk dedıgın şey baki değil gecıyor bitiyor külleri bile kalmıyor.
Sen seni istemeyeni seçersen yalnız sen çekeceksin kimse degil.
Kaynanalar normalde bile ıyı degılken bu kadar kotuyken kabul etmemen lazım kaldık sevgilin senden özür dilemeli.
Ah ah bu kızlar neden boyle Kezban

İnsanlar hiç mi bir insanın içini merak etmez gerçekten çok yazık ve üzücü. Beni görmemiş etmemiş ama saydığı lafın haddi hesabı yok. Etrafımda böyle durumları yaşayıp da çözen çok insan var ama hepsi hayırlısı canım ya deyip geçiyor bunu yaşayan herkes hiç zorluk çekmemiş havasında ben anlayamıyorum. Tek anladığım biz kadınlarım erkeklerden daha cesur olduğu
Benim eşimin de ailesi beni daha görmeden istememişti. Hatta bana instagramdan mesaj atmışlardı beni istemediklerine dair. Mezhep farkı asla kabul edecekleri bir şey değilmiş vs vs. Çeşitli çirkinliklerle tehdit ettiler beni :) Ben de hemen ayrıldım ama oğulları asla ayrılmayı kabul etmedi peşimi bırakmadı. Bu konunun tek çözümü erkek arkadaşınızın size sahip çıkmasıydı. Benim eşim sonuna kadar savaştı. Ama evlendikten sonra da onların ağzına gitti tabi.Fazlaca aileci oldu.Ama 2 yıldır bu durum da yarı yarıya azaldı. Benim de kendinizi ezdirmeyin ayrılından başka çözümüm yok.

Evet cunku yer yuzundeki son erkek bu. O da anasi.

Size bir gercegi soyleyeyim de iyice tiksinin. Ayni kisiler siz tesetture girseniz bayila bayila “alirlar” sizi es olarak. Cunku boyleleri sadece disariya bakar. Fikirlerin bir onemi yoktur.

Sevgilin arkanda durmuyor. kafası karışmış demek ki o da ailesinden çokta farklı düşünmüyor. Tanıdığım biri daha sizin gibiydi. Kız son derece açık oğlanın ailesi de aksine son derece kapalı ama kimse oğlana gık diyemedi. Ben açık istiyorum dedi olay kapandı. Senin sevgilin bir de annesine ayrıldık demiş. Kendinize yakıştırıyormusunuz bu muameleyi?

tipik bi ön yargı..
Şimdiden annesinin baskısı altında kalıyorsa ileri de aynısı olacak demektir. huzurlu olamazsın.
Bence sen şimdiden gördugun için şükret. .

X