Sevgilimin ailesinin tanışmaya gelmesini kabul etmediler

Dedim herhalde 30lara yaklaşan bir yaşı var evlenmek istiyor artık ama 22 nedir bu zamanda? Tamam abinin evde yatıp senin babana destek olmanda tamamen sıkıntı o konu ayrı ama acele etmiyor musun sence de? Mesafe ilişkisi demişsin bir de, sana 6 yıl uzak mesafe ilişkisi yaşadıktan sonra evlenmiş 14 aylık evli olarak söylüyorum mesafe ilişkileri bir insanı ve ailesini tanımak için çok güç bir olay. Benim gibi 20nin başında çıkmaya başlamışsın bu adamla düşünüyorum da 2 sene sonrası evlenmek istemezdim çünkü tanıyamıyorsun. 27 yaşında evlendim iyi ki de öyle yapmışım daha erken olsaydı kavga kıyamet bir evlilik olurdu. Olgunluk iyidir.

Kızın gezip tozmaya parası kalıyor mu acaba? Kredi ödetiliyormuş baba geliri gidecek diye olmaz diyor üstüne basarak sizde çocuğuna kredi ödetenler gibi konuşuyorsunuz şuan bilemedim

Yaşına takılanlar şaka mı? 17 yasında çocuk değil bu kız belli ki bunalmış evde yattığı yerden para yiyen abi kredi ödemesini isteyen baba kim bu enayi yerine koyulmaya katlanabilir aranızda? Belli ki kendi düzenini kurmaya çalışıyor kimse kimseyi sırtında taşımak zorunda değil

Sen çalışacaksın.Yarin evin oğluna kalır diye abine verecekler belkide o evi.

Maalesef sevgilin ve ailesi ileride bunları büyük ihtimal başına kalkacak.Ailenizle ilgili her detayı herkese anlatmayın lütfen.Ne münasebet ailenizin bilezigini verecekler.Evlenmek istemek de haklısınız ama ben olsam kendi ailemi karşı tarafa bu kadar çıplak bırakmazdım

Sevgilinizin ve ailesinin söyledikleri şu an için ne kadar güzel destekleyici aile gibi düşündürebilir ama siz ailenizle olan sorunu çok erken dökmüşsünüz ortaya. Yazdığınız fikirler bile onların ağzından çıkmış gibi.
Babanız tanışma konusunda haklı, bir kere gelirlerse devamı çok hızlı gelir. 22 yaşındasınız 2 senedir uzaktan sevgilisiniz. Ne kadar doğru düzgün tanımış olabilirsiniz ki. Biraz daha tanıyın, sabredin.
Kredi ödemesi konusunda da elinizi çekin artık. Bu konuda ılımlı davranmayın. Abiniz banane diyorsa siz de diyebilmelisiniz. Kendiniz için tutun paranızı. Ailenizin bu ayrımcı hayatından baskılanıp şu an gözünüzü büyüleyen aileye doğru koşmak için acele etmeyin.

Aşırı bencil bir aileniz var. Daha fazla yardım etmeyin. Kardeşiniz poposunu kaldırsın da eve bir katkısı olsun

Yeni para kazanmaya başlamadım. 16-17 yaşından beri okulum biterdi yaz tatillerin ya tekstilde ortacilik yapardim ya garsonluk yapardim 3 ay boyunca hem harçlığımı kazanır hem aileme destek olurdum. Uniyi de bitirir bitirmez çalışmaya başladım yaklaşık 2.5 yıldır da çalışıyorum.

Bu fikri ortaya atan bendim. Sevgilim de ailesi de akrabalar öğrenirse ya baban daha sinirler işi yokuşa sürerse falan dediler. 2 senedir sevgili değiliz 5 sene olacak her ay geliyor iki üç gün görüşüyoruz birlikte vakit geçiyoruz o beni bende onu yeterince tanıdığımızı düşünüyoruz.

Parasınıda yiyemiyor kız.Erkek kardeş evde yatıyor kız babanın kredi borcunu ödemeye çalışıyor.

Yaşınız 22 ne bu acele evlenmek icin.
Birikiminizi yapın bir kaç sene öyle geçer
Babanızın kafasında da bu fikri iyice oturtmuş olursunuz

Buna katılamam.Kızın ailesi kızı sömürüyor.Klasik kız yapsın sonra aman canım oğlum diyen aile.Erkek kardeş evde yatacak kız borç ödeyecek.Çıplak kalmak istemiyorlarsa ona göre davransınlar.Aile istediğini yapacak sömürecek aman oğlum canım oğlum diyip kıza yüklenecek.Sonrada eee ailedir çıplak bırakmayalım.İllkai kız tekme yedikten sonra mı akıllansın.Muhtemelen o evde yarın erkektir diye oğula verilir.
Kızda ailenin fedakar enayisi olarak kalır.Bu forumda dahi yüzlerce örneği var.Ailelerde adam akıllı davransınlar o zaman.
Burada bunu erkek ailesi yapsa yiyici deriz.

Yalnız ben farklı bir şeyden bahsettim.Ailesi kızı yesin aynen devam demedim.Sadece sevgilisi ve ailesinin kızın ailesinin bu kadar mahremini bilmesini doğru bulmadığımı söyledim.Diğer mevzulardan bahseden bir ifadem yok benim

Yanlış yorumlamış olabilirim yazdıklarınızı özür dilerim.

Okul bitti ise 22 bence normal.Evlilik için tatlı dille falan birde o amcani araya koyarak babanı ikna etmeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…