Evlilikte aile cok büyük bir etkendirSevgilimle ciddi düşünüyoruz aileleri tanıştırdık ve söz nişan için tekrar bir araya geldiğimizde sevgilimin ailesi istediğinizi yapmak isteriz ama imkanım ne el verirse onu yaparım söz veremem diyip kesin kararlar vermeden konu kapatıldı ve araya kimseyi sokmayın kendi aramızda halledelim dediğimizde araya başkalarını soktular bu durum yüzünden sevgilimlede aramızda olumsuz davranışlar oldu ve sevgilimle kavga ettiğimizde ailesi benim ailemi arıyor çocuğumuz bize kötü davranıyor diye ve tekrar söz yapalım dediğimizde sevgilimin ailesi yapamayız biraz erteleyin dediler bence beni istemediklerini düşünüyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum ailemle ve ilişkimin arasında kaldım
Değilmi yok amcası aile büyükleri karar vericekmiş benim için annesinin babasının düşüncesi önemlidirAraya başkasını sokmak ne demek?
Baştan sorun çıkartılmış bence
Maddi imkanları belki gerçekten yoktur ? İkiniz birlik olun kendi capinizda birseyler yapın. Bir nikah kıyın düğün parasına da güzelce bir tatil yapın.Sevgilimle ciddi düşünüyoruz aileleri tanıştırdık ve söz nişan için tekrar bir araya geldiğimizde sevgilimin ailesi istediğinizi yapmak isteriz ama imkanım ne el verirse onu yaparım söz veremem diyip kesin kararlar vermeden konu kapatıldı ve araya kimseyi sokmayın kendi aramızda halledelim dediğimizde araya başkalarını soktular bu durum yüzünden sevgilimlede aramızda olumsuz davranışlar oldu ve sevgilimle kavga ettiğimizde ailesi benim ailemi arıyor çocuğumuz bize kötü davranıyor diye ve tekrar söz yapalım dediğimizde sevgilimin ailesi yapamayız biraz erteleyin dediler bence beni istemediklerini düşünüyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum ailemle ve ilişkimin arasında kaldım
Birşey istediğimiz yok aslında sadece bi konu açıldığında o konu hakkında net cevap vermiyolar olabilirde olmayadabilirNe istiyorsunuzda istediginiz yapalim dediler masraflar esit sekilde bölüsulmeli bu devirde ev esyasi vs icin altin takımı icinde kimin gucu ne kadara yeterse olmali
Nisan ve kina kiz tarafina ait dugunude eger siz abartili pahali nisan kina yaparsniz tamam düğünü de isteyin derim ama sizin butceniz ne ise onlarinki o olur nedir sebep istemedikleri sizde
Ben bunuda seçenek olarak sundum ilkten tamam dedi sonrasında vazgeçtiMaddi imkanları belki gerçekten yoktur ? İkiniz birlik olun kendi capinizda birseyler yapın. Bir nikah kıyın düğün parasına da güzelce bir tatil yapın.
Sen biraz ertele bu işi bence.Ben bunuda seçenek olarak sundum ilkten tamam dedi sonrasında vazgeçti
Evi yok tamam dedik o konuda anlaştık ailem 5 dal bilezik istedi yapabilirsek yaparız dediler biz oğlumuza araba aldık bu yüzden dört dörtlük hiçbişi yapamayız dediler oğluma yaparsam kızımada yapmak zorundayım dedi haksızlık olur bilmm ne oğlum yapabilirse kendi yapsın dediler anlaştık sonrasında biz söz yapıcaz diye hatta beyaz eşya aldık ailemi arayıp oğlum beni sırtımdan bıcakladı ortada hiçbişi yok beyaz eşya almışlar dedi altınıda labul etti bizi ana baba yerine koymuyo dedilerNe istiyorsunuzda istediginiz yapalim dediler masraflar esit sekilde bölüsulmeli bu devirde ev esyasi vs icin altin takımı icinde kimin gucu ne kadara yeterse olmali
Nisan ve kina kiz tarafina ait dugunude eger siz abartili pahali nisan kina yaparsniz tamam düğünü de isteyin derim ama sizin butceniz ne ise onlarinki o olur nedir sebep istemedikleri sizde
Evi olsun olmasın benim için farketmiyo ama imkanları varken herşeyi yokuşa sürmeleri beni tereddütte bırakıyor beyaz eşyayı aldık cünkü sevgilim ailemle konuştum yıl sonuna kadar nişanı düğünü yaparız biyerden başlayalım dedi eşyayı aldık ertesi gün sorun yaşandı yaşımız 23.26Bilmiyorim biraz acele ediyorusnuz gibi sizden kaynakli sorunlar hissediyorum aile istememis siz beyaz esya almissiniz evi yok sözünüze takildim mesela varlıkli aile sizemi yapmiyor diyorsunuz
oğullarına psikolojik baskı yapıyorlar bide sen bize onları değiştin öldürdün bizi toprak attın üstümüzd diye mesajlar atıyolardıDaha eennn başta boyle arizalar cikaran ilişkiyi ite kaka evlilige goturmeyin ya.
Ozellikle ailesinin sikayet icin sizinkileri aramasi vs gelecekte yaşanacaklara cok guzel ip ucu...
Hic gerek yok.
oğullarına psikolojik baskı yapıyorlar bide sen bize onları değiştin öldürdün bizi toprak attın üstümüzd diye mesajlar atıyolardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?