• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesi ve ailem

Sevgilimle ciddi düşünüyoruz aileleri tanıştırdık ve söz nişan için tekrar bir araya geldiğimizde sevgilimin ailesi istediğinizi yapmak isteriz ama imkanım ne el verirse onu yaparım söz veremem diyip kesin kararlar vermeden konu kapatıldı ve araya kimseyi sokmayın kendi aramızda halledelim dediğimizde araya başkalarını soktular bu durum yüzünden sevgilimlede aramızda olumsuz davranışlar oldu ve sevgilimle kavga ettiğimizde ailesi benim ailemi arıyor çocuğumuz bize kötü davranıyor diye ve tekrar söz yapalım dediğimizde sevgilimin ailesi yapamayız biraz erteleyin dediler bence beni istemediklerini düşünüyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum ailemle ve ilişkimin arasında kaldım
Ay ne biçim aile bu.
Siz sevgilinizle tartışınca arayıp şikayet ediyorlar çocuğunuz bize kötü davrandı diyerek.
Ayrılın zira sevgiliniz annesinin eteğinin altından çıkmamış,sütten kesilmemiş bir süt kuzusu hala.
Ailenize bunu yapmayın,yaptırmayin

ortada bir şey yokken beyaz eşya neden?

yarın da gelinlik bakın bence.

biraz sabırlı olun belki nişanlanmaktan bile vazgeçeceksiniz ne bu acele.

daha söz bile yapılmasına ikna edememişsiniz.

siz ve aileniz neden araya başkasını koymayın aramızda halledelim dediniz?
yani ne oldu da böyle birşey söyleme gereği duydunuz?
Herkes ortaya girince pürüz cıkar diye öyle dedik sadece anneler babalar kendi aramızda konuşup kendimize göre yapalım dedik

Sevgilimle ciddi düşünüyoruz aileleri tanıştırdık ve söz nişan için tekrar bir araya geldiğimizde sevgilimin ailesi istediğinizi yapmak isteriz ama imkanım ne el verirse onu yaparım söz veremem diyip kesin kararlar vermeden konu kapatıldı ve araya kimseyi sokmayın kendi aramızda halledelim dediğimizde araya başkalarını soktular bu durum yüzünden sevgilimlede aramızda olumsuz davranışlar oldu ve sevgilimle kavga ettiğimizde ailesi benim ailemi arıyor çocuğumuz bize kötü davranıyor diye ve tekrar söz yapalım dediğimizde sevgilimin ailesi yapamayız biraz erteleyin dediler bence beni istemediklerini düşünüyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum ailemle ve ilişkimin arasında kaldım
Arkana bakmadan kaç bu daha fragman

Ben sevgilinizin ailesini pek de haksız görmedim. Yalansız dolansız durumumuz bu demişler. Oğlumuza yaparsak kızımıza da yapmamız lazım haksızlık olmasın demişler. Bu ekonomide araba aldık tüm paramızı verdik demişler.

Siz ve aileniz niye ortada fol yok yumurta yokken aceleye getiriyorsunuz belli ki ailelerde bir birine uymuyor istekler de. Daha adını koymadığınız ilişkide koştur koştur beyaz eşya almak neden?

Hadi nişanlı olsanız yaza da evleniyor olsanız anlarım da zamlanmadan alalım fikrini ama sizin beraberliğinize daha tam anlamıyla gönülsüz bir aile gördüm ben karşıda.

Ayrıca sizin aileniz neden 5 bilezik istedi? Neden 4 veya 6 değil?

Karşı taraf dürüstçe biz yapamayız siz kendi kendinize yapabiliyorsanız çalışın biriktirin yapın demiş kısaca. Siz ve sevgiliniz düğünü erteleyip para biriktirmeye bakın bence.

Hem yapamıyoruz dediğimiz halde oğlumuza baskı yapıyorlar o da dolup dolup bize geliyor gizli gizli beyaz eşyada aldırmışlar diye köpürmüş olabilirler çok da haklılar.

Siz ve aileniz biraz yavaşlayın bence. Veya karşı taraftan sıfır beklentiyle evlenin çok seviyorsanız adamı

Back
X