• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesi ve ailem

sulugozzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2024
8
1
1
23
Sevgilimle ciddi düşünüyoruz aileleri tanıştırdık ve söz nişan için tekrar bir araya geldiğimizde sevgilimin ailesi istediğinizi yapmak isteriz ama imkanım ne el verirse onu yaparım söz veremem diyip kesin kararlar vermeden konu kapatıldı ve araya kimseyi sokmayın kendi aramızda halledelim dediğimizde araya başkalarını soktular bu durum yüzünden sevgilimlede aramızda olumsuz davranışlar oldu ve sevgilimle kavga ettiğimizde ailesi benim ailemi arıyor çocuğumuz bize kötü davranıyor diye ve tekrar söz yapalım dediğimizde sevgilimin ailesi yapamayız biraz erteleyin dediler bence beni istemediklerini düşünüyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum ailemle ve ilişkimin arasında kaldım

Sevgilimle ciddi düşünüyoruz aileleri tanıştırdık ve söz nişan için tekrar bir araya geldiğimizde sevgilimin ailesi istediğinizi yapmak isteriz ama imkanım ne el verirse onu yaparım söz veremem diyip kesin kararlar vermeden konu kapatıldı ve araya kimseyi sokmayın kendi aramızda halledelim dediğimizde araya başkalarını soktular bu durum yüzünden sevgilimlede aramızda olumsuz davranışlar oldu ve sevgilimle kavga ettiğimizde ailesi benim ailemi arıyor çocuğumuz bize kötü davranıyor diye ve tekrar söz yapalım dediğimizde sevgilimin ailesi yapamayız biraz erteleyin dediler bence beni istemediklerini düşünüyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum ailemle ve ilişkimin arasında kaldım
Evlilikte aile cok büyük bir etkendir

Ne istiyorsunuzda istediginiz yapalim dediler masraflar esit sekilde bölüsulmeli bu devirde ev esyasi vs icin altin takımı icinde kimin gucu ne kadara yeterse olmali
Nisan ve kina kiz tarafina ait dugunude eger siz abartili pahali nisan kina yaparsniz tamam düğünü de isteyin derim ama sizin butceniz ne ise onlarinki o olur nedir sebep istemedikleri sizde

Araya başkasını sokmak ne demek?
Baştan sorun çıkartılmış bence

Ekonomik krizin ortasındayız. Allah aşkına mutlu olmaya bakın, birlikte tırnaklarınıza kazıyarak kurmaya çalıştığınız yuvalarınızı birkaç altına, isteğe değişmeyin

Maddi imkanları belki gerçekten yoktur ? İkiniz birlik olun kendi capinizda birseyler yapın. Bir nikah kıyın düğün parasına da güzelce bir tatil yapın.

Ne istiyorsunuzda istediginiz yapalim dediler masraflar esit sekilde bölüsulmeli bu devirde ev esyasi vs icin altin takımı icinde kimin gucu ne kadara yeterse olmali
Nisan ve kina kiz tarafina ait dugunude eger siz abartili pahali nisan kina yaparsniz tamam düğünü de isteyin derim ama sizin butceniz ne ise onlarinki o olur nedir sebep istemedikleri sizde
Birşey istediğimiz yok aslında sadece bi konu açıldığında o konu hakkında net cevap vermiyolar olabilirde olmayadabilir

Evi yok tamam dedik o konuda anlaştık ailem 5 dal bilezik istedi yapabilirsek yaparız dediler biz oğlumuza araba aldık bu yüzden dört dörtlük hiçbişi yapamayız dediler oğluma yaparsam kızımada yapmak zorundayım dedi haksızlık olur bilmm ne oğlum yapabilirse kendi yapsın dediler anlaştık sonrasında biz söz yapıcaz diye hatta beyaz eşya aldık ailemi arayıp oğlum beni sırtımdan bıcakladı ortada hiçbişi yok beyaz eşya almışlar dedi altınıda labul etti bizi ana baba yerine koymuyo dediler

Yaşlarınız kac meslekleriniz varmi ikinizinde.
Arti beyaz esya nedn aldiniz ki haklilar nisan olsun alirisniz evi yok tamam derken herkesin evi olmak zorunda degilki

Bilmiyorim biraz acele ediyorusnuz gibi sizden kaynakli sorunlar hissediyorum aile istememis siz beyaz esya almissiniz evi yok sözünüze takildim mesela varlıkli aile sizemi yapmiyor diyorsunuz

Bilmiyorim biraz acele ediyorusnuz gibi sizden kaynakli sorunlar hissediyorum aile istememis siz beyaz esya almissiniz evi yok sözünüze takildim mesela varlıkli aile sizemi yapmiyor diyorsunuz
Evi olsun olmasın benim için farketmiyo ama imkanları varken herşeyi yokuşa sürmeleri beni tereddütte bırakıyor beyaz eşyayı aldık cünkü sevgilim ailemle konuştum yıl sonuna kadar nişanı düğünü yaparız biyerden başlayalım dedi eşyayı aldık ertesi gün sorun yaşandı yaşımız 23.26

Daha eennn başta boyle arizalar cikaran ilişkiyi ite kaka evlilige goturmeyin ya.
Ozellikle ailesinin sikayet icin sizinkileri aramasi vs gelecekte yaşanacaklara cok guzel ip ucu...
Hic gerek yok.
oğullarına psikolojik baskı yapıyorlar bide sen bize onları değiştin öldürdün bizi toprak attın üstümüzd diye mesajlar atıyolardı

Cok gencsiniz biraz agirdan alin bi sure soz Nisan demeyin artik akisa bırakın diyorim.

Nişan olsun dugune yakin tarihte esya bakin acelenkz neki beyaz esyada ortada nisan ykk ev yok beyaz esya alinmasi olmamış bencede daha fazla ustune giderseniz olay patlıcak size biraz bekleyin

Napıyosun kız sen böyle az ağırdan alsana yaşı 40 olmuş koca delisi kızlar gibi canlandın gözümde,, o ailenin sacma sapan laflarından sonra nasıl evlenmeyi düşünüyorsun hala, durumları var yok bilemem ama gerçekten isteyen insanlar bir şekilde kızın isteklerini karşılıyorlar, bunlar açık açık kendi şartlarını koymuş şimdiden böyleyseler geçmiş olsun sana, aşk bir yere kadar mantıkta önemli bence vazgeç bu işten

oğullarına psikolojik baskı yapıyorlar bide sen bize onları değiştin öldürdün bizi toprak attın üstümüzd diye mesajlar atıyolardı

siz ve aileniz neden araya başkasını koymayın aramızda halledelim dediniz?
yani ne oldu da böyle birşey söyleme gereği duydunuz?

Back
X