- 23 Ağustos 2020
- 6.698
- 12.650
- 198
- Konu Sahibi killerbeauty
-
Okuyor ve cevap veremediği için kuduruydur suanAma doğru diyor, gitti. Göremez sizi artık.
niye?üyelik girişi yapmadan da okunabiliyor siteAma doğru diyor, gitti. Göremez sizi artık.
Cevap veremiyor hiç eğlenceli değil.niye?üyelik girişi yapmadan da okunabiliyor site
ben savunurum onu hiç sorun değil.kızı boş versin abiyi de boş versin ilişkisine baksınCevap veremiyor hiç eğlenceli değil.
Yavv sende ne empatik biri olup çıktın , herkesi kendin yerine koyar oldun
Kız çocuğa saldırmasın diyedir ne olucakama keşke kapıyı niye kilitleyeceğini açıklasaydı bi onu merak ettim ben
Sarhoş ya kız belki gece sevgilisini üzerine atlar
Sevgilisi bu muymuş da kendi sevgilisiyle yan odada yatarken aniden dürtülenip konu sahibinin sevgilisine atlayacak?
Sevgilisi bu muymuş da kendi sevgilisiyle yan odada yatarken aniden dürtülenip konu sahibinin sevgilisine atlayacak?
ben savunurum onu hiç sorun değil.kızı boş versin abiyi de boş versin ilişkisine baksın
ay bu olsa ben atlarım kilitlenmeli
Etraf sapuk kaynii Allah erkeklerimuzü bunların şerründen korusun , AMİN
Kalp çalıyormuş
sevgilisinin namusuna göz dikilmiş ne yapsın kadınceğiz
Yalnız, sesi güzel.Ayy. Çok duygulandım şimdi. Kadın haklı.
Bi şarkı armağan ediyorum o zaman, tüm aşıklara gelsin:
Geldiiim :))) Kapıyı kilitletmemin sebebi kız aşırı laubali geldi ve o sorusunun pek iyi niyetli olduğunu düşünmedim.O kapının kilitlendiğini duysunda tepkimi anlasın maksat :)Ya niye banlattınız hemen ya?!!11!
Daha ben sorular soruyordum burada ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?