- 23 Ağustos 2020
- 6.698
- 12.650
- 198
- Konu Sahibi killerbeauty
Nimettir onlar nimet , sen hepsini bana sakla bundan sonrayok bana tonla bedava hediye geliyor.evde içen olmadığından ben de tekrardan hediye ediyorum onları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nimettir onlar nimet , sen hepsini bana sakla bundan sonrayok bana tonla bedava hediye geliyor.evde içen olmadığından ben de tekrardan hediye ediyorum onları
çuk pahalı ondan içemiyos mlsf ki
ben konu sahibini sevdim.ilişkiye yeni başlamış heyecanlı aşık da biraz.kıskanmış sevgilisini .ha bu sitede yaşı 35 40 olup ne saçmalıklar yazan üyeleri okuduktan sonraa 26 yaşında bunları yazması benim için hiçç sorun değil.mutluluklar dilerim konu sahibineeeKeşke ben 19 um diyebilseydim ama değilim maalesef
yok bana tonla bedava hediye geliyor.evde içen olmadığından ben de tekrardan hediye ediyorum onları
Evli olmadığım insanla nasıl boşanabilirim.Buyrun işteBunu dediğim için insafsiz hanzo oldum. Hoşumada gitmedi değil, yeni lakabim olabilir.
Aaah tüh neredeyse unutmuştum, BOŞŞŞAAAAAN konu sahibi. Hani madem insafsiziz, tam olsun.
Ü degil yalnız o U . Ne kadar çok Türkçe dili severlerimiz varmışTürkçem muhteşem olduğundan dolayi, o ilk kelimeyi sanirim yanliş anladim. Bil istedim
Keşke ben 19 um diyebilseydim ama değilim maalesef
Ben karşı tarafı kastetmiştim ama neden üstünüze alındınız.Normal olmayan sizsiniz bence.Klavyeden sallamak çok kolay tabii
yeminle bak havana purosu da vardı 10 gün önce eşimin bir yakınına hediye verdim.sigara da içmiyorum puro da.barbie bebeklerle takas edebilirim ama.koleksiyon yapıyorum daözelden konum bildiriyurum
Olur tabiki
Pandemi vardı o sıralar o yüzden telefonda tanıştık.Bir de abisi çok ısrar etmiş tanıştır diye bu yüzden.Ben de telefonda tanışmayı iyi bulmadım.Çünkü doğru düzgün bir iletişim kurulamadı ki yüz yüze tanışmakla aynı şey değil bana göre de.
olur diyip aynen devam amaHanımefendi elti sendromum olsaydı.Sevgilim abimin yanında sevgilisi de var dediğinde tanışmak istemezdim.
Ehehehehehhe evet kız da sarhoş olabilir öyleymiş gibi gelmedi bana ama bu bir ihtimal olabilir.bence konu sahibi hariç diğerleri sarhoştu bu telefon konuşmalarında.ee normal şeyler konuşulmaz ki o durumlarda da.iyi kii yeşilaycıyımmmmm
Sen kendi adına utan da sonra sıra başkasına gelir19 değilseniz de 19'um deyin lütfen. Başkası adına utanma duygum 1 gram falan azalır böylece
Sen bence şimdi de dahil kendinle ilgili hiçbir güne dönme zaten bir anormalsin.Konu sahibi demek istemiyor 26'da böyleyse 19'da 12 falandı büyük ihtimalle. Ben olsam ben de dönmem istemem o günlere
Evli olmadığım insanla nasıl boşanabilirim.Buyrun işte
Ahh nerde dönsem 18 yaşıma keşkeYa şu soru ile esas siz 18 lik oluyorsunuz bence
sınav zamanları 18 25 olsak keşkeeAhh nerde dönsem 18 yaşıma keşke
Tövbe estafururlahCok kolay, adliyeye gidip benim ismimi (nickimi yani, parantez içinde ekstra bilgi vermek istedim) veriyorsun. Orda hemen boşanma işlemlere başlarlar.
Sen bilmiyorsun ama ben bir fenomen, bir boşanma starim bebeğim
Türkçem muhteşem olduğundan dolayi, o ilk kelimeyi sanirim yanliş anladim. Bil istedim
O kız o evdeyken odanın kapısını kitleyeceksin dedim