• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin abisinin kız arkadaşının yaptığı şey kafama çok takıldı ben mi yanlış düşünüyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay bu olsa ben atlarım kilitlenmeli

Lisede bi geometrici vardi bizim a lı b li soruyu çözemeyip durun çocuklar durun şöyle yapalım a ya x diyelim b ye de y diyelim bi demisti ahahha yazdi bi de a=x, b=y :KK70: ahaha o geldi aklima ya.

Kapıyı kapasa olmuo mu zorla mi girio içeri zombi gibi de kilitlio sevgilin allah askina ya.. Future eltinle iyi ol ayarına inme he he de gec hic normal gelmedi bana :)
O benimle iyi anlaşsın anammmmm :))))))

Saginda yada solunda dönüşün muhteşem olmuş . Ban yediğin sırada yorumları cevaplayamamak baya doldurmuş seni sanırım😅😅 bu arada senin ablalıcığın falan da değilim , nefret ediyorum bu kelimeden ne o pazarcılar gibi ablacığım falan 😒
Valla dolan sen olmuşsun baksana yokluğumda bile sallayıp durmuşsun be ablaaaammm

Kız evdeyken kapıyı kilitlemese ne olacak? Sizi mi ayıracak, kıymetli sevgilinizi mi baştan cikaracak?
Çok ilginç gercekten. Ne mantıkla söylediniz ki böyle bir şeyi?
Kusura bakmayın ama kız sevgilisinin yanında erkek kardeşi telefonda konuşurken ayrıldınızz mıı diye bağıracak kadar utanmaz bir tipse bende tepkimi böyle belli ederim

.O kız o evdeyken odanın kapısını kitleyeceksin dedim
Kusura bakmayın şu kısma gülmekten konunun kalan kısmına adapte olamadım.
Yani bu saçma istekte bulunduğunuzu yazmasaydınız kısmen hak verebilirdim belki size ama kıskançlık tavan belli ki sizde. Kızın davranışlarını abartmış olma ihtimaliniz var

Yok yok pazarcı olduğuna kanaat getirdim . İyi satışlar , ayrıca sen bu özgüven eksikliğiyle kesin çocuğu kıza kaptırırsın 😁😁
Valla ben kimseyi kimseye kaptırmadım :) O laflarına dikkat et çocuk karaktersiz mi de abisinin sevgilisine asılsın işte kendi karakterini ortaya koydun bol bol kudur canım en sonunda pis yüzünü gösterdin :)):)

Yok yok pazarcı olduğuna kanaat getirdim . İyi satışlar , ayrıca sen bu özgüven eksikliğiyle kesin çocuğu kıza kaptırırsın 😁😁
Özgüven eksikliği ile ne alakası var?Aynı durumda sen olsan anormal gelmez miydi konuştuğun çocuğun abisinin sevgilisinin yırtınıp durması arkadan boş yapmaa :))

Valla ben kimseyi kimseye kaptırmadım :) O laflarına dikkat et çocuk karaktersiz mi de abisinin sevgilisine asılsın işte kendi karakterini ortaya koydun bol bol kudur canım en sonunda pis yüzünü gösterdin :)):)
Ben niye kudurayım ayol 🤣🤣 herkese laf sokarak sen açıkça ne hissettiğini belli ediyorsun.

Ben niye kudurayım ayol 🤣🤣 herkese laf sokarak sen açıkça ne hissettiğini belli ediyorsun.
Bir saniye ben mi laf sokuyormuşum?Laf sokan sensin ben de cevabımı veriyorum çiğdem çitleyip tek işi forum birisi çıksada rencide etmeye çalışsam diyen bir tipe kendimi mi ezdiricem komiksin :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back