- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.673
- 798
- Konu Sahibi killerbeauty
26 olsa duramazdı. Yanlış saymıştır.26 mış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
26 olsa duramazdı. Yanlış saymıştır.26 mış
ay bu olsa ben atlarım kilitlenmeli
O benimle iyi anlaşsın anammmmm :))))))Lisede bi geometrici vardi bizim a lı b li soruyu çözemeyip durun çocuklar durun şöyle yapalım a ya x diyelim b ye de y diyelim bi demisti ahahha yazdi bi de a=x, b=y ahaha o geldi aklima ya.
Kapıyı kapasa olmuo mu zorla mi girio içeri zombi gibi de kilitlio sevgilin allah askina ya.. Future eltinle iyi ol ayarına inme he he de gec hic normal gelmedi bana :)
Valla dolan sen olmuşsun baksana yokluğumda bile sallayıp durmuşsun be ablaaaammmSaginda yada solunda dönüşün muhteşem olmuş . Ban yediğin sırada yorumları cevaplayamamak baya doldurmuş seni sanırım bu arada senin ablalıcığın falan da değilim , nefret ediyorum bu kelimeden ne o pazarcılar gibi ablacığım falan
Kusura bakmayın ama kız sevgilisinin yanında erkek kardeşi telefonda konuşurken ayrıldınızz mıı diye bağıracak kadar utanmaz bir tipse bende tepkimi böyle belli ederimKız evdeyken kapıyı kilitlemese ne olacak? Sizi mi ayıracak, kıymetli sevgilinizi mi baştan cikaracak?
Çok ilginç gercekten. Ne mantıkla söylediniz ki böyle bir şeyi?
Kusura bakmayın şu kısma gülmekten konunun kalan kısmına adapte olamadım..O kız o evdeyken odanın kapısını kitleyeceksin dedim
Ayak feministi yazan birisinin de bunu demesi hıı?Yorumları okumadan geldim, yaşlar 17,5 mu?
Sen istediğin kadar kible :):)) Diyorum ya sizin yaptığınız hakaretleri görmezden gelinip ben banlanacaksam pek umurumda olmaz.Gidecek zaten kibledim.
Güzel kalbinden öperimbanı açılmış.konu sahibi ben hala seni destekliyorum bilesinn
Yok yok pazarcı olduğuna kanaat getirdim . İyi satışlar , ayrıca sen bu özgüven eksikliğiyle kesin çocuğu kıza kaptırırsınValla dolan sen olmuşsun baksana yokluğumda bile sallayıp durmuşsun be ablaaaammm
Sen internet üzerinden klavyenden insanlara böyle çok sallıyorsun ya kimin ergen olduğu ortada yüz yüze olsan böyle yorum yapabilecek misin tabiki hayır :)13-15 yaş arası bunlar normal.
Valla ben kimseyi kimseye kaptırmadım :) O laflarına dikkat et çocuk karaktersiz mi de abisinin sevgilisine asılsın işte kendi karakterini ortaya koydun bol bol kudur canım en sonunda pis yüzünü gösterdin :)):)Yok yok pazarcı olduğuna kanaat getirdim . İyi satışlar , ayrıca sen bu özgüven eksikliğiyle kesin çocuğu kıza kaptırırsın
Feşimisti bile düzgün yazamamış ben de farkettim.Ayak feministi yazan birisinin de bunu demesi hıı?
Özgüven eksikliği ile ne alakası var?Aynı durumda sen olsan anormal gelmez miydi konuştuğun çocuğun abisinin sevgilisinin yırtınıp durması arkadan boş yapmaa :))Yok yok pazarcı olduğuna kanaat getirdim . İyi satışlar , ayrıca sen bu özgüven eksikliğiyle kesin çocuğu kıza kaptırırsın
Dizlerim titrer.Sen internet üzerinden klavyenden insanlara böyle çok sallıyorsun ya kimin ergen olduğu ortada yüz yüze olsan böyle yorum yapabilecek misin tabiki hayır :)
Feminist yazıyor ne feşimisti hahahaha iyi güldürdün ya sağolFeşimisti bile düzgün yazamamış ben de farkettim.
Ben niye kudurayım ayol herkese laf sokarak sen açıkça ne hissettiğini belli ediyorsun.Valla ben kimseyi kimseye kaptırmadım :) O laflarına dikkat et çocuk karaktersiz mi de abisinin sevgilisine asılsın işte kendi karakterini ortaya koydun bol bol kudur canım en sonunda pis yüzünü gösterdin :)):)
Belli ya klavye ablası :)Dizlerim titrer.
Bir saniye ben mi laf sokuyormuşum?Laf sokan sensin ben de cevabımı veriyorum çiğdem çitleyip tek işi forum birisi çıksada rencide etmeye çalışsam diyen bir tipe kendimi mi ezdiricem komiksin :)Ben niye kudurayım ayol herkese laf sokarak sen açıkça ne hissettiğini belli ediyorsun.
Ayak feşimisti yazması gerekirdi işde. Ayak feminizti diye bir şey yok ki.Feminist yazıyor ne feşimisti hahahaha iyi güldürdün ya sağol